Hål i huvudet..

Hål i huvudet..

2009-10-30 @ 14:00:02
Allmänt
Kommentarer (1)
Kunde inte sova bra alls inatt, har hostat och haft väärldens huvudvärk. På morgonen kände jag mig som en söndermosad zombie. Eftersom Kasper dragit sig i öronen ett tag nu så tänkte jag att han kanske också var sjuk så jag ringde till doktorn och fick en tid till oss båda.
På Kasper tog dom blodprover och kollade öronen och allting såg bra ut. Han hade lite slem i lungorna och lät som en astmatiker när han andades, sa att vi skulle på undersökningar om det i mitten på november.
På mig kollade han öron och hals. Halsprovet jag fick göra visade ingenting, dock var mina halsmandlar ruskigt svullna. Nåt skit i bihålorna hade jag också. Den extrema huvudvärken som jag haft ett tag och att jag känner mig svimfärdig hela tiden beror på att jag fått ett hål i trumhinnan. Jag fick medicin mot hostan, halsen och bihålorna, något som skulle dämpa allting.
Han sa att han förstod att jag har hemsk huvudvärk, inte roligt att ha hål i trumhinnan. Tyvärr finns det inte så mycket att göra åt det. Så nu ska jag alltså vila massor och undvika höga ljud.. Hmm.. Just ja, det är ju väldigt lätt i mitt fall som har en bebis på snart elva månader som jag måste springa efter som en tok..

Och den här huvudvärken är inte att leka med. Det gör så sjukt ont och inga migränfall som jag haft kan ens mäta sig med den här värken. Känns som att huvudet spricker när som helst.. Har svårt att se och lyssna, allt blir bara ett blurr.

Och så har jag hämtat ut kattens medicin idag, den var inte så läskigt dyr i allafall. Så nu blir de medicin för både mig och kisse här. Problemet är bara att jag inte får upp min medicinburk, j*vla barnlås. Måste alltså vänta tills Fredrik kommer hem ikväll.. Kul..

Och så har man frikort nu också, pensionen here I come.

Hemma nu

Hemma nu

2009-10-29 @ 20:54:05
Allmänt
Kommentarer (0)
Nu är vi hemma. Vet inte riktigt vart jag ska börja eller med vilket humör jag ska skriva.
Vi är i allafall hemma och har kisse med oss, tack och lov för det. När vi pratat med veterinären och berättat allt och hon klämt och kännt på kisse så fick vi lämna stackarn där. De skulle ta massa prover och röntga henne, och eftersom hon inte direkt var sammarbetsvillig (hon försökte bita veterinären) så var de tvungna att söva ner henne. Vi hade ju som tur var fått barnvakt så slapp ju ha en överaktiv bebis med oss. Jag och Fredrik gick och käkade lite innan vi gick tillbaka.
Då fick vi veta att hon har urinvägsinfektion. Hon har massa blod och kristaller i sitt urin. Dom vet inte helt säkert om det bara är det här som är felet eller om det finns allvarligare fel. En bakterieodling på hennes urin är skickad på analys och svaren kommer nästa vecka. Nu ska hon få gå på en antibiotikakur och så fick vi köpa specialmat till henne som kostar 210 kr.. Så hela fina summan hamnade ju på över fina 4000.. Plus att jag ska hämta ut hennes medicin imorrn, och vem vet vad den kostar..
Sen så vet vi ju inte ens om det är slut där.. Det kan vara allt från "bara" urinvägsinfektion till något så hemskt som cancer.. Men på röntgen hittade hon inget konstigt och blodproven var bra.
Sen så har ju min älskade kisse en vacker vikt på 6,2 kg.. Så tydligen måste hon gå ner 2,5 kg. Jag säger som jag alltid sagt.. Det är pälsen som gör att hon ser stor ut.. Och tydligen väger pälsen massor också ;)

Jag hoppas att bakterieodlingen inte visar något hemskt och att antibiotikan och maten gör henne frisk.


Hon är väl inte tjock?


Hon har ju försökt gå ner i vikt med hjälp av Wii-fit brädan ;D
Men så vart hon smutsig på tassen.


Är hon inte vacker?

Matte älskar dig Mania!

Livrädd

Livrädd

2009-10-28 @ 16:13:28
Allmänt
Kommentarer (1)
Jag har ont i magen. Är så sjukt rädd.
Imorgon ska vi ta våran älskade katt till veterinären, hon kissar ner sig hela tiden i sömnen och märker inte alls av det själv. Jag hoppas att det är något enkelt, något som endast kräver antibiotika och kanske en annan mat.
Snälla, snälla.. Kan någon se till att det inte är något värre?
Jag har inte råd att lägga ut massa pengar om det skulle krävas en operation. Börjar nästan gråta nu när jag skriver det här.
Jag klarar inte av att förlora henne nu, inte redan. Två år i rad har jag förlorat någon som betytt mer än livet för mig. Snälla låt inte det hända igen.
Jag skulle gå under då, klarar inte av en så kraftig smäll just nu.



Min älskade underbara katt. Du betyder så sjukt mycket för mig!
Vissa kanske tycker att jag är helt dum i huvet, handlar ju "bara" om en katt. Har man haft djur själv förstår man vilken stor förlust det är. Och visst är det "bara" en katt, men hon är mitt allt. Det var hon som tog hand om mig när jag låg hemma och mådde dåligt när jag var gravid och Fredrik jobbade. Det var hon som då låg med mig i sängen eller på soffan och gosade. Hon som gav mig så mycket kärlek.
Hon är speciell, klart hon är det eftersom hon är min katt.

Så snälla, snälla se till att allting går bra imorgon!

Imorgon klockan 17.30 har vi tid. Jag hoppas ni alla respekterar att jag inte vill bli bombad med sms och få frågan hur det gick.
Jag hör av mig när jag själv har orken för det.

Snälla respektera detta.

Neeeej!

Neeeej!

2009-10-28 @ 10:53:23
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag sa ju att jag inte hade tid att bli sjuk nu!

Tisdag

Tisdag

2009-10-27 @ 13:49:16
Vardag
Kommentarer (1)
Jag är helt slut. Helt trött och slutkörd i kroppen. Undra om jag håller på att bli sjuk.. Usch, skulle inte alls vara kul!
Igår hade vi en superkul dag med M&M, vi gick hemifrån strax innan nio och åkte till Stinsen. Kom hem 16.30, förstår inte hur vi lyckades få tiden att rinna iväg så sjukt fort. Helt sjukt hur trött jag var igår! Jag är riktigt glad över att jag igår bestämde mig för att jag och Kasper skulle ha en hemmadag idag :) Skulle verkligen inte orkat åka nånstans. Istället har jag vikt in massa tvätt och tvättat lite mer. Nu väntar jag på att Kasper ska vakna så att vi kan gå och handla. Han kommer säkert vakna när som helst

Igår på Stinsen köpte jag riktigt häftiga bäddset! På Hemtex var det rea på bäddset, dom kostade 79 kronor styck och dessutom så var det en kampanj då man fick ta tre och betala för två! Bäddseten köpte jag för att dom var så fula :P Haha, nemen dom var så fula att dom var häftiga. Kan visa bild på dom sen när jag bäddat sängen med dom. Just nu hänger de på tork (måste tvätta alla nya sängkläder innan vi använder dom på grund av min allergi). Passade även på att köpa nya handdukar :)

Ikväll blir det fika hemma hos Ica med alla tjejer :) Fick förresten gosa lite med Emma på tåget igår när vi åkte hem från Stinsen :) Hon slutade jobbet precis när vi åkte hem så då kunde vi samåka. Jag som precis hade skrivit ett inlägg om att jag saknade henne. Var dessutom och hälsade på henne på jobbet.

Så eftersom gårdagen var så sjukt tokig som min och Maddes dagar brukar vara så klarar jag av en hel dag hemma idag :P Måste ju vila upp mig för nästa gång vi ses :P

Jag saknar dig!

Jag saknar dig!

2009-10-26 @ 08:30:10
Vänner
Kommentarer (3)
Jag saknar Emma! Det var alldeles för länge sen som vi sågs sist. Vi har försökt planera in en dag att ses men hennes lediga dagar krockar alltid med mina upptagna dagar :( Vi sågs ju inte ens på fikat förra veckan eftersom hon jobbade den kvällen. Men gumman, vi måste ses snart. Love you Tutti ;-)

Vintertid

Vintertid

2009-10-25 @ 11:14:53
Vardag
Kommentarer (0)
Igårkväll fick vi hastigt ändrade planer, och väldigt trevliga sådana! Istället för att sitta hemma och se på film så tog vi våran godispåse hem till Madde och Seth och såg på film där. Med den goda kladdkakan som Seth gjort, godispåsen och lite vitt vin så såg vi på filmen Step brothers. Riktigt mysig kväll. Idag är Fredrik på fotboll, jag och Kasper ska vara hemma och tvätta fram till eftermiddan då vi ska åka och hämta en sak jag sett på Blocket (får skjuts av min mammas kille). Och så avslutar vi dagen med middag hos min mamma när Fredrik kommer hem. Hoppas ni har det mysigt i det gråa vädret!

Fredag!

Fredag!

2009-10-23 @ 08:51:35
Vardag
Kommentarer (2)
Åh jag är så glad över att det är fredag! Ikväll blir det fredagsmyyyys med älsklingen framför Idol. Tycker det är lite mysfaktor över det på fredagar. Dagen ska jag och lilleman spendera ganska lungt. Ska iväg på en grej om ett tag, har tid klockan elva. Enda nackdelen med fredagar är att Fredrik slutar först 17.30, men sen är han ju ledig i helgen. Han ska dock på fotboll på söndag, undra vad jag ska hitta på då..

Nostalgi på högsta nivå!

Nostalgi på högsta nivå!

2009-10-22 @ 19:49:22
Allmänt
Kommentarer (1)
Kolla vilken gammal bild på mig! Den är över fem år gammal.



Ojoj.. Gamla tider :P

God morgon

God morgon

2009-10-21 @ 08:43:22
Allmänt
Kommentarer (1)
Hallo hallo!
Igår var det en lång men helt underbar dag :) Vi gick hemifrån strax innan nio för att möta M&M och vi kom inte hem förrän vid 19. Hela dagen spenderades med Madde och Melker. Besök i båda centrum, åt lunch hemma hos Madde och sen var Madde till och med så underbar att hon bad mig stanna över på middag eftersom Fredrik hade personalmöte och skulle inte komma hem förrän nångång efter 20. Så Seth (Maddes kille) stekte pannkakor till lunch och det var riktigt mumsigt :D
Väl hemma var det bara att bada lilla gubben och sedan ge kvällsvälling och sova gottgott. Och då var det ju inte långt kvar till Fredrik kom hem :)

Får väl be om ursäkt Madde att jag skrämde upp dig med alla historier om vad som hänt här i våran underbara lilla stad ;) Haha :P Du är så söt gumman. Kanske var gubben i trädet som ringde hem till dig också.. Man vet ju aldrig :P
Haha, nu skrev Madde precis till mig på msn "jamen jag kunde typ inte sova imorrn" eftersom vi pratade om de läskiga sakerna igen :P Märks att hon är trött eller? :P

Idag händer inte speciellt mycket. Fredrik är ledig så vi ska pilla här hemma, och egentligen skulle vi till banken också men vi får väl se hur det blir med det :P

Nu blir det morgonpromenad med M&M.

Slitz

Slitz

2009-10-20 @ 08:37:15
Vänner
Kommentarer (0)
Jag måste ju bara skryta! Är nämligen så att världens vackraste Kakan och Anna är med i det nya numret av Slitz! Mina sötnosar! Och eftersom vi fikade igårkväll så fick jag se hur fina dom var. Riktigt snyggt nummer där de listar Sveriges hundra snyggaste kändisar.

Mardröm

Mardröm

2009-10-20 @ 07:33:09
Allmänt
Kommentarer (0)
Det har verkligen inte varit en bra natt. Fick världens konstigaste huvudvärk när jag skulle lägga mig så tog flera timmar innan jag somna. Sen har jag sovit riktigt oroligt och halv sex vaknade jag och började putta på Fredrik och sa att han försovit sig och att han måste åka nu! Han fick lite smått panik och hoppade upp och kommer då på att han börjar åtta och inte sju. "Oj förlåt.. Då borde din klocka ringa när som helst nu" säger jag samtidigt som hans klocka börjar ringa. När han hade gått upp somnade jag om till strax efter sex då jag vaknar av en hemsk mardröm. Usch, den handlade om att Fredrik blev kidnappad och brutalt torderad, som tur var så lyckades han rymma och ta sig hem. Det var riktigt hemskt och jag mådde jättedåligt så ville inte somna om. Kommer nog messa min älskling en extra gång idag och säga hur mycket jag älskar honom! Som ni förstår så måste mitt humör piggas upp idag.. Och vad kan då passa bättre än att träffa mina favorit M&M om 1,5 timme?

Fisheye

Fisheye

2009-10-19 @ 18:51:17
Vänner
Kommentarer (1)
ÅÅÅÅH JAG ÄR SÅ GLAAAAAAAAD!
Ja, idag är jag glad :D Varit med Madde och Melker hela dagen och haft en helt underbart crazy dag :D Så underbart att leka med dom en hel dag igen! Saknat mina älsklingar!

Nu kanske ni är sugna på heta bilder? :P


Ja, den är fotad med fisheye objektiv, därför vi är så snygga :P
Jag osminkad och ser väldigt sliten ut.


Min snygging till son


Ännu en gång


Suddig Kasper anfaller Melker

Madde som har fotad alla bilder



Om ett tag ska jag hem till Ica och fika med gänget, dock kommer inte Emma eftersom hon jobbar :(

Imorgon blir jag hel

Imorgon blir jag hel

2009-10-18 @ 20:18:07
Vardag
Kommentarer (0)
Hallo hallo!
Söndagkväll och snart ny vecka. Ni som följt min blogg vet att jag inte haft den bästa veckan, men nästa vecka blir det andra bullar!
Idag har det varit fullt upp här hemma, precis som det brukar vara när Fredrik är hemma (då får jag ju tid att pyssla med annat när han kan ta Kasper). Har varit en sån där dag som inte är värd att blogga om :P Ni vet, städa-baka-tvätta-laga.mat-vika.in.tvätt-dag. Men nu har vi allafall rena kläder för kommande vecka och frysen full med bröd :) Bakade två olika sorters bröd, det tog ett tag men det är det värt :)

Någon som har lust att dela med sig av något gott brödrecept?


Kasper har idag haft fullt upp med att springa runt med sin lära gå vagn och klättra upp överallt. Min gosunge!


Från tidigare i veckan när han dansar. Han brukar stå sådär, vicka på rumpan och
sjunga. Vissa gånger spelar han piano till.


Soulmate

Soulmate

2009-10-18 @ 11:27:53
Vänner
Kommentarer (2)
Du betyder mer för mig än vad du kan förstå. Du kom snabbt in i mitt liv och har snabbt blivit en stor del av mitt liv. Jag älskar dig.

Lite lyx

Lite lyx

2009-10-18 @ 09:47:42
Mat
Kommentarer (0)
Lite lyx på mackan en söndagmorgon. Fredrik fick köpa 200gr rökt lax för 20 :- på jobbet. Då kan man passa på att lyxa till mackan lite.

Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor

2009-10-17 @ 19:41:09
Allmänt
Kommentarer (9)
Ikväll ska vi ha filmkväll jag och älsklingen min :)
Vi har laddat upp med chips, dipp, cola till mig och öl till älsklingen.

Rubriken säger väl allt om vad det blir för film?

Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Marabou sensation

Marabou sensation

2009-10-17 @ 18:04:32
Mat
Kommentarer (0)


Någon som smakat?

Vad tyckte ni?

Fredrik köpte hem de från jobbet igår så vi skulle ju förstås provsmaka.
Den med valnötter var väl sådär, väldigt klibbig och geggig i munnen. Smaken påminner lite om tofiffee.
Den med hallon i tyckte jag mer om! Jag älskar ju yoghurt i choklad :D


Sluta upp

Sluta upp

2009-10-17 @ 11:54:42
Allmänt
Kommentarer (1)
Nu ska jag sluta vara så sur och bitter som jag varit den här veckan! Nästa vecka ska vi leva som vanligt och hitta på något roligt varje dag! Dock vet jag inte vad :-P Men nån ska vi nog hitta att leka med :-D Frivilliga? ;-)

God morgon

God morgon

2009-10-17 @ 08:38:48
Allmänt
Kommentarer (0)
Igår hade vi en mys kväll, jag och älsklingen. Vi satt och kollade på Idol och åt glass. Jag tycker det var fel person som åkte ut, tycker han Nicklas skulle åkt! Hon som åkte nu tycker jag sjöng riktigt vackert. Men det kanske finns ett gäng småtjejer som förälskat sig i honom. Vad vet jag, tjejer har jag aldrig förstått mig på. Haha :-P Nog om Idol nu, så otroligt skönt med helg nu. Är så glad över att få ha min älskling hemma i helgen. Jag älskar dig så sjukt mycket och kan inte ens förklara hur viktig du är för mig! Igår var min älskling så söt att han köpte med sig choklad och satsumas hem :-D Ni som känner mig vet vilken otrolig fetisch jag har för dom orangea bollarna! :-D Trevlig helg på er alla nu så hörs vi senare!

Times like these

Times like these

2009-10-16 @ 22:20:56
Vänner
Kommentarer (1)


Det är vid sånna här perioder som jag saknar dig lite extra mycket <3

Tradera

Tradera

2009-10-16 @ 16:25:18
Allmänt
Kommentarer (0)
Det var en kompis som undrade hur jag kunde ha så mycket pengar kvar den här tiden på månaden så att jag kunde shoppa så mycket (som ni kan läsa i det tidigare inlägget). Egentligen var jag helt pank, men så lyckades jag ju sälja min gamla mobil på Tradera och fick så mycket som 1780 spänn för den :)

Så det var skönt med lite extra pengar!

Jag älskar kuponger!

Jag älskar kuponger!

2009-10-16 @ 15:40:28
Nyköpt
Kommentarer (2)
Som jag skrev tidigare så skulle jag och Kasper åka till Eurostop, sagt och gjort :)
Jag ville komma iväg dit för att köpa lite nya kläder till Kasper eftersom han växer som en tok. En sak som slog mig för någon vecka sen var att jag nog aldrig mer kommer att köpa en body till Kasper, sorgligt men sant.. Saken är den att han redan nu har problem att ha vissa 86 bodys. Finns ju inte så mycket bodys i 92 så då är det lika bra att köpa allting i tröjor.

Men storshoppingen slutade med följande:


Jeans i 92. Jag blev helt frälst när jag såg dessa!


Tröja i 86.


Den klassiska ta 3 betala för 2 kollektionen på Lindex.
Älskar dom där mjukisarna, Kasper har alltid massor :D
Dessa i 86.


Två tröjor i 86.


Pyjamas i 86/92.

Allting förutom pyjamasen är från Lindex, den är från KappAhl.
Köpte även två stycken tre-pack med kalsonger till Kasper :)

Jag fick också en fin grej :)


En riktigt vacker kalender!
Den kostade 99 och 10% av det gick till Bröstcancerfonden.

Som rubriken säger så älskar jag kuponger!
Har använt massa olika kuponger idag och har på det sättet sparat 400!


Min underbara sällskap för dagen!
Du är allt jag behöver <3

Haha, kolla vad för tröja jag såg inne på Lindex!



I brist på annat

I brist på annat

2009-10-16 @ 08:14:16
Allmänt
Kommentarer (0)
Eftersom vi inte har några planer för dagen så satsar vi nog på att åka till eurostop idag. Bara gå runt och titta lite.

Monster

Monster

2009-10-15 @ 15:41:12
Allmänt
Kommentarer (0)
Känner mig som värsta pms-humör-monstret och har gjort det i flera dagar och därför har det inte blivit uppdateringar. Har varit hemma varje dag den här veckan.. Men tänkte informera att jag lever. Men som sagt, humöret suger och jag blir tokig. Kan bli arg som en tok för inget eller gråta för minsta lilla. Så om du ska skämta med mig om nåt, ta det försiktigt så jag inte klöser ihjäl dig! Imorrn måste jag hitta på något! Tror inte humöret mår bättre av att sitta hemma!

Åh, titta :D

Åh, titta :D

2009-10-12 @ 21:15:07
Allmänt
Kommentarer (0)
http://www.tradera.com/Nokia-N82-nyskick--auktion_100038447

Nu är den uppe i 1600 :D

Känns riktigt skönt, nu kan man faktiskt köpa julklappar till folk!

Hemma

Hemma

2009-10-11 @ 15:38:42
Allmänt
Kommentarer (0)
Borta bra men hemma bäst. Nu är vi hemma igen som ni kanske förstod :-) Jag har haft en riktigt trevlig helg, vart ju mycket bättre än förväntat! Fast det kanske jag tycker eftersom vi tog slut på tre spritflaskor, massa öl och alkoläsk på en kväll.. Muhahaa :-P

Här sitter jag på landet med 30 graders värme

Här sitter jag på landet med 30 graders värme

2009-10-10 @ 14:22:01
Vardag
Kommentarer (0)

Grabbarna är och tar upp båten och jag sitter inne eftersom Kasper ligger och sover, kan ju inte lämna honom ensam kvar i huset. Har precis fått värma lite vatten så att jag kunde ta och diska (varmvattenberedaren är trasig...). Igår när vi kom hit så var det snorkallt så var bara att börja elda så att man fick värme. Smart som jag var så hade jag ju smink på mig och fick alltså tvätta av mig sminket i iskallt vatten (spisen är så långsam så hade tagit alldeles för lång tid att värma vatten).

Hittills har det varit riktigt mysigt. Det är ju jag och fem män, plus Kasper. Man får känna sig lite som en husmor, men det har jag ingenting emot :) Inte här i allafall. Imorse när vi vaknade så tyckte Fredrik att det var väldigt kallt så han eldade på för fullt, så det slutade med att vi satt i 30 graders värme inne i huset och har nu fått öppna lite fönster :P Kändes som på sommaren när man är här :P Dessutom skiner solen så fint ute så det var som en riktigt fin sommardag när man tittade ut. Fredriks brorsa kom till och med på att han hade sina badbrallor med sig.. Men när han gick ut så märkte han att det var nog inte så speciellt varmt ute.. (Inte för att han hade tänkt bada ändå). Men det låter väl lite lyx och säga att man sitter här på landet med 30 graders värme?

Får väl se hur länge den där lillmannen hade tänkt sova. Han somnade nog inte förrän kvart över elva igårkväll och har haft en jobbig natt. Han låg och grät en del i sin säng, vi förstod tillslut att han inte tyckte om den sängen eftersom den är lite smalare än den hemma så han kunde inte ligga på tvären på samma sätt som hemma. Det slutade med att han fick sova mellan mamma och pappa och där sov han riktigt gott :) Och äntligen fick jag sova tillsammans med honom :P Men nu ska jag sitta här och svettas lite och vänta på att lillen vaknar :)


Tradera

Tradera

2009-10-09 @ 16:12:31
Allmänt
Kommentarer (0)
http://www.tradera.com/Nokia-N82-nyskick--auktion_100038447

Yeey, jag är iallafall en tusenlapp rikare!

Tradera

Tradera

2009-10-09 @ 16:12:04
Allmänt
Kommentarer (0)
http://www.tradera.com/Nokia-N82-nyskick--auktion_100038447

Yeey, jag är iallafall en tusenlapp rikare!

Fika med en stor kaka

Fika med en stor kaka

2009-10-09 @ 16:10:28
Vänner
Kommentarer (0)
Riktig mysdag idag :) Träffade Ica och Kakan nere i centrum och åt lunch och gick runt i lite affärer, själv köpte jag bara lite småskit på öb. Så åkte vi hem till mig sen och drack lite mera kaffe och fikade och snackade bara massa skit. Älskar att umgås med mina flickor, så jobbigt att de jobbar så mycket på dagtid så att man bara hinner ses på kvällarna (då kan man ju inte luncha och shoppa). Ica åkte och storhandlade med sina föräldrar och Kakan åkte precis för att möta sin käraste i stan för att gå på bio. Min lilleman har precis somnat så jag tänkte passa på att checka läget här lite innan det blir dags för mig att packa så att alting är klart när Fredrik kommer hem om ungefär två timmar.
Ska även ta och slå in Fredriks pappas present eftersom han fyller år idag. Så grattis på dig!



Känner mig lite seg just nu så lika bra att sluta här så det inte blir mer struntprat.

Ha det bra!

Inte varje dag

Inte varje dag

2009-10-09 @ 09:50:40
Vardag
Kommentarer (0)
Idag är både Ica och Kakan lediga så jag och Kasper ska passa på att träffa dom. Det händer ju inte speciellt ofta att dom är lediga såhär på en vardag, alltså får man passa på. Egentligen var jag redan bortlovad idag, men så bestämde världen sig för att återigen vara orättvis. Tänker på er gumman! När Fredrik kommer hem från jobbet sen så beger vi oss mot landet, men vi hörs nog innan det!

Fy vilken natt!

Fy vilken natt!

2009-10-09 @ 06:56:52
Vänner
Kommentarer (1)
Vet att jag egentligen inte borde klaga när jag vet att det finns dom som haft det värre. Har i allafall inte sovit bra alls, massa tankar och kollat till mobilen tusen gånger. Fan, jag som trodde att världen skulle sluta med att vara så jävla orättvis mot dig! Ta hand om dig lilleman, du klarar det här!

Supermys

Supermys

2009-10-08 @ 20:55:07
Lillgubben
Kommentarer (0)
Tog ett mysigt bad med min lillälskling idag :)
Vi satt där i en halvtimme och busade med vattnet och alla badleksaker, efteråt såg vi ut som russin :)
Det är så kul att se när han upptäcker och blir intresserad av olika saker. Efter badet låg han i mammas famn och fick kvällsvälling. Mysigt slut på en överbusig dag!

R.I.P

R.I.P

2009-10-08 @ 17:19:35
Allmänt
Kommentarer (1)

Tack för den tiden vi fick med dig <3

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan!


Kaspers gudmors katt som avlivats idag, den kramigaste katten nånsin! Vi kommer alltid att minnas dig!
Hälsa alla andra vi känner där på andra sidan!

Landet

Landet

2009-10-08 @ 17:11:21
Allmänt
Kommentarer (1)
Som jag nämnde i mitt kanelbulle-inlägg tidigare idag så åker vi till landet imorgon.
Det blir jag, Kasper, Fredrik, Fredriks pappa+bror+farbror och två manliga vänner till familjen.. Ja, jag är den enda tjejen.. Jag är väl inte sådär supertaggad över att åka, men "måste" ju åka med eftersom de så gärna vill ha med Kasper. Anledningen till att vi åker upp fast det redan är höst är för att båten måste tas upp och Fredrik vill gärna vara med. Någon som vet hur lång tid det tar att ta upp en båt?
Vi åker i allafall imorgon runt 18.30 tror jag och kommer hem på söndag. Kkulle inte förvåna mig om Fredrik tar med sig sin dator så då kommer jag kunna blogga ändå, annars kan jag ju i och för sig ta med mig min :)
Får väl trakassera Fredriks bror när dom är klara med båten så jag har någon att leka med :P
Jag får ju agera riktigt hemmafru under helgen och ta hand om ett helt nus fullt med karlar, därav mitt kanelbullebak tidigare idag också :P

Just ja.. Inget varmvatten finns det på landet för tillfället heller..


Kanelbullar

Kanelbullar

2009-10-08 @ 15:03:56
Mat
Kommentarer (1)
Vad underbart det doftar med nybakade kanelbullar!

Testar

Testar

2009-10-08 @ 13:26:33
Lillgubben
Kommentarer (0)
Testar att ladda upp en bild med mobilen

Mitt i bakningen

Mitt i bakningen

2009-10-08 @ 13:18:27
Vardag
Kommentarer (0)
Hallo. Idag är humöret bättre :-) Försökte ta en mjukstart på dagen och bara mysa med mina grabbar. Min mage har ju vart konstig senaste tiden och när jag pratade med en läkare för ett tag sen så sa han att det antagligen berodde på stress och att jag skulle ta det lungt eftersom det annars skulle bli värre. Så när jag igårkväll hade hemska smärtor förstod jag att det var dags att försöka ta det lungt. Som rubriken säger så kikar jag in här mitt i bakningen nu när degen jäser. Vi åker ju till landet över helgen och då har jag lovat att baka kanelbullar. Så idag är det en baka bullar- och tvättdag. Och så har jag ju min käre man ledig från jobbet idag också :-) Nu är han duktig och handlar och gör bankärenden, och min miniman (som jag brukar kalla Kasper för) ligger och sover, men borde vakna när som helst :-) Hörs mer sen!

PMS-humör

PMS-humör

2009-10-07 @ 21:47:08
Lillgubben
Kommentarer (0)
Idag är en typisk pms-humör dag för mig.
Humöret är inte alls bra så är nog lika bra att jag låter bli att skriva.
Den enda som fått mig att skratta idag har vart min älsklingbebis, men nu ligger ju han och sover så får klara mig utan honom tills han vaknar imorgonbitti. Eller om han vaknar inatt igen och är jätteledsen, stackars min bebis som förut sov så bra men har nu börjar vakna på nätterna och bara gråter.. Plutten då :(

Men tills imorrn, hejdå!

Är det bara jag..?

Är det bara jag..?

2009-10-07 @ 12:05:43
Vardag
Kommentarer (0)
Bara jag som är löjlig som blir lite irriterad när man kommer hem helt slutkörd och sönderhoppad från öppna förskolan halv tolv och upptäcker att sin kära man fortfarande ligger och sover? För liksom hur hade det sett ut om han hade diskat och gått ut med soporna istället? (Nej jag förväntade mig inte att han skulle göra det). Det hade ju vart knas om han hade gjort det för då hade ju inte jag haft nåt att göra nu när vi kom hem och Kasper skulle sova? Aja, nu ligger disken och soporna där, vilken tur så jag får nåt att göra istället för att blogga! *ironi* Just ja, förutom disken och soporna så måste jag laga lunch till Kasper och mata honom innan vi ska iväg om en timme. Fram med dom magiska krafterna igen!

10 månaderskontrollen igår

10 månaderskontrollen igår

2009-10-07 @ 07:27:59
Lillgubben
Kommentarer (1)
Som jag skrev igår så skulle vi på tio månaderskontroll. Kasper kunde allt som man "skulle" kunna. Duktig mammas pojk! Han vägde 11,120 och var 73,5 cm :-) Hoppat upp lite mer på viktkurvan, mammas lilla tungis :-D Jag gick till bvc med en klump i magen (vet inte varför) och mina mammakänslor hade rätt :-( På 6 månaderskontrollen hittade hon inte båda testiklarna och inte nu heller (jag har hela tiden vetat att risken finns att dom åker upp eftersom han är för tidigt född) så nu ska vi på vidare undersökningar kring det. Sen har jag flera gånger tagit upp det med hur han låter när han andas (ni som känner Kasper vet hur tung i andningen han låter, han låter som en söt liten minigris) men de har inte reagerat på det tidigare. Nu så frågade läkaren varför han lät så när han andades och jag sa att han alltid låtit så. Då blev hon orolig och gjorde en ordentlig undersökning av hans lungor men hittade inget fel. Nu ska vi istället få gå på undersökningar för det också. Stackars min bebi! Han var i alla fall duktig igår och fick världens skrattutbrott när hon gjorde alla undersökningar :-D Min sötis!

Vilka är egentligen oddsen..

Vilka är egentligen oddsen..

2009-10-06 @ 22:26:41
Vänner
Kommentarer (1)
..att man som jag kan få världens bästa vänner? I min vänskapskrets finns de vackraste, snällaste, sötaste, bästa, mest omtänksammaste, sexigaste, snyggaste och tokigaste människorna som finns. Är så glad för alla vänner jag har! Ikväll har jag och gänget träffats igen, vi försöker ju hålla tisdag som mötesdag :-) Jag fick en present av vackraste Anna, nämligen ett shotglas med gummiankor på (jag samlar på gummiankor) och Kasper fick Nalle Puh bestick :-D Tack gumman!

Sjätte oktober

Sjätte oktober

2009-10-06 @ 12:56:22
Lillgubben
Kommentarer (1)
Idag är det två år sedan vi flyttade in här vi bor idag :) Två år känns rätt långt, men samtidigt så känns det som att man bott här en evighet. Tur att man trivs med sitt boende :D

Idag ska vi förresten på tio månaders kontroll :)

Någon som vågar sig på en gissning på längd ock vikt?

Sist vägde han 10,55 och var 72 cm.

Man måste vara smart!

Man måste vara smart!

2009-10-06 @ 09:39:24
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag köpte ju en ny telefon för inte så länge sen och egentligen var det inga större fel på min mobil som jag hade. Fredrik tyckte då att jag skulle sälja den och sa att han kunde installera den nyaste mjukvaran. Sen har det liksom glömts bort och jag har påpekat det några gånger och fått som svar att han ska fixa.. Igår kom jag på lösningen på hur jag ska få honom att fixa det! Jag sa att det skulle vara jättebra om jag lyckades sälja den eftersom jag då kunde köpa fina julklappar till honom för dom pengarna och oj vilken fart det blev på honom! Så Tradera, here we come!

Han blir inte bara äldre..

Han blir inte bara äldre..

2009-10-05 @ 21:23:27
Lillgubben
Kommentarer (0)
..utan lär sig massa nytt också min älsklings bebis.
Igår satte han sig upp helt själv och bytte från att hålla i sig i lära-gå-vagnen till att hålla i pappa istället.
Idag ställde han sig upp helt själv och hade fåtöljen som stöd. Gissa vem som skriker "Äääääääälskling, koooollaaaaa!!!!!" Kom snabbt på att jag nog borde ta det lite lugnare så att inte Kasper blir skrämd :P

Snart gifter han sig väl också..

Min lilla klätterapa

Min lilla klätterapa

2009-10-05 @ 16:16:21
Lillgubben
Kommentarer (0)
Hallo. Har ganska nyss kommit hem från öppna förskolan. Massa busiga barn och bebisbråk :-P Kasper verkar ha lätt för att hamna i slagsmål med andra bebisar, han blir ofta slagen och försöker då hugga efter med tänderna. Full rulle som ni förstår. Kasper har fått för sig en ny grej, han ska nämligen klättra på mig som en tok och ser det verkligen som en hinderbana. Mys :-) Fast idag tog han sönder min bh :-P Nu ligger han och tar en powernap så han orkar busa med pappa som snart kommer hem :-)

Pyttipanna till lunch

Pyttipanna till lunch

2009-10-05 @ 11:27:42
Vardag
Kommentarer (0)
Hallo hallo.
Förmiddagen här hemma har spenderats med massa bus och lek. När den där bebisen kommer igång så blir det riktig fart här hemma. Det brukar ofta se ut som ett riktigt bombnedslag när alla leksaker fått känna på hur det är att flyga runt i hela lägenheten. Mys :)
Nu ligger lilleman och tar en powernap så att han orkar busa järnet av sig på öppna förskolan som vi ska till med Madde och Melker. Själv är jag hungrig och väntar på att lilleman ska vakna igen så att jag kan fixa lunch till oss, och precis som rubriken säger så blir det pyttipanna till lunch här. Hoppas bara att han inte sover för länge så att vi hinner äta innan vi ska iväg.

Men vi hörs väl antagligen mer senare!

Hej så länge.

Vi kvinnor måste vara fantastiska!

Vi kvinnor måste vara fantastiska!

2009-10-04 @ 19:39:27
Vardag
Kommentarer (0)
Jag tror jag är magisk, eller något speciellt måste det vara! Idag kom Fredrik till mig och sa att vi verkligen måste tvätta rött eftersom han måste få arbetsskjortan tvättad. Jo jag vet svarade jag samtidigt som han gick och tog fram skjortan. Han gick in på toaletten och när han kom ut gick jag in och ser skjortan ligga på golvet.. Är det bara jag som är så begåvad som kan starta en maskin med tvätt? Jag som oftast ser mig som oteknisk.. Samma händelse har hänt ett X antal gånger tidigare och då har jag frågat varför han inte startat maskinen själv, till svar brukar jag få något liknande: 'Jamen jag visste ju inte om det fanns nåt annat i samma färg att tvätta.' Jag kanske återigen ska känna mig magisk och speciell som faktiskt KAN titta i tvättkorgen och se om det finns mer i samma färg. Jag har dessutom använt mina magiska krafter idag till att baka bröd, storstäda (som inkluderar rengöring av alla köksskåp), bytt sängkläder, vikt in tvätt, tvättat fyra maskiner med tvätt, matat bebis, lagat mat, diskat två gånger.. Ja ni förstår. Nu har jag lite krafter kvar och de ska spenderas på bebisbadning och gos med min kära man. Tack och lov att jag är så magisk!

10 månader

10 månader

2009-10-04 @ 15:25:24
Lillgubben
Kommentarer (0)
Idag blir min älsklingsbebis tio månader! Tiden går så otroligt fort, snart står jag ju och bakar bullar till hans 1 årsdag! Satt och funderade vad jag gjorde för exakt tio månader sen, och kom på att jag satt där på sjukhuset och hade min nyfödda son på neo, min pappa låg för döden på en avdelning och jag satt på min avdelning med blodpropp i benet, allt detta på samma sjukhus. Och trots allt det där så var det den bästa dagen i mitt liv eftersom min älskade bebis föddes just den dagen. Jag kommer ihåg hur mycket jag hatade sjukhustiden, jag ville bara slippa alla mediciner och få ta hand om min son själv. Slippa höra hur sjuk han var och bara få hålla honom i min famn. Jag är så tacksam att allting löste sig så bra och att jag nu får spendera mina dagar med en busig tio månaders bebis som mår så otroligt bra! Mammas älskling!

Hysteriska kväll

Hysteriska kväll

2009-10-04 @ 08:57:32
Vänner
Kommentarer (0)
Det blev som jag trodde igår, kvällen var helt hysteriskt rolig och det var massa skratt! Först åt vi middag och sen kom spelet och snacksen fram. Jag kommer faktiskt inte ihåg vad spelet hette, men man fick ett ord som man skulle förklara med charader. Ni förstår ju på bara beskrivningen av spelet hur galen kvällen var. Självklart vann jag och Madde mot pojkarna! Vi spelade även ett parspel som heter Lika par leka bäst. Det var i alla fall en underbar kväll och det var så skönt att se Fredrik vara så glad och trivas med sällskapet :-) Detta måste absolut göras om!

Myslördag

Myslördag

2009-10-03 @ 18:33:41
Vänner
Kommentarer (0)
Dagen har spenderats hemma och ingenting vettigt har gjorts, precis som jag ville ha det :-) Klockan har redan hunnit bli så mycket att vi snart ska iväg. Vi ska käka middag hos Madde och Seth :-) När båda bebisarna sover drar vi fram chips, godis, lite alkoholhaltiga drycker och ett sällskapsspel. Ser sjukt mycket fram emot kvällen, det kan ju inte annat än bli lyckat :-D Ni får alla ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

Doktor Mugg

Doktor Mugg

2009-10-03 @ 09:02:12
Vardag
Kommentarer (0)
God morgon. Här har vi precis blivit klara med frukosten och kollat på doktor Mugg på fyran (där Markoolio min älskling är med), Kasper var dock inte så intresserad så han valde att leka på golvet istället. Dagen idag kommer att spenderas hemma i lugn och ro hela familjen samlad :-) Ikväll händer lite roligt, ser verkligen fram emot det! Hoppas ni alla får en trevlig lördag så hörs vi mer sen.

Vad ska man med gymkort till..

Vad ska man med gymkort till..

2009-10-02 @ 17:08:06
Vardag
Kommentarer (2)
..när man kan aktivera sig som jag och Madde?
Imorse åkte vi iväg innan nio på morgonen för att åka till Barnens hus i Väsby så Madde fick hämta ut sin älskade nya vagn. Värsta pimpade vrålåket sötgubben Melckerårrilainen (mitt smeknamn på Melker) åker i nu.
Efter att ha gått runt på Barnens hus så gick till till Coop Forum i Rotebro och gosade med Maddes mamma :P Haha okej hon gosade med barnen. Det var rätt lång promenad kan jag lova. Dår handlade vi massa mat till imorrn och så åt vi lite onyttigt :D Tog sedan pendeln hem och gick hem från stationen. Våra vagnar var proppfulla med massa saker, trodde nästan de skulle rasa ihop. Kom hem strax efter halv fyra så ni kan ju förstå vilken lång dag det var. Men det var precis en långdag med Madde som behövdes för att pigga upp mig efter min pms-humör-dag igår.

Nu sitter jag här och känner en väldigt misstänksam lukt från en lekande bebis på golvet.. Får ta och checka läget i blöj och så blir det till att busa :)

Ikväll blir det tortillas till middag och sova tidigt hoppas jag :)

God morgon

God morgon

2009-10-02 @ 08:04:17
Allmänt
Kommentarer (1)
God morgon gott folk. Sovit bra? Det har inte jag, kom i säng tre timmar senare än tänkt.. Suck för onödiga tjafs! Hoppas i allafall på att få något kul att göra idag. Sitter här med morgonkaffet nu och väntar på att bebisbus ska vakna :-) Och som vanligt har jag gått upp över en timme innan Kasper. Onödigt jag vet, men kan inte sova längre :-( Hoppas ni alla får en trevlig dag och pussa era bebisar från mig!

Usch fy och blä!

Usch fy och blä!

2009-10-01 @ 20:02:27
Allmänt
Kommentarer (0)
Idag är ingen bra dag. Känner mig sjukligt trött och nästan som att jag är påväg att bli sjuk. Jag har ingen ork i kroppen. Jag behöver få sova! Känns som att allting jag gör idag är fel, har till och med gråtit några gånger. Så trött är jag. Kul att ni kommenterar förresten :-) Även om jag inte svarat på eran kommentar innan jag skriver ett nytt inlägg så har jag inte glömt er. Jag bloggar en del från mobilen och svarar på kommentarer när jag sitter vid en riktig dator. Bara så ni vet.

Jag och mina två systrar

Jag och mina två systrar

2009-10-01 @ 14:34:26
Vänner
Kommentarer (2)
Jag kommer ihåg på gymnasiet så trodde alla att jag och Ullis var systrar, det vart väl mer när jag färgade håret brunt. Folk kunde till och med blanda ihop oss och börja prata med Ullis fast de skulle prata med mig, och tvärtom. Om jag hade fått en krona för varje gång jag fått frågan om vi är systrar så vore jag nog miljonär.

Igår var det dags igen, men denna gång med en ny syster. När jag och Madde var på öppna förskolan så sa jag till en som jobbar där att Melker är Kaspers bästis, hon kollade på dom och sa att hon lätt kunde gissa på det eftersom de är så otroligt lika. Så kollade hon på mig och Madde och undrade om vi var systrar. Och nej det är vi inte fick vi ju då förklara.

Men man kanske ska börja undra.. Finns det någonting som inte vi vet om?



Jag och Ullis för 3,5 år sen

Välkomna

Välkomna

2009-10-01 @ 11:40:47
Allmänt
Kommentarer (1)
Hejhej.
Nu är bloggen då lösenordsskyddad, och jag blir riktigt glad över att det fanns helt okända människor som ville fortsätta följa min blogg. Det glädjer mig riktigt mycket!
Ni kanske undrar varför jag valde att lösenordsskydda bloggen. Men som ni märkt så har bloggandet blivit riktigt uselt från min sida den senaste tiden, det har berott på att jag inte riktigt känner att jag har kunnat skriva exakt vad jag känner i bloggen. Vet inte riktigt hur jag ska förklara för att det ska bli rätt, försökte förklara mig för gänget när de var här i tisdags, men de känner ju mig så kanske lättare för dom att förstå.
Men innan jag vart gravid så trodde nog mina vänner att jag inte skulle skaffa barn på ett bra tag, jag var ju inte den som var världens mest barnvänligaste människa och betedde mig väl inte riktigt som någon som skulle skaffa barn än. Innan graviditeten så såg mina vänner mig som den som alltid snackade om sex och den som kunde supa så in i h*lvete. Kanske inte den typiska mammapersonligheten?
Men nu är jag mamma och inte den som super, men jag har fortfarande samma intressen. Jag älskar att umgås med mina vänner, snacka massa sex och bara vara lite crazy :) Men nu handlar ju den största delen av mitt liv om den underbara lilla älsklingen som jag har. Jag älskar honom över allt i hela världen och skulle aldrig kunna tänka mig livet utan honom.
Nu kommer jag av ämnet lite här :P I bloggen kunde jag inte skriva om annat än om just Kasper, annars fick jag direkt negativa kommentarer. Så fort jag skulle träffa mina vänner eller något liknande så fick jag negativa kommentarer om att jag borde vara hemma.
Men varför? Kasper har en pappa som han kan vara hemma med. Och hur många gånger har jag egentligen varit borta hemifrån sen han föddes? Två gånger på tio månader typ. Jag har alltid med mig Kasper, vart jag än går. Men är det så hemskt om jag går hem till en kompis och fikar utan honom när han kan vara hemma med sin pappa som han inte träffar på dagarna på grund av jobb?

I min blogg vill jag kunna skriva om allt. Ni får gärna kommentera och så men vart bara så trött på onödiga kommentarer som inte hade något vett i sig. Jag vill kunna skriva långa onödiga inlägg. För jag skriver ju egentligen inte för eran skull, utan för min egen skull så att jag om ett halvår kan gå tillbaka i arkivet och se vad vi gjorde om dagarna. Så om jag nu får upp ögonen för bloggandet igen, vilket jag hoppas verkligen så kommer det bli olika inlägg.
Onödigt långa inlägg, inlägg om Kasper, inlägg om våra dagar, korta mobilbloggningar, inlägg som inte har ett piss med Kasper att göra (och tro mig, det har inget att göra med att jag skulle vara en dålig mamma. Han är hela mitt liv, men jag kan ta en fika utan honom en kväll på fyra månader), gnällinlägg, inlägg som ingen kommer förstå.. Ja.. Allt möjligt helt enkelt.

Och en sak förresten.. Tänk på att det här är min dagbok, min personliga dagbok.. Så när jag skriver om något gnälligt. Nu ger jag ett exempel.. Om jag till exempel skriver om att jag och Fredrik har bråkat.. Snälla prata inte om det då när Fredrik sitter brevid. Han läser inte min blogg, han vet att jag bloggar men han läser den inte. Så bloggen stannar på internet och när vi ses så snackar vi som om att den inte fanns. Right?

Hoppas ni får nöje av bloggen igen :)

RSS 2.0