Akuten

Akuten

2009-02-28 @ 12:12:39
Vardag
Kommentarer (2)
Nu har det gått alldeles för långt. Hela natten och morgonen har jag gråtit av smärta, det högra benet kan jag inte längre röra. Så nu blir det akuten för min del. Hoppas ni får en trevligare lördag!

Hörs när jag kommer tillbaka!

Dagens storshopping

Dagens storshopping

2009-02-27 @ 18:43:31
Nyköpt
Kommentarer (2)
Idag har det shoppats, jag skyller på Kasper. Det var han som köpte allt :P För att på ett hyfsat sätt klara av shoppingrundan fick jag slänga i mig smärtstillande, och det hjälpte lite i en timme. Sen var det kört igen. Jag och Kasper var i Väsby centrum med Jenni.


För att samla krafter inför shoppingen :P


Tre långärmade bodys från LIndex. Ta 3 betala för 2.


Även detta Lindex ta 3 betala för 2.


Body med slips från Lindex.


Byxor från Lindex


Body från Lindex


Detta fick jag från Lindex.


Till mig från Kicks. Efter ett tag märkte jag att hon i kassan glömde ta betalt för den.


Byxor från HM.


Och så här snällt sitter man i vagnen när man väntar på att gudmor klipper sig.

Precis innan jag åkte hemifrån fick jag ett sms från Lindex om att jag skulle få 30% rabatt på ett helt köp. Gissa om jag vart glad, så därför gick lillen så mycket kläder därifrån. Och så ville jag ju köpa kläder i 68 till honom eftersom han inte har så mycket av dem. Helt plötsligt märker man nån dag att han inte kommer in i sina 62 kläder nån mer, så därför ville jag försäkra mig om att han skulle ha massa kläder :D Jag är ju van vid att han har typ 50 bodys och nästan lika många byxor.



Uuuh, aj, aj, aj, aj..

Uuuh, aj, aj, aj, aj..

2009-02-27 @ 09:28:43
Lillgubben
Kommentarer (2)

En sån här 6,5 kilos klump har jag snarkandes här brevid mig på soffan :D

Jag har ont, riiiiikgit sjukt ont. Jag kan inte sova, jag kan inte stödja på högerben, jag kan knappt gå och så gott som gråter för mina smärtor. Och jag tror jag vet vad det är.. Tyvärr. Jag avslöjar inget än så länge. Ska alla fall ringa till doktorn idag och hoppas på att få en tid till nästa onsdag eftersom Fredrik är ledig då och då skulle jag inte behöva ta lillen med mig.

Varför, varför och varför ska det snöa? På söndag är det 1 mars och då är det den första vårdagen så efter det så får inte snön längre komma. Ok? Deal?

Igår så kollade vi på film. Fick bli Disneys Törnrosa. Är det jag som är knäpp eller vad? Törnrosa är väl känd för att sova i tusen år? Till och med när man kollar upp Törnrosa på Wikipedia så står det att hon sover i tusen år. Men hallå, hon gjorde ju inte det i filmen. Då sov hon ju inte alls länge. Och handlingen på Wikipedia stämmer inte överrens med den filmen som jag såg igår. Så Disney har alltså gjort om berättelsen och gjort sin egen version. Ok, i stort sett var väl handlingen lik, men inte helt :P

Hörde massa oväsen nyss när jag satt här och skrev så var tvungen att kolla vad katten nu hade hittat på. Och se vad jag hitta:

Vi har haft henne i två år och hon har aldrig vart inne i den där (hon har aldrig fått plats).
Så jag fattar verkligen inte om hon gått ner så mycket i vikt att hon nu får plats eller om hon
bara är envis och ligger där sjukt obekvämt.

Idag ska jag och lillen ut, trots mina hemska smärtor och den hemska snöstormen. Hoppas bara att jag kan gå den biten som krävs och att det inte blir som det blivit så många gånger förr (att jag helt plötsligt inte kan röra högerben alls). Inte så kul när man är ute. Sen ska vi hem och njuta av helgen :D

Effektivitet

Effektivitet

2009-02-26 @ 16:03:45
Vardag
Kommentarer (10)
Idag är vi effektiva här hemma :D Fixat massa tvätt, kollat på Lost, frostar av frysen, diskat, skalat 24 potatisar, Fredrik har satt upp en persienn och ska sätta upp rullgardin i Kaspers rum. Sen har jag klickat runt på nätet och blivit fattigare :P Beställde underkläder till mig från Laredoute och en skjorta till Fredrik. Och sen så har jag beställt en present till Melker som han ska få när han ploppar ut ur Madde :D Madde vet vad det är för present så kan väl avslöja :P Jag bad henne gå in på http://www.skyltexpressen.se/ och designa en barnvagnsskylt som hon vill ha till Melker så beställer jag den till henne. Vi pratade tidigare om att hon ville ha en sån skylt så jag kollade upp den där sidan och tyckte den var bra :) Lilla Melker måste ju få en present när han äntligen blir fri :P

Resten av dagen består av matlagning och bara mys här hemma :D

Den nya boken: Städa, del 1

Den nya boken: Städa, del 1

2009-02-26 @ 10:45:26
Allmänt
Kommentarer (0)
Satt och bläddrade lite i boken som Fredrik fick av sin syster i födelsedagspresent (bild på den finns att se i ett inlägg lite längre ner). I den boken har de jämfört lite vad svenskar tycker om städning. De jämförde städning till exempel med motion där de skrev att de flesta tycker att dt är roligare att träna när man väl investerat i ett gymkort och schyssta träningssskor, detta skulle i allafall vara roligare än att göra sit-ups framför tvn där hemma. Och visst kan man hålla med om det?

Då var deras tips inför städning att man skulle investera i något som kunde göra städningen roligare. Att man till exempel skulle köpa en ny sopborste eller en cool dammsugare och att städningen då skulle bli roligare. För att man lättare ska lockas av städningen ska städgrejerna vara estetiska, annars så är det inte lila kul att använda dem. Och om städprylarna dessutom är riktigt snygga så kan de ju stå inom räckhåll och inte gömda i ett skåp.

Håller ni med?
Skulle ni tycka att det var roligare att städa om ni hade schyssta städgrejer?

Jag antar att det stämmer in lite på mig själv i allafall, men grejen är ju den att jag tycker om att städa så det blir svårt att säga. Men kan ju erkänna att de gånger som jag köpt nya städgrejer har jag varit värsta förväntansfull och sett fram emot att få använda dem. Fast det kanske har något att göra med att jag är sjukt lättimpad? :P Haha, eller?

Helt underbara presenter

Helt underbara presenter

2009-02-26 @ 00:37:13
Vänner
Kommentarer (1)
Oj, oj, oj. Jag och Fredrik måste varit extra snälla med tanke på vilka fina presenter vi fick! Och snäll som jag är så har jag fotat så ni alla får glädje av det :P

Detta fick jag av Kakan, Oskar och Anna

En jättefin skål som innehöll allt möjligt.
Som till exempel:


Deodorant, lypsyl, fotfil, sån där sak man ska ha mellan tårna när man målar tånaglarna, nagelsax och nagelpinnar.


Papiljotter, bindor och en massagegrej

Fick även:


Duschboll, eller vad det nu heter :P


Hello Kitty burk som innehöll bomullsbollar, bomullspads och bomullspinnar.

Och så fick vi det här fina kortet:



Fredrik fick brädspelet Risk av dem och tyckte jag var dum som inte ville fota den :P

Av Ica och Robin fick jag:


En chokladansiktsmask, en fotlotion som innehåller gurka och pepparmint och sen en footscrub som innehåller
vattenmelon, valnötter och pepparmint.


För hela kroppen.


Och dessa fick jag och Fredrik gemensamt :)

Av Emma fick jag:


Hehe, bara för att Emma är trött på att ta glass med en vanlig sked hos mig :P


En ungsform :D


Det här var en bröllopspresent av Emma.

Och Fredrik fick MacGyver dvd-box av Emma.

Som ni ser fick vi massa fina saker! Vi båda fick sånt vi önskat oss. Jättekul att få så himla blandade saker, jag fick ju liksom en ungsform som jag verkligen behöver (hade bara gigantiska och små innan) och sen massa mysiga produkter som man kan njuta av.

Och så bjuder jag på en bild på tårtan som jag hade gjort:


Är den inte fin? :D

Tack så himla mycket för alla fina presenter!


P.S. Någon som vet hur man får bort karamellfärg från ansiktet..?


Kalaaaaas

Kalaaaaas

2009-02-25 @ 19:22:27
Vänner
Kommentarer (1)



Nu blir det kalas med mina vänner!

Försöker mig på en uppdatering..

Försöker mig på en uppdatering..

2009-02-25 @ 15:34:33
Lillgubben
Kommentarer (0)
Kan dock vara väldigt svårt eftersom vi har en mega mammigbebis här idag. Det enda som funkar är att hänga och dregla i mammas tröja. Visst är det sjukt gosigt men liiite jobbigt när man borde få städa lite. Somnar han i min famn och jag lägger honom i sängen dröjer det knappt en halv minut innan han vaknar och tredje världskriget startar.
Funderar på att tejpa fast honom runt min kropp så jag åtminstone har armarna lediga :P Trots en fastklistrad bebis har jag lyckats diska, plocka undan, beställa nya kläder till mig själv och nu skriva blogg :P

Egentligen skulle vi gått på babymassage idag men jag var tvungen att ställa in det på grund av mina rygg- och höftproblem :(

Idag ska jag och Fredrik ha födelsedagsfika för våra kompisar. Så vi får väl se om vi vart snälla nog för att få lite presenter :P

Ne nu måste jag vidare och fixa.. Och så är det jobbigt att skriva med en hand :P

Bokrea

Bokrea

2009-02-24 @ 23:42:45
Allmänt
Kommentarer (8)
Är så sjukt sugen på att läs, men vet inte riktigt om jag har nån bok hemma som jag inte har läst som jag är sugen på. Men funderar på att börja läsa på kvällarna i sängen..

Kanske kan köpa något på bokrean.. Någon som har tips om en bra bok som jag kan beställa hem från nån sida med bokrea?

Kunglig förlovning

Kunglig förlovning

2009-02-24 @ 22:27:48
Allmänt
Kommentarer (5)
Så förlovade sig Daniel och Victoria äntligen. Inte för att jag egentligen är så kändisintresserad men tänk själva vilken stor grej deras bröllop kommer att bli. Det kommer vara det enda som det kommer att pratas om på nyheterna och det enda tidningar kommer att skriva om när det närmar sig. Tänk vad mycket skvallertidningar som Hänt Extra kommer ha att skriva, de kommer säkert ha extra tidningar om bara bröllopet. Och om jag kommer läsa? Nej verkligen inte, tycker bara det är lite kul med all hysteri runt det hela.
Redan nu kan man läsa om hur mycket de kommer ha att planera och vilka sjuka summor det kommer att kosta. Är ju inte bara självaste bröllopet som kostar, tänk liksom vilken hög säkerhet det måste finnas.
Ett kungligt bröllop i Danmark gick nyligen på 15 miljoner danska kronor och man tror att Victorias bröllop kommer att bli ännu dyrare. Vilka sjuka summor det handlar om. Undra egentligen hur många gäster det kommer att bli. Tänk vad många de måste bjuda.. Mycket presenter :D Men ändå är det några bedömare som räknar med att det hela kommer att gå i vinst eftersom man räknar med 12.000 turister till Stockholm då och att bara bröllopsrelaterade produkter kommer att komma upp till en summa av 2,5 miljarder kronor.
Själv är jag så nöjd så med det lilla men så otroligt underbara bröllop som jag hade! Allt som annars ska fixas och donas med inför ett stort bröllop.. Ne usch, jag har istället ett dop för 80 personer att planera :P Tack gode gud att det inte är riktigt lika mycket att tänka på!

Men ett tag kommer det vara kul att följa all hysteri, antar dock att jag snabbt kommer att tröttna :P Hoppas bara att hysterin inte börjar för tidigt.

Det står att bröllopet kommer att bli i början av sommaren 2010 och vissa undrar om de kommer att välja samma datum som kungen och Silvia gifte sig (19 juni), men hur kul är det att ta samma datum som sina föräldrar? Kanske blir det 6 juni? Fast det kanske ses som olämpligt att ta den svenska nationaldagen? Det ses ju inte som olämpligt om en helt vanlig människa tar det datumet.. Men en sån viktig person för landet som kronprinsessan har ju typ inte samma rättigheter. Allafall inte enligt de flesta kvällstidningar :P

God natt människor och djur!

Mina presenter.

Mina presenter.

2009-02-24 @ 20:23:13
Allmänt
Kommentarer (0)
Här får ni det lovade inlägget med min födelsedagspresenter.

Klicka på bilderna för större format

Från älsklingen:

Säsong 2 och 4 av Lilla huset på prärien och halsband med matchande örhängen.

Från min mormor:

En väska, chokladask och tofflor, mössa och dräkt till Kasper.

Från min mamma:
  
Servetter och påslakanset.

Från Fredriks familj:

En ask som innehöll örhängena som Fredriks mamma själv gjort och sen två biobiljetter från hans syrra (och då ingick barnvakt).

Kasper fick presenter från sin morbror:


Fredrik fick en whiskyflaska från min familj, Lasse Åberg glas från sin familj och denna bok från sin syster:

I den kan man hitta typ olika tips om hur man kan få saker rent.
Kanske lägger upp något tips här ;)


Always look on the bright side of life

Always look on the bright side of life

2009-02-24 @ 12:11:36
Vänner
Kommentarer (5)
Hej hej hallo

Bilder på presenterna kommer idag. Jag lovar :P Men ni får nog vänta till ikväll. Idag ska jag och Kasper umgås med hans gudmor :) Hon kommer hit om ett tag så ska vi bara göra absolut ingenting som vanligt :D

Igår fick jag ett väldigt vackert brev av en kär vän. Hela brevet värmde mig varmt om hjärtat, men det var en del som var extra speciell:

Du e så stark o underbar som människa, du e helt enkelt bäst.
Efter allt som hänt nu på en så kort tid, så har det inte gått en dag utan att ja tänkt på dig.
Jag har både gråtit o skrattat för dig.
Vill bara säga att ja e så stolt över dig som klarar av allt, fattar inte hur men du kan det.
Du sprider sån glädje o strålande humör när man e me dig, jag känner mig så fri när ja e me dig, känns som att det inte finns några bekymmer i mitt liv när ja e med dig....

De där orden värmde extra. Kan ju bero på just det som min mamma sa till mig i söndags "Tänk, du fyller 21 år och har under loppet av 2,5 månad varit med om de tre största händelserna i ditt liv. Du har fött barn, du har förlorat din pappa och gift dig." Men ja, så är det. Det är massor som hänt den senaste tiden i mitt liv. Och allt hände liksom under loppet av en sån kort tid. Och visst fan har det vart tufft, riktigt jävla tufft att behövt fixa med allt. Miljontals papper som ska skickas in hit och dit av olika anledningar. Den dagen då allt kring min pappas död är klart, den dagen kommer jag äntligen kunna andas ut och känna mig fri från allt. Det som fått mig att klara av allt det är ni mina underbara vänner, min älskade lilla son och min kära make (shit första gången jag skrev make).

Jag avslöjar inte vem brevet är ifrån men de flesta förstår nog ändå.

Ha en fortsatt trevlig dag!

22 februari 2009

22 februari 2009

2009-02-23 @ 14:53:18
Allmänt
Kommentarer (4)
Ja, tänkte då försöka berätta lite om igår. Varnar redan nu om att inlägget kan bli långt, så läses på egen risk.  Som ni kunnat läsa i det tidigare inlägget så hände det massor igår. Det var min födelsedag, min och Fredriks 3 års dag och så gifte vi oss i smyg!

Ja vart ska vi börja? Fick födelsedagspresent av Fredrik på morgonen (halsband med matchande örhängen) och så sa han att jag skulle få mer presenter imorrn (idag). Vi gör så att jag lägger in bilder på alla födelsedagspresenter som jag fick igår lite senare :P Men bilder kommer på allt. Senast imorgon.

Vi hade bestämt att vi skulle träffa min familj nere vid bilen klockan 13 och att Fredriks familj också skulle komma. Så satte vi oss i bilen och jag gav vägbeskrivning till min mammas kille och så följde Fredriks familj efter med sin bil. När vi kom fram till Sigtuna rådhus så sa vi att vi skulle gifta oss och alla vart jätteglada och sa att det redan förstått att det var det vi skulle göra :P Haha.

Väl inne på rådhuset skulle jag och Fredrik först själva prata med domaren som skulle viga oss. Hon pratade lite och förklarade hur allt skulle gå till. Så fick våra familjer komma in i rummet och min bror och Fredriks pappa blev vittnen (de fick skriva på papper innan). Så om någon tvekar på att vi är gifta så är det dom man ska fråga :P

(De små bilderna kan ni klicka på för att få dem i större format)


Våra ringar.
Jag har fortfarande kvar förlovningsringen också (kvinnan ska tydligen ha så).
Så det känns konstigt med två ringar.


Vår kära lilla son i sina finkläder.

Jag hade ju beställt en ny klänning som jag skulle ha på mig. Men i lördags kväll så fick jag helt plötsligt för mig att jag inte skulle ha den på mig. Jahaja.. Jag äger inte speciellt många klänningar så då fick det bli min studentklänning istället :P Men den är ju snygg så det funkade alldeles utmärkt. Jag blev dock lite förvånad över att jag fick på mig klänningen eftersom det är två år sedan jag tog studenten och under den tiden har jag hunnit vara gravid. Den satt väldigt bra, förutom vid brösten som antagligen vuxit sen dess på grund av graviditeten.

Bild på mig i klänningen..?
Haha ne, ser ut som ett mongo på alla bilder ;)

Efter vigseln så åkte vi alla hem till oss där vi käkade tårta och öppnade våra födelsedagspresenter (Fredrik fyllde ju år för någon dag sen). Och som jag skrev där uppe så kommer bilder på alla presenter.


Vår vackra tårta


Riktig champagne till alla.

Sedan gick vi till en restaurang där vi hade bokat bord och bjöd alla på middag och dricka. Både jag och Fredrik tog oxfilé med massa spännande :P


Min vackra och alldeles underbara mat.


Min mamma och hennes kille käkade båda en fiskplanka och jag var bara tvungen att fota den eftersom den ser så rolig ut.
Liksom ni ser själva :D Citronskivan är som ett öga, broccolin är munnen, persiljan är som en fena på sidan och sen längst bak finns gurkstavar för att piffa upp. Hur cool som helst!
Till detta dracks öl och vin :)

Eftersom det var en söndag och de flesta skulle upp och jobba dagen efter så vart det inte så sent på restaurangen. Istället gick jag, Fredrik, Niklas (Fredriks lillebror) och Kasper hem till oss och käka glass och fortsatte dricka lite (inte Kasper, han sov). Så sov Niklas över hos oss eftersom vi gick och la oss rätt sent.

Stackars Fredrik skulle upp 8 idag för att åka till jobbet, och han mådde inte såååå bra när vi gick och la oss kan jag ju säga. Hände en olycka i sovrummet precis när vi skulle lägga oss så då krävdes lite städning. Fredrik och Niklas satt och drack massa ren sprit (och ni vet hur det slutar) Haha. Men jag höll mig till att bara dricka vin eftersom vi hade Kasper hemma och då vill jag inte bli full.

Så åkte Fredrik till jobbet nu imorse och jag och Niklas sov vidare så sött tills Kasper ville ha mat (jag var iofs uppe och matade honom 7 imorse) men så sov vi vidare. Så morgonen (eller förmiddag blir det nog) spenderade jag hemma med Niklas och Kasper. Jag och Niklas satt och käka mackor och kolla på tv. Så åkte han hem och jag fick börja med tråkiga vardagssaker :P
Nemen var tvungen att ringa Skatteverket för att se hur det blir med min namnändring och att fixa nytt leg och så :) Massa nya kort som måste fixas när man gift sig och ska byta namn ju.

Så hejdå på dig konstiga finska efternamn som ingen människa någonsin lyckas uttala eller stava till! Och välkommen mitt nya så alldeles riktiga Svensson efternamn! Nej, det är inte Svensson som är namnet, men det är ett riktigt svenskt efternamn som slutar på son.


That´s all for now people

Och så var hemligheten avslöjad!

Och så var hemligheten avslöjad!

2009-02-23 @ 13:49:11
Allmänt
Kommentarer (2)
De flesta gissade på att vi skulle skaffa barn, köpa hus eller gifta oss. Kakan drog med gissningar om att vi skulle gifta oss på Sigtuna rådhus i sommar och ändrade sig sedan till att det skulle vara på Kaspers dop vi ska gifta oss. Jenni gissade bara på att vi skulle gifta oss. Och vad var hemligheten nu då?

VI GIFTE OSS PÅ SIGTUNA RÅDHUS IGÅR!!

Eftersom Kakan var så nära så borde väl hon 2,50:-, och Jenni ska väl ha en hel femma :P Och varför hade vi inte berättat för folk? Jo eftersom vi inte ville ha ett stort bröllop. För oss räckte det att få gifta sig och bara fira detta med familjen. Så vi hade tänkt att chocka alla så vi sa bara till våra familjer att vi skulle göra något igår. Vi sa inte vad vi skulle göra men sa åt dem att vara finklädda och ha kamera med sig. Så i bilen så gav jag vägbeskrivning tills vi kom fram. Men det tråkiga var att alla (våra familjer) hade gissat på att vi skulle gifta oss. Men för att inte förstöra det roliga så sa dem inget. Så kom vi fram till Sigtuna rådhus och avslöjade oss. Och så glada alla blev :D Kanske berättar i ett annat inlägg om självaste dagen om jag orkar :P Haha. Jomen det kommer.

Så Fredrik friade till mig för lite över en månad sen och självklart sa jag ja. Vi har ju varit tillsammans i tre år och har ett barn ihop. Så varför inte? Direkt bestämde vi oss för att hålla det hemligt. Och suck vad jobbigt det var att inte få säga ett ord till någon!!

När kvinnan hade vigt klart oss så berättade hon lite om rådhuset och då fick vi bland annat veta att Sigtuna rådhus är världens minsta rådhus som är i bruk och att folk reser dit från hela världen för att gifta sig. Det är en riktigt turistatraktion. Lite roligt eftersom vi valde det rådhuset eftersom det är det som ligger närmast :P Rådhuset blev klart 1744 och har två rum. Så utan att själv först ha vetat om det så lyckades vi välja ett sånt ställe för giftemålet som är historiskt och välkänt. Lite imponerande.

Så förutom att det var min födelsedag och min och Fredriks tre års dag igår så blev det även den dagen då vi gifte oss :)

Snart kommer ett inlägg där jag berättar lite mer om dagen, och så bjuder jag självklart på lite bilder :)

Grattis på min födelsedag!

Grattis på min födelsedag!

2009-02-22 @ 08:44:38
Vardag
Kommentarer (2)
Ja, så sitter man här och är ett år äldre och visare :P Vaknade i alla fall kvart i sju imorse och hade väääärldens mensvärk. Jo, är nu en kvinna igen :P Haha, nemen så i fredags så kom min mens igång efter förlossningen igen. Det känns faktiskt riktigt skönt, fast hade jag fått välja så hade jag ju inte velat ha den just idag på min födelsedag och på min och Fredriks 3 års dag. Men men, sånt är livet :P Så ni som har gissat på att min hemlighet är att det skulle vara en till bebis på väg kan andas ut, ni har alltså inte vunnit den omtalade femman :P Ska ni kanske försöka er på en ny gissning?

Har precis avslutat frukosten och ska alldeles strax börja plocka lite här hemma. Har inte öppnat några paket än eftersom jag tyckte att Fredrik skulle kunna sova lite längre idag eftersom han jobbar så himla mycket. Så 10 har han satt sin klocka på :) Innan det ska jag fixa lite och sen börjar det hända grejer :P Haha, nemen självklart har vi lite planer för dagen men vad det är för planer får ni veta sen :)

När jag vaknade imorse såg jag hur vitt det är ute. Bilarna på parkeringen var täckta med ett tjockt lager med snö och på andra sidan av huset är skogen helt vit. Det ser riktigt vacker ut :)


Var bara tvungen att lägga upp den här bilden eftersom jag tycker att den är så rolig.
I fredags när jag fick min kamera så lekte Fredrik lite med den och här på bilden så ligger kisse under soffan och Fredrik har lagt kameran på golvet och fotat. Så bilden är ju alltså inte kapad, bara det att när kameran låg på golvet var det inte mer som kom med.

Tack för alla gratulationer än så länge!

God kväll

God kväll

2009-02-21 @ 23:20:45
Allmänt
Kommentarer (2)
Då var dagen nästan över. Den 21 februari. Nästa gång jag vaknar är jag ett år äldre och ett år närmare döden :P Haha, tragiskt det lät va? :P Det är inte bara min födelsedag imorrn, det är även min och Fredriks 3 års dag. Yes, i tre år har vi hängt ihop i vått och torrt. Vi blev tillsammans ungefär en månad efter att vi träffats första gången och förhållandet blev väldigt seriöst fort. Och det är jag så sjukt lycklig över. Och nu tre år senare sitter vi här men en bebis på lite över elva veckor. Vem hade kunnat ana det efter första gången vi träffades?

Vi får se hur det blir med bloggandet imorrn, jag kanske ger er ett morgoninlägg :) Beror på hur allt blir på morgonen. Men annars så återkommer jag på måndag och berättar massa kul. Blir ju liksom presenter imorrn :P Då får vi se vad paketet från min mormor innehåller. Fast mest nyfiken är jag på vad jag får av Fredrik :D Egentligen så borde jag ju få öppna min present redan om 40 minuter, men jag tror jag vill vänta till på morgonen.

Så god natt på er och hoppas ni får en riktigt bra min-födelsedag imorrn!

Så säger jag farväl och god natt, detta blir sista gången ni får ett inlägg skrivet av mig som 20-åring.

Good night, I´ll see you on the other side.

Ett sånt där vem f*n bryr sig inlägg..

Ett sånt där vem f*n bryr sig inlägg..

2009-02-21 @ 15:02:49
Vardag
Kommentarer (3)
Duktigt duktigt. Har nu dammat, dammsugit och skurat alla golv. Och jag lever ännu :D
Min katt har just nu fnatt. Jag har öppnat båda balkongdörrarna och hon bara springer runt, runt, runt. Tror hon är lite lycklig över att det är öppet.
Det som återstår av städningen nu är att skrubba hela badrummet, diska, torka alla ytor i köket och byta till de nya duschdraperierna och den nya badrumsmattan som vi köpte på Ikea. Får se dock om jag pallar att byta duschdraperierna eftersom det kan bara lite påfrestande för ryggen. I annat fall får ju Fredrik göra det när han kommer hem från jobbet.

Ooooootroligt intressant tänker ni va?

Ikväll blir det Melodifestivalen och så kommer jag väl antagligen ligga i brutala smärtor :P Men imorrn, då blir jag ett år äldre.

Min födelsedagspresent

Min födelsedagspresent

2009-02-21 @ 10:24:37
Nyköpt
Kommentarer (1)
Gooooood morgon
Kan ju berätta att jag var lite osmart igår. Efter en av de anonyma kommentarerna som jag fick igår till inlägget om min hemlis så undrade jag ju vem det var. Nu när jag satt och läste kommentarer så kom jag på att jag faktiskt kunde jämföra ip-adresser. Så Kakan, du är avslöjad :P Haha. Men ge mig fler funderingar på vad det kan handla om! De kommentarerna som jag fått in är riktigt roliga men är ingen som gissat rätt än. Ni kan ju gissa fram tills jag avslöjar mig. Tänk på att det är en heeel femma som står på spel :P

Tänkte nu berätta om vad för roligt jag beställde till mig själv i födelsedagspresent.

Så låt mig presentera min nya vän:

Nikon D60.
En del av er som läser min blogg slaviskt kunde nog gissa att det var en systemkamera jag köpt.
Köpte ett paket från ONOFF där man fick med huset, ett objektiv, 4GB SD-minneskort, kameraväska och UV-filter :)

Anledningen till att jag ville ha en ordentlig kamera är för att min digitalkamera (en Canon digital Ixus, kommer inte ihåg vilket nummer :P) har några år på nacken :P Den är ju bra och så.. Men när min lille Kasper blir mer aktiv så vill jag kunna fånga alla hans bus med en ordentlig kamera. Nu så fotar jag ju alla bilder med min mobilkamera som har en ruskigt bra kamera, den är till och med bättre än min digitalkamera. Men jag har svårt att tänka mig att man kan använda den bra när Kasper väl börjar med alla busigheter. Den tar ju liksom jättebra bilder på objekt, alltså typ grejer på nära håll som inte rör sig. Och det låter väl inte som en bebis? Ne, så det fick bli en ordentlig kamera nu :)

Igår så möblerade vi om lite i sovrummet och ändrade lite annat. Idag ska jag storstäda. Dock inte sååå kul eftersom jag knappt kan röra mig. Har så sjuuuuuukt ont i höften att jag inte helt kan röra höger ben :( Så jag stoppar i mig massa värktabletter, använder Voltarengel och så har jag på mitt bäckenbälte. Vill röra mig.

Ha en bra dag alla!

Min present :D

Min present :D

2009-02-20 @ 22:48:57
Allmänt
Kommentarer (1)
Ni vet den där grejer jag berättade om som jag beställt till mig själv i födelsedagspresent? Den kom idag :D Imorrn får ni veta vad det är.

Det är förresten ingen som lyckats gissa rätt på vad det är för hemlis som jag har! Fler gissningar!!! Ni får ju en femma om ni gissar rätt :D Och jag vill fortfarande veta vem det var som kommenterade anonymt på det inlägget med det långa svaret :P Bara för skojs skull :D Tell me. Då får du 2,50 ;D

Anonymt..?

Anonymt..?

2009-02-20 @ 21:23:20
Allmänt
Kommentarer (0)
Fått in lite gissningar på vad hemligheten kan vara.. Men tänker inte godkänna dem så ni andra inte får idéer om vad det kan vara :P Tänker inte säga om någon gissat rätt eller inte. Undrar dock en sak. Det var någon som hade lämnat en kommentar anonymt.. Vem var det? Ni måste ju säga vem ni är så ni kan få eran femma om det är rätt :P Nu säger jag inte att det är rätt det den personen har gissat.. Men ändå kul att veta vem som hade den tanken.

You made my day

You made my day

2009-02-20 @ 09:08:31
Vardag
Kommentarer (4)
Imorse när jag skulle starta datorn möttes jag av detta:


Ett papper på min dator där det stod: Tack för att du är så gullig mot mig.

Och under pappret:


Tack älskling!

Jag har en heeeeeeeemlis!

Jag har en heeeeeeeemlis!

2009-02-19 @ 23:10:37
Allmänt
Kommentarer (4)
UUUUUUH. Spännande va? Men nu är det så att jag råkar ha en stoooooor hemlis för er. För er ALLA! Det har varit lite planering kring detta här hemma hos oss den senaste tiden och jag har lyckats hålla det heeeeeeeeelt hemligt från er alla :D Har inte jag vart liiiiite duktig? För det här är stoooora grejer ;D

Nu blir ni riktigt nyfikna och undrar vad det är. Muhahahahaha. Jag kommer inte berätta nu. Men snart. Kan avslöja att innan nästa veckas slut så kommer ni ha fått reda på det. Jag säger inte exakt vilken dag. Kanske imorgon? Eller kanske nästa tisdag? Det får ni se sen. Kan ju säga att mina närmaste vänner kommer inte behöva få veta av den stora nyheten här på bloggen. Ni kommer få veta det på annat sätt. Och hur då undrar ni då. Men det avslöjar jag inte heller. Kanske när ni minst anar det så får ni veta. Och åååååååååh så chockade ni kommer bli :D Kuuuuuuul!!!!!!!!! Och vissa av er kommer bli lite pisst på mig för att jag gör det här, alla fall för att jag gör det på det här viset :P Men ni kommer älska mig ändå:D Lite sura får ni bli ;) Muhahahahahhaha. Ni blir inte arga kan jag lova. Men eftersom ni kommer bli så chockade så ja..

Vad kan det vara? Kanske ska vi ha barn igen? Eller ska vi kanske flytta? Åka utomlands en längre tid? Köpa hund? Skaffa sommarställe? Adoptera? Eller så kanske jag förstorar upp det hela och egentligen bara ska blondera mig igen efter alla dessa år? Spännande :D

Och så kan jag ju säga att det absolut inte är någon idé att tjata om att få veta vad det handlar om eftersom tjat inte biter på mig! Tvärtom, den som tjatar på mig får inte veta :P Så om du tillhör min närmsta vänskapskrets och vill veta vad det handlar om.. Tjata inte eftersom då får du inget veta när de andra får veta :P Haha. Sträng jag är va?

Så.. Vad har ni för gissningar på vad det kan vara? Den som gissar rätt får en femma!
Men som sagt, så fort allt är klart får ni veta vad det är.

Ser ni vad jag ser?

Ser ni vad jag ser?

2009-02-19 @ 22:19:33
Lillgubben
Kommentarer (0)

Ser ni att hans hundtoffla har lyckats fly oroande långt bort?
Undra om det har något med hans dubbelliv att göra som jag skrev om för någon dag sen..

Vad tror ni?

Dagen idag

Dagen idag

2009-02-19 @ 16:13:18
Nyköpt
Kommentarer (0)
Idag åkte jag och Kasper och shoppade, egentligen väldigt dumt av mig eftersom jag använder pengar jag inte borde använda. Men eftersom jag inte kan åka iväg imorrn då barnbidraget kommer så fick det bli så :P Vi åkte iväg med Erica och med hennes Loke. Han är bara tre veckor yngre än Kasper.


Detta var till Kasper. Tre pack haklappar och ett par mjukisar i storlek 68 eftersom jag vägrar köpa mer 62:or.
Han fick även en ny mössa eftersom de han haft har bara varit för stora eller för små. Men den har jag inte fotat eftersom han somnade i vagnen och jag vill inte väcka honom. Men det var med Bames på i alla fall.


Och detta fick då jag. Badskum, nagellack, 5 pack strumpbyxor i brunt och sen ett par strumpbyxor med blommor på.

Så handlade vi även lite skit på Maxi, inget som är så värst intressant att se. Hittade ingen flaskborste igår på Ikea men det fanns på Maxi :D

Någon som förresten vet vart jag kan få tag på en mugghållare (till typ take away-kaffe) till vagnen?

Idag är det äckligt kallt ute. Höll på att däcka för att det var så kallt! Kanske ska skylla mig själv som FORTFARANDE INTE skaffat mig vinterjacka och vinterskor..


11 veckors bebis

11 veckors bebis

2009-02-19 @ 10:34:27
Lillgubben
Kommentarer (2)
Idag blir min lillgubbe elva veckor.
Och då ser man ut såhär:


Murder on the dancefloor

Murder on the dancefloor

2009-02-19 @ 09:47:28
Vardag
Kommentarer (0)
Goooooooood morgon
Kasper sov i sitt eget rum inatt helt själv i sin nya spjälsäng. Och det gick galant :D Enda gången som han vakande var när han ville ha mat strax innan fem imorse :) Duktig kille. Imorse när jag låg i sängen så gick babylarmet igång och jag var beredd på att springa in till honom efetrsom jag trodde att han skulle gråta. Men nej, han låg där istället och hade ett väldigt sjupt och intressant samtal med någon. Så jag låg och lyssnade på det ett tag innan jag gick in till honom och vek in hans tvätt innan jag tog upp honom för frukost. Det var nog inte lika lätt för mig att sova och ta det lungt :P När jag gick på toa på natten så var jag tvungen att stoppa in huvet i hans rum och bara lyssna en snabbis om han andades. Och klart han gjorde det :P Sen en annan gång när jag vaknade inatt blev jag störd av att inte kunna höra honom direkt (var ju lättare när han sov i vårt rum) så jag planerade på att köpa en sån babyvakt så att man hör om bebisen andas.. Efter lite funderingar försökte jag skärpa till mig och tänka att det inte finns nån anledning för honom att sluta andas :P

Han ser lite sur ut idag va? :P

Först var dagens planer riktigt döda, men så ringde min mobil nyss och då fick jag en fråga om vi inte skulle ut på lite äventyr :P Dock inget spännande. Men i alla fall. Har i och för sig sjukt ont i min höft, men orkar inte sitta ensam hemma och ha tråkigt tills älsklingen kommer hem heller. Och Kasper älskar ju att åka vagn så :)

Så nu blir det att fixa iordning sig själv och så innan det är dags att gå :)


Dagen i bilder

Dagen i bilder

2009-02-18 @ 20:41:13
Nyköpt
Kommentarer (3)
Idag har det vart fullfart. Vi började ju dagen på med babymassage som jag skrev om i förra inlägget. Sen bar det av till BVC där vi vägde Kasper. 6200 gram nu :) Innan det passade jag även på att gå in på labb och lämna lite blodprover.


Min arm efter proverna :P

Sedan bar det av till Ikea med Fredriks pappa och bror. Resultatet:


Kasper i bilen

(Vid intresse trycker ni för större bild)


Spjälsäng i kartong, tvättställ, leksaksback med lite prylar i, Ikea kasse med grejer och tre sånna fotogrejer.


Lite mer prylar, en taklampa, batterier och lampor.


Sockerkaksform, spjälskydd, tvättställ (ihopmonterad)


Skitcoola krokar! (Kattrumpa för den som inte ser), taklampa till Kasper och spjälsängen ihopmonterad.

Köpte även rullgardin till Kaspers rum. Han ska nämligen från och med inatt sova i sitt eget rum och alltså inte längre sova i vaggan. Han störs så sjukt mycket av oss på nätterna när vi hostar och går på toa så därför är det bäst för honom att ha ett eget rum.

Sen svängde vi förbi Jula för att köpa dessa:

Så med dessa kan vi hålla koll på honom på nätterna utan att störa honom :)


Gissa vem som var tvungen att starta en maskin med tvätt bara för att få testa det nya tvättstället?
Jo, jag vet.. Jag är lättimpad :D



Superbebis

Superbebis

2009-02-18 @ 12:42:10
Lillgubben
Kommentarer (2)

Suuuuuperbebis

Nu är dagens första plan avklarad. Babymassage. Det gick bra. Eller så bra s om det kan gå med massa bebisar :P
Först så pratade Kasper jättehögt så man knappt hörde vad kvinnan sa, då sa jag till Kasper att va lite tyst och då började han vrålskrika. Det resulterade i att de andra bebisarna också började skrika. Så blev Kasper tyst och var tyst resten av tiden medans de andra skrek. Haha :P Tillslut fick en av bebisarna bröstet och slutade då skrika, men efter ett tag så bajsade hon ner hela stllet och sin mammas vita tröja. Så :) Det var väl ändå rätt lyckat? :P

Nu så blir det massa annat fix. Hörs sen när jag kommer hem igen.

Födelsedagspresent

Födelsedagspresent

2009-02-18 @ 08:24:37
Nyköpt
Kommentarer (1)
Ni vet den där grejen jag skrev om igår att jag var sugen på att köpa? Sagt och gjort :D Efter massa hjälp från Madde så hittade jag den perfekta. Tack gumman, utan din hjälp hade det blivit katastrof :P Jag tyckte att jag kunde ge den till mig själv i födelsedagspresent, är ju liksom inte många dagar kvar tills jag fyller år. Och vad det är för nåt jag menar? Det får ni veta när den kommer :D

Idag händer det minst några hundra saker här hos oss så därför kommer det bli dåligt med uppdateringar.

Det här med vården..

Det här med vården..

2009-02-17 @ 20:03:07
Vardag
Kommentarer (0)
Min hand har bara blivit värre och värre. Jag kan inte längre sova på nätterna för att det gör så sjukt ont. Så istället ligger jag där och gråter. Och hur kul är det?
Så efter massa tjat från Fredrik och Madde så ringde jag till vårdcentralen. Min medicinering tar slut imorrn och då ska jag till labbet för att ta nya prover. Men eftersom det bara blivit värre och värre så tyckte Fredrik och Madde att jag skulle ringa för att få en ny tid. "Vi ringer upp dig klockan elva i förmiddag". Strax efter elva ringde dem och jag berättade läget.

Sjuksyster: Ok, men du har väl inte lämnat de prover som du skulle ta i veckan?
Jag: Nej, jag skulle göra det när medicineringen är över och den tar slut imorrn så tänkte lämna prover då.
Sjuksyster: Ok...
Jag: Men handen har ju bara blivit värre och värre. Jag kan inte längre sova och inga smärtstillande hjälper.
Sjuksyster: Ok, men du äter medicin? Har handen blivit nå bättre av dem?

Öhm.. Sa inte jag precis att MEDICINERINGEN tar slut imorrn och att handen blivit MYCKET VÄRRE?

Jag: Jaa, jag äter medicin och handen har bara blivit värre så jag skulle gärna vela träffa en doktor.
Sjuksyster: Men proverna då?
Jag: Dem tänkte jag som sagt ta imorrn.
Sjuksyster: Jaha, men dåså. Men vi ringer ju dig om det är något som är fel.

Suck.. Om något är fel? Öhm.. Jag KAN INTE sova för att jag har så ont och bara gråter. Jag KAN INTE röra min hand. Jag har OOOOOOOOOOONT! Det har bara blivit mycket VÄRRE sen jag började med medicineringen!!!

Och dessutom sa doktorn jag var hos förra veckan att jag skulle ringa så fort det blev problem! Får inte jag nån jävla hjälp snart så går jag inte till den vårdcentralen nån mer!  Och sen vill jag inte ens träffa den här doktorn mer som jag hade sist eftersom han inte pratar svenska. Tog en kvart för honom att förstå att jag fött barn!!!!

HUGG AV HANDJÄVELN DÅ!!!!

Är inte på så dåligt humör som det här inlägget kan få mig att verka, är faktiskt på bra humör :) Men inte nöjd med vården. Pinsamt att tänka att man själv är en sån som jobbar inom vården. Usch..


Som ett barn i en godisaffär

Som ett barn i en godisaffär

2009-02-17 @ 15:35:36
Vardag
Kommentarer (2)
Sorry att det inte vart nån uppdatering än på dagen. Har väl egentligen ingen ursäkt till varför. Morgonen började i alla fall med att jag hade ställt klockan på nio eftersom jag hade tänkt steka pannkakor till Fredrik som frukost eftersom han fyller år idag. Hela 26 år. Sagt och gjort, där står jag och steket pannkakor men får panik för att de jävlas med mig. Så istället fick det bli plättar :D Men bättre än inget va? Här har ni resultatet:


Där vid sidan kan ni se resultatet av några pannkakor :P

Tyvärr så jobbar Fredrik kväll idag, han åkte till jobbet vid 13 och fick därför en speciell frukost. Jag han inte fotat hans gigantiska paket innan han hade hunnit slita upp den :P Men han fick i alla fall en Dremel multi. Och vad det är? Ingen aning kan jag säga. Men en gång frågad ejag vad han önskade sig så då visade han den på ClasOhlsons hemsida, så beställde jag hem den någon dag efteråt :) Men nån typ av verktyg som kan göra coola grejer i alla fall.


Så såg det ut när paketet var öppnat :)


Varför finns det förresten inget som heter kattgym?


När solen blev för jobbig la hon sig bakom babysittern istället.
Min katt hatar nämligen solen.

Nu ska jag kolla runt lite på nätet på en grej som jag är ruskigt sugen på att köpa. Berättar dock inte vad :P

Bebis med dubbelliv

Bebis med dubbelliv

2009-02-16 @ 20:06:31
Lillgubben
Kommentarer (2)
Jag börjar mer och mer misstänka att min kära lilla son lever ett dubbelliv. Bevisen blir ju fler och fler typ.
Förra veckan kom det ett brev från Swedbank där det stod att ett konto med Kaspers namn och personnummer hade öppnats.. Och eftersom varken jag eller Fredrik har öppnat ett konto till honom så började misstankarna växa.. Kan det vara så att min gubbe på snart elva veckor är någon slags businessman och öppnat ett konto där han ska placera alla sina hemliga pengar? Det hade ju nämligen kommit in pengar på kontot också..

Nästa bevis kom idag. Jag stod i köket och fixade med lite grejer och hade honom i babysittern. Han sitter och kollar djupt in i en vägg och har vääärldens konversation. Det är inte en skrikig bebis vi pratar om. Han pratade (bebisspråk) högt. Han lät inte arg, men dock väldigt besluten. Vem var det han pratade med? Kanske satt han med någon slags osynlig handsfree i örat som jag inte kunde se och pratade viktiga saker? Bildbevis? OJA!

Ser ni hur han fokuserar blicken?
Och ser ni vad jag ser? Hans strumpor.. Han har dom inte på sig.
Är det kanske så att någon har försökt sno hans strumpor när de inte har kunnat komma överrens?


Trött? Jag? Njah, mest väldigt seg och uttråkad eftersom det inte har hänt ett piss idag (förutom de ovannämnda hemliga samtalet som Kasper hade).

Nej mamma, jag vill inte gosa med dig

Nej mamma, jag vill inte gosa med dig

2009-02-16 @ 19:08:16
Lillgubben
Kommentarer (2)
För nån timme sen så gick jag och tog upp min lilleman ur vagnen eftersom han hade somnat där när vi var och handla. Jag gick med honom till min och Fredriks säng och tänkte att vi kunde gosa en stund. Men när jag lagt honom på sängen och var framför hans ansikte med mitt eget och gullande med honom så spydde han en riktigt läcker spya rakt upp i ansiktet på mig. Undra vad han ville ha sagt med det. Det kanske betydde just som rubriken säger: Nej mamma, jag vill inte gosa med dig. Eller vad tror ni?

Vem var det som väntade på mig?

Vem var det som väntade på mig?

2009-02-16 @ 16:10:17
Vardag
Kommentarer (2)

Detta fina paket fick jag när jag lämnade fram avin på posten (ica).
Precis som jag trodde så var den från min mormor.


I den låg denna snygging. Vad kan den innehålla?
Det får vi veta den dagen jag väl fyller år :D
Inte så länge kvar, nån dag bara :)

Avi

Avi

2009-02-16 @ 13:51:33
Allmänt
Kommentarer (1)
När posten kom så fick jag ett paketavi. Jag har ett stort brev att hämta ut (den var för stor för att delas ut). Undra om det är nån (min mormor) som skickat en födelsedagspresent till mig? :D
Ska ge lillen mat nu så kanske vi går upp och hämtar paketet.. Eller så tar vi det imorrn.

Bamsestyle

Bamsestyle

2009-02-16 @ 11:16:29
Lillgubben
Kommentarer (7)
Idag är det Bamsestil som gäller.
Tidigare var det en arg Bamsestil, men nu har det lugnat ner sig :)

Usch, inatt har jag inte sovit bra alls. Jag har så himla ont i min hand om nätterna att jag bara ligger och gråter.. Även fast jag tog smärtstillande innan jag gick och la mig igår så hade jag sjukt ont. Och nu fick jag känna av en ny slags smärta som var som en strålning enda till armvecket. Sjukt ont. Känns som att handen blir värre och värre för varje dag. Men får se.. Tar ju medicin mot sjukdomen och så ska jag ta nya prover senare i veckan.
Så eftersom jag är så seg så blir det antagligen en seg dag bara här hemma med lillen. Ska väl ägna mig lite smått åt hemmasysslor, annars så blir det gos med lillen.

Måste ju bara säga att den här veckan händer det massa kul :D Men för att inte avslöja allt det roliga så får ni veta allt för varje dag när det väl har hänt :P

Eftersom jag blir hemma idag så hittar ni säkert några nya inlägg här under dagens lopp :)

Min sötgubbe 10 veckor

Min sötgubbe 10 veckor

2009-02-15 @ 22:45:16
Lillgubben
Kommentarer (7)
Tiden går så sjukt fort
I torsdags så vart min lillgubbe hela 10 veckor



Muuuuums på söndagar

Muuuuums på söndagar

2009-02-15 @ 20:26:32
Mat
Kommentarer (3)
Hmm.. Undra om inte håret blev mer rött än brunt...?

Idag var det gooood middag som gällde :D Tortillas :D Förutom köttfärs, tacosås, tortillabröd och smaksatt (paprika och chili) creme fraiche så kunde man även finna detta på köksbordet:


Lök, sallad, ost, tomat, kidneybönor. stekt lök och stekta skalade sesamfrön.

När vi var och handlade så trodde jag ju att vi hade majs hemma. Men så fel jag kunde ha.
Tur att det inte var nåt superviktigt som ost som inte fanns!!!

Massa äckliga rötter och hårfärg

Massa äckliga rötter och hårfärg

2009-02-15 @ 16:48:07
Vardag
Kommentarer (1)
Duktig som jag var satte jag mig ner tidigare och planerade mat för hela nästa vecka och så var vi och handlade det som behövdes.
Har vart snäll idag och faktiskt hjälpt älsklingen med att plantera om en växt eftersom han inte kunde fixa den själv. Den är så stor (når taket) att det blev svårt för honom att fixa det. Så snäll som jag är så höll jag i växten samtidigt som han tog bort den gamla jorden och la i nytt i krukan. Så länge jag slapp se eller känna rötterna så var det ju lungt :P Jag tycker nämligen att rötter är det äckligaste som finns (fast så känner jag för många saker).

Nu så sitter jag i alla fall med hårfärg i håret. Och för er som inte vet så är jag ju riktigt blond på riktigt (är ju sån där riktigt blek människa) men för 3,5 år sedan så färgade jag håret brunt och så har det varit efter det. Så får man ju färga håret lite då och då eftersom mitt blonda hårfärg typ försöker tränga sig igenom eller nåt. Fast jag köper hårfärg som är permanent så dröjer det inte allt för länge innan man börjar se att jag egentligen är blond, och det är alltså inte utväxt som jag pratar om utan längs hela håret så hittar man blonda delar. Jag trivs i brunt hår och känner mig snyggare i det. Så får hoppas att jag blir nöjd idag också. Det här är faktiskt första gången på många år som jag inte kommer ha slingor i håret. Förut har jag alltid först färgat håret och sen dagen efter fixat slingor. Jag färgar alltid håret hemma eftersom jag tycker att det är äckliga priser hos frisören. Och jag tycker att jag är duktig på att färga själv (till och med slingorna kan jag fixa själv och vara nöjd). Haha, usch vad ego det där lät. Men som sagt, inga slingor denna gång. Ett tips till er som färgar håret själv (eller låter en kompis fixa det): Man brukar ju ofta lyckas kladda ner sig själv lite med hårfärg på pannan och på andra delar också. För att slippa torka bort det direkt och för att det inte ska bli så svårt att få bort så är det bra att smörja in de delar med vaselin :) Då är det inte bråttom att torka bort och så går det väldigt lätt att få bort det sen när man är klar med hårfärgningen.

Mahognibrunt med koppar blir det denna gång :)

Nu är min käraste så duktig att han håller på att tömma avloppet under badkaret (det får han fixa eftersom det också är en av de sakerna som jag tycker är brutalt äckligt). Det började verkligen bli dags för det eftersom när man stod och duscha så tog det ganska lång tid för vattnet att rinna ner så man fick stå där med vatten upp i knäna typ. Och eftersom jag inte vill stå där med färgat vatten upp i knäna så erbjöd han sig att fixa det :) Det blir mycket gegga där snabbt eftersom jag har långt hår och eftersom vattnet från tvättmaskinen passerar där också.

Det här var ett sånt där riktigt intressant inlägg va?


Bara för att det var längesen jag la upp en bild på honom.
Ser ni hans rivsår på högersida av ansiktet? Efter i natt insåg jag att jag måste ta tag i saken och köpa nagelfil så jag kan fila ner hans naglar! Sagt och gjort, så nu slipper mamma och bebis vara fulla med rivsår :D

Den finaste presenten av dom alla

Den finaste presenten av dom alla

2009-02-15 @ 13:00:52
Vänner
Kommentarer (2)
Igår fick Kasper en present, han skulle egentligen fått den då han föddes men eftersom Kakan är lite glömsk så har det tagit tid :P Jag måste bara tacka henne så otroligt mycket och säga att det är den finaste presenten som han fått. Och inte för att vara elak mot er andra, jag har älskat alla presenter som han fått av er och det värmer så otroligt mycket att ni köpt grejer till honom. Det om något gör mig riktigt lycklig.
Och vad är det nu som är så fantastiskt?


Helt brutalt underbara sockor som Kakan har gjort helt själv!

Visst de kanske inte är superpraktiska och så (speciellt eftersom Kasper alltid får av sig strumporna).
Men det är ju den helt underbara tanken som räknas. Just det att hon lagt ner massa tid på den här presenten, hon har alltså tagit av sin lediga tid (som det inte finns mycket av kan jag lova) och offrat den för att göra något för min bebis :)
Du ska veta att det värmer sjukt mycket.

Du Kakan, och många av er andra också:
Ni är verkligen otroligt underbara vänner!

God söndagmorgon på er

God söndagmorgon på er

2009-02-15 @ 09:21:33
Mat
Kommentarer (1)
Jag måste vara lite knäpp. Det vart ganska sent igår, kom väl i säng nångång närmare halv 2 men ändå gick jag upp 8.20 imorse. Känner mig hur pigg och utvilad som helst. Jag kan verkligen inte sova längre på mornarna nån mer. Och visst är det väl bra att inte sova bort hela dagen.. Men hade vart skönt att sova lite länge på helger i alla fall. Båda mina gubbar ligger fortfarande och sover och lär göra de ett bra tag till. Speciellt Fredrik, men lillen kanske vaknar ett tag och är hungrig. Så här sitter jag med morgonkaffet. Och eftersom jag känner att jag aldrig kan få nog av kaffe har jag kommit på en underbar idé (tyvärr).

Man kan dricka kaffe ur gigantiska koppar och bara dricka några koppar per dag :P Då känns det inte lika mycket :D Det framgår nog i och för sig inte av bilden hur stor muggen är.

Igår då, ja det var väldigt trevligt och vi bjöds på otroligt god mat. Vi var alltså hemma hos Ica och Robin för att fira att Robin fyllde år :) Hela 26 år blev han. Grattis igen. Och hur bra är det inte att bli bjuden på middag hemma hos en kock? Ica och Robin har vart tillsammans nästan 1,5 år och ännu hade jag inte fått smaka Robins mat :P Men igår var det dags :P Och det var ju inte lite fint heller.


Toast med skagenröra och lite salladsgrejs.
Uuuh, om de bara visste hur besatt jag är av skagenröra!

Klicka för större bild:


Det såg ut som muffins, antagligen eftersom de var gjorda i muffinsformar. Men det var i alla fall potatis och hur sjukt gott som helst :D Och till det fick vi en fransk köttgryta och den hade en alldeles underbar smak! Och till och med jag som har köttfobi tyckte att köttbitarna var bra!


Och vad är en perfekt middag utan efterrätt?
Nån slags chokladgrejs (kommer inte ihåg vad den heter) och så glass till.
Den där chokladgrejen var helt fantastisk, konsistensen inuti var riktigt spännande!

Tack för en helt underbar middag!

Tyvärr så gick vi hem ganska tidigt (halv tolv) igår, men de flesta var ju ganska trötta ändå så. Men våran kära lille vart övertrött och bara skrek och ville inte somna i sin vagn (han saknade ju sin vagga). Så när vi kom hem fick han mat och somnade gott och har sovit riktigt bra i natt.


Idag så blir det nog en mest ganska slapp söndag här hemma med mina pojkar. Om jag orkar så ska jag färga håret och så borde jag planera maten för hela nästa vecka och gå och handla allt.

Tänkte på nåt spännande tidigare som jag hade tänkt berätta, men har ni glömt vad det var :P Får väl återkomma om jag kommer på vad det var.

Hej så länge!

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag

2009-02-14 @ 16:44:22
Allmänt
Kommentarer (1)
Rubriken är väl samma som många andras idag. Blir ingen uppdatering idag. Vi ska till Ica och Robin vid 19 för att fira att Robin fyller år :)

Min älskling är underbar

Min älskling är underbar

2009-02-13 @ 23:23:06
Allmänt
Kommentarer (1)

Dessa fick jag när älsklingen kom hem från jobbet idag.
Tydligen eftersom jag är så underbar :D


Kvällens goda.
Fruktsallad.

Se så fint det blev :)

Se så fint det blev :)

2009-02-13 @ 16:09:54
Allmänt
Kommentarer (4)
Bara för att jag nämnde i bloggen att jag säkert kommer glömma bort att bädda rent i sängen innan natten så var jag tvungen att gå och göra det :P


Ser ni så mysigt :)

Nu var jag lite duktig..

Nu var jag lite duktig..

2009-02-13 @ 14:55:19
Vardag
Kommentarer (0)
Hej hej hallo

Då var man hemma igen då, eller har vart hemma redan en timme.. Men ändå :)

Vi (jag och Kasper) skulle idag till min skola för att lämna tillbaka en bok som jag skulle lämnat tillbaka i början av december.. Men aja.. Lillgubben skulle ju ut då så de vart inte av och sen har jag skjutit på det :P Som tur är så är läraren snäll och var bara glad för att se mig och sa att det var lungt att jag segat, hon hade hört att jag inte mått så bra. Snäll lärare :) Eftersom Erica var i skolan så tog vi en fika med henne innan vi gick hem. Och nej, jag tog inget onyttigt utan faktiskt bara en kopp kaffe :)

Innan vi gick till skolan var vi och handlade lite på Ica också. Och eftersom det är fredag så känner jag alltid för att lyxa till det med något gott. Men efter mitt utbrott igår så tänkte jag att något onyttigt ska det ju inte köpas :D
Och resultat av vad det fick bli har ni här :

Vindruvor, korg med kiwi, två askar physalis, päron, äpplen och apelsiner :)

Tänkte väl kanske fixa ihop en fruktsallad till ikväll när vi kollar på Let´s dance. Och physalisen var jag tvungen att köpa eftersom Madde pratade om dem här om dagen (har ju ätit de förr också) och så fick man två för 20:-

Såhär fin fruktskål har jag i köket nu. La in de två äpplen och bananer som jag hade hemma sen innan :)

Åt precis en god lunch :) Det var resten av köttgrytan (resten som blev över av de två portionerna jag och älsklingen åt och av de två matlådor som las i frysen). Men eftersom det bara vart fyra portioner ris så sparade vi resten så jag kunde äta det till lunch hemma och ha något annat till. Så det fick bli pasta som låg i frysen sen förra veckan. Intressant va? Vill i alla fall komma fram till att det var sjukt gott. En riktigt god köttgryta och är ruskigt impad över mig själv eftersom jag improviserade och använde inget recept alls.

Här har ni då min lunch. Och så vart det ju självklart kaffe efteråt :D

Oj, glömde publicera inlägget innan jag sprang iväg. Men Madde sa nåt intressant som jag bara var tvungen att testa :P Om ni nu är intresserade så handlade det om att tvätta sängkläderna i maskinen och vilket program man valde.. Då skulle de enligt henne bli jättemjuka.. Så vi får väl se när maskinen är klar om Madde ska få en trofé eller inte :P Vad jobbigt det kommer att bli ikväll när jag märker att vi inte har några sängkläder.. Kommer säkert märka det precis när vi ska lägga oss och efter att vi precis fått lillen att somna. Och varför jag inte fixar det nu? Jag ooooorkar inte :P Nemen har så ont i ryggen så det får vänta lite.


Fredag den trettonde..

Fredag den trettonde..

2009-02-13 @ 10:11:57
Vänner
Kommentarer (2)
Ja, så är det den läskiga dagen som alla fruktar över. Eller? :P Jag förstår inte riktigt varför det är just fredag och den trettonde ihop som gör det så himla läskigt. Varför inte torsdag den trettonde..? Uuh.. Scary. Det ska alltså vara en olycksdag idag. Vad knäppt, speciellt eftersom mitt humör är så himla mycket bättre än vad det var igår. Eller så kanske det är så att denna olycksdag är en lyckodag för mig eftersom jag är en otursfågel? Fast egentligen kan jag ju inte kalla mig själv för det.. Jag har det ju egentligen bra med familj, vänner och massa kärlek :) Men gnälla.. Det måste man få göra.
Jag vet i alla fall en fredag den trettonde som var väldigt lycklig för mig, fast jag visste inte om det just det året utan har fått lära mig det många, många år senare.. Typ sådär 17-18 senare. Jag kan berätta om den dagen. Det var i alla fall en fredag den trettonde, och det var den första fredag den trettonde i mitt liv.. Det var alltså 21 år sedan, eller för att vara mer exakt.. 20 år och nio månader. Jaha, skitsamma tänker ni.. Vad var det som hände då? Jo, då på just den dagen föddes två små flickor :P En av flickorna hade lite bråttom ut i partyvärlden från sin mammas mage så hon kom någon månad för tidigt. Och tur det.. Annars kanske det inte hade blivit exakt så som det är idag? Hehe, skriver jag konstigt? Aja, det jag menar är i alla fall att den trettonde maj 1988 (det var fredag den trettonde) så föddes två personer som har betytt så otroligt mycket för mig de senaste åren. Alltså Kakan och Ullis :)

Och här har ni snyggingarna för ett år sedan ;D

Och varför jag berättade den här fina historien..? Jo, i brist på annat att skriva typ :P Haha, nedå. Men kul med inlägg som inte bara handlar om hur mycket kläder jag tvättar, hur dammsugningen gick och sånt :D

Idag är det fredag (för er som inte märkt att de framstod några gånger i texten innan) och jag och lillen ska iväg på lite ärenden. Ingenting märkvärdigt alls faktiskt. Sen ikväll är det Let´s Dance och jag ska få sen min stora läckra biff shakea some ass på dansgolvet :D Haha, Magnus Samuelsson menar jag förstås. Tycker väl inte att han är värsta snyggingen, han är mer cool och charmig :) Men han är ju inte ful heller :P

Ja, det var väl det :)

Hej


Här kommer listan då..

Här kommer listan då..

2009-02-12 @ 22:30:53
Allmänt
Kommentarer (0)
Eftersom jag snart fyller år så har folk bett mig att skriva en lista på grejer som jag vill ha i födelsedags present. Så här får ni:

Hudvårdsprodukter
:
Nån slags kräm till mina ben som håller på att klia ihjäl mig.. Har fått röda prickar på benen och vissa gånger ser det ut som att jag blivit biten av något djur och så kliar det bruuuuuutalt mycket.

Fotkräm, jag har brutalt torra fötter.. Så gärna krämer eller fotpeelingsgrejer.

Ansiktsgrejer, typ ansiktsmasker, hudkrämer, något att rengöra ansiktet med. Har torr hud och får lätt utslag och sånt av olika krämer. Så hudkrämer som inte är feta.. Eller allra helst vill jag har typ ansiktsmasker och andra behandlingar.

Läppvård, ja något som är bra för läpparna. Det lossnar alltid massa hud från mina läppar så de är ju aldrig riktigt vackra. Så gärna någon salva för torra och såriga läppar :) Eller kanske någon peeling om det nu ens finns :P

Hmm.. Just ja.. Tänk på att om ni köper något av det som står där ovan för mig.. Se till att det inte är alldeles för starka grejer eftersom jag har så känslig hud :P Typ vissa grejer finns ju på apoteket :D

Och sen..

Köksgrejer:
- Vill gärna ha en rektangulär ungsform. Lagom stor och lagom djup.. Typ till lasagne och att lägga kött i.
- Wokpanna
- Något annat roligt som man kan ha nytta av i köket :D

Så nu har ni fått en lista. Ser du Emma, jag är snäll och önskar mig inte omöjliga grejer :D ;)

Sååå svårt att hålla ögonen öppna..

Sååå svårt att hålla ögonen öppna..

2009-02-12 @ 21:05:33
Lillgubben
Kommentarer (0)
Lilleman har vart en riktig vilde här nu på kvällen. Han flyger omkring och skallar och slåss :P Riiiktigt aktiv. Sen när vi lekte flyga gubben och han gjorde en störtdykning ner i soffan så blev ögonen tunga.

Hans snuttilainen (som jag kallar den) försökte hjälpa honom att hålla ögonen öppna :D

Aja, det var en riktig powernap.. Han är vaken och leksugen igen. Det var två lugna minuter iaf :P Haha.
Men han får leka med sin far så att jag kan bada :D

Mums filibaba

Mums filibaba

2009-02-12 @ 19:26:21
Allmänt
Kommentarer (0)
Precis lagat och avnjutit en underbar köttgryta

Nu blir det kaffe och snart veckans Lost-avsnitt

Weeeeo.. Humörsvängningar!

Weeeeo.. Humörsvängningar!

2009-02-12 @ 15:50:25
Vänner
Kommentarer (2)
Ja, ni som läst mitt förra inlägg förstår nog hur jävla fucked jag var (är fortfarande sjukt förbannad). Men mår ändå lite bättre i alla fall efter att ha snackat lite med Ullis och Ica.
Jag skrev ju redan i förra inlägget att jag vet att jag kommer få massa stöd från mina vänner, och se så rätt jag hade. Ica messade mig och vi snackade ett tag och hon fick mig på bättre humör :) Jag och Ullis satt och gnällde lite tillsammans och så blir man på lite bättre humör :)

Vad skulle mitt liv vara utan alla underbara vänner? Helt sjukt.

Jag älskar alla mina vänner och är så sjukt tacksam över att jag har er. Ni alla har berört mig starkt på ett eller annat sätt under tiden vi känt varann, detta gäller både mina gamla och nya vänner. Ni är alla sjukt mycket värda och ger mig krafter att kämpa vidare trots motgångar.

I och för sig.. Det finns en till person som hjälpt mig mycket i livet som inte klassas under mina vänner. Nej, då pratar jag om min livs största kärlek. Jag älskar dig så sjukt mycket min älskade kisse. Hahahahahahhaa.. Skojja.. Klart jag menade Fredrik :D Men kisse är också bäst :D

Varför ska man få sjukdomar..?

Varför ska man få sjukdomar..?

2009-02-12 @ 14:56:11
Allmänt
Kommentarer (1)
Jag är fan ledsen. Mår riktigt kasst. Så jävla ledsen. Deprimerad kanske? Varför drabbade det här mig? Och jo tack, jag har väl mig själv att skylla. Jag är så jävla förbannad. Varför är jag så dum? Varför har vi människor en förmåga att vara idioter?
När jag läser runt på nätet om min helt underbara sjukdom (fatta sarkasmen) så förstår jag att det är mitt eget fel. Jag får nu stå för mina misstag och ta skiten. Den som sig in i leken ger får leken tåla. Eller nåt sånt?

"Gikt kan uppstå efter behandling med vätskedrivande medel, frosseri, stort intag av alkoholdrycker eller vid metabolisk gikt." Så står det på Wikipedia.. Och ja.. Vad kan passa in på mig? Har inte fått vätskedrivande medel, har vart gravid nyligen så det beror inte på alkohol och det sista passar ju inte heller.. Så vad återstår? Frosseri? Hmm.. Tack för den. Mina symtom började väl ungefär för 4 månader sen, alltså när jag var gravid. Jag kunde inte äta ett piss när jag var gravid.. Så då kan ju inte sjukdomen bero på graviditeten. Nej, jag får helt enkelt skylla mig själv för att jag är så fucking jävla äckligt beroende av att äta så jävla mycket skit. Ja för vi gottar ju oss inte bara liten jag och älsklingen.. Ändå lyckas han hålla sig pinnsmal.. Så sitter man här och tar skiten och är skit förbannad just nu. Ja, förbannad på mig själv. Idiot jag är. Hur kul är det att få en sån här sjukdom innan man hunnit fylla 21? Bra chanser i livet eller?

Jag får fan börja ta och ändra på mig. Vet dock att jag aldrig kommer klara det själv. Måste därför få sjukt mycket stöd av alla runt omkring mig.. Och det vet jag att jag får om jag bara ber om det.. Men hur lätt är det? Får i alla fall försöka.
Ska man försöka sluta med allt skit. Så alltså.. Ingen jävla onyttigheter nu. Det får jag hålla mig med begränsat till speciella tillfällen. Alltså födelsedagar och typ dop.. Då kan man få äta onyttigt.. Men annars är det fan dags att skärpa sig.

Ni som följt min blogg har kunnat följa att jag under de senaste dagarna känt mig deppig och därför inte orkat skriva blogg.. Vet dock inte vad som stört mig. Igår kände jag att allt höll på att vända och att jag skulle bli glad igen. Men va fan händer? Puffpang.. Hej här har du en sjukdom. Ha så kul.

Vi människor är idioter. Vi klagar och gnäller.. Mycket är ändå vårt eget fel. Det är ändå vi som orsakar vårt eget lidande för det mesta.

Jag som hade sett framemot lördag. Då skulle vi fira Robins födelsedag, massa vänner och så hade jag tänkt unna mig att dricka lite. Och nu? Neeej.. Starka mediciner istället. Oh happy days!

Jag försöker komma tillbaka..

Jag försöker komma tillbaka..

2009-02-12 @ 12:23:20
Vardag
Kommentarer (2)
Hallo igen

Det finns en till anledning till varför det blir mindre bloggande har jag kommit fram till. Den senaste veckan har lillen blivit mycket piggare och sover kanske bara 3 timmar varje dag, och ta mig inte fel. Jag tycker att det är hur gosigt som helst att han är vaken så mycket eftersom då får jag massa tid att umgås med honom :) Vad kan man egentligen göra för att aktivera en 2 månaders bebis? Han känns så rastlös många gånger och jag försöker underhålla honom men vet inte vad man kan göra :P Vi brukar i alla fall sjunga, leka flygande gubbe, leka luftbomb och liknande :P Haha. Men det jag ville få fram var att när han är vaken så känner jag inte för att sitta vid datorn och hålla på. Och sen när han väl sover så har jag ju annat som städning, tvättning, diskning och matlagning som ska göras.

Igårdagen var ganska händelserik. Jag och lillgubben började gå på babymassage, det är något vi ska gå på fyra onsdagar och det kostar bara 50 kronor för alla fyra gånger. Och då får man massageolja och en bok med sig hem sen också. Men vi träffade alla fall Erica och Loke vid halv tio så att vi hade tid på oss där inne sen. Kasper tyckte att det var hur kul som helst. Han var en av de barnen som skrek minst och den enda som inte behövde äta under hela tiden. Duktig pojk det :) Han njöt nog så mycket at stämningen :P Och när kvinnan som höll i det började sjunga Trollmors vaggsång så vart Kasper helt förtrollad :P Det var dock inte lika kul när hon skulle sjunga Imse vimse spindel, varje gång man sjunger att spindeln klättrade upp igen så börjar Kasper gråta :P Och så även denna gång :P Men det gick över fort.

Sen var jag hemma i några timmar med lillen och älsklingen innan jag behövde ta mig upp till vårdcentralen. Alltid lika hmm.. Kul.. Intressant.. Eller nåt sånt att träffa den läkaren :P När vi satte oss inne på hans rum så frågade han varför jag var där. Och då sa jag att jag hade fått hem ett brev där det stod att jag hade tid hos honom. Då kollade han i sin dator och sa "Vad braaaaa! du har nämligen en sjukdom" Jaha, tänkte jag och frågade vad för något. Då sa han att jag hade gikt och när jag frågade vad det är för något så sa han att det var bättre om jag sökta information på internet.. Kuuuul..? Njah. Men så skulle jag tydligen få medicinering mot den sjukdomen (det var ju inte den mystiska sjukdomen jag fått, hade då istället fått den här förklarade han). När jag sedan hämtade ut medicinen så frågade jag apotekspersonalen vad det var för sjukdom och hon kunde svara enkelt på min fråga :)

Så jag har alltså gikt. Och vad är det kanske vissa av er undrar.. Det orsakas i alla fall av att halten svårlöslig urinsyra i blodet ökar och faller ut i kristaller och detta ger akut inflammation och som gör att leder svullnad, rodnar och ömmar kraftigt. Man kan även drabbad av njursten. Gikt ger återkommande attacker i en led, inlagringar av kristaller i huden, njurfunktionsnedsättning och njurstenar. Så nu har jag alla fall fått riktigt starka mediciner som jag kommer vara hög på :P Man kan bli väldigt trött av dem och en inte så rolig biverkning som klassades som en normal biverkning var hjärtinfarkt. Kanske ska hålla mig hemma och inte röra mig.. Eller? :P  Men nu vet vi i alla fall varför jag har så sjukt ont. När jag ätit medicinen i en vecka (det är absolut maxtid på hur länge man får äta den medicinen) så ska jag till labb och lämna nya blodprover.

Resten av kvällen spenderade jag med mina käraste. Lagade en god (onödigt att göra äcklig) ost- och skinkpaj igår till middag :) Och så kollade vi på Batman Begins, den var helt okej men lyckades inte fånga mitt intresse förrän de var typ 40 minuter kvar av filmen och den är ändå över två timmar lång :P Så jag tycker att The dark knight var mycket bättre. Fast vem vet, jag kanske bara var för ointresserad av film igår. Men vi har ju köpt typ 20 nya filmer senaste tiden så vi har en del att kolla på. Och ikväll ska vi se nya avsnittet av Lost :) Måste ju vänta tills älsklingen min kommer hem.

Är den inte vacker min paj?




Stackars er som får stå ut med så tråkiga inlägg nu :P Men efetrsom jag skriver så sällan just nu så vill jag ju uppdatera om allt som hänt så därför hamnar andra slags inlägg lite vid sidan av :P

Kan passa på att gnälla om att jag är riiiiktigt trött och seg nu. Undra om det kanske är medicinen som är så stark..? Antagligen. Kul att vara en zombie den kommande veckan.

Har även kommit fram till en sak. För fram till någon vecka sen så hade vi alltid Zoegas starka kaffe hemma och då räckte det med två koppar om dagen och jag kände mig nöjd. Men den senaste tiden har jag kunnar dricka huuuur mycket kaffe som helst utan att bli tillfredställd. Men en kväll här så kom jag på vad det beror på! Vi har ju bytt kaffe! Jobbigt läge eftersom älsklingen köpte typ åtta förpackningar med det kaffet eftersom det var specialpris.. Och det är inte alls lika starkt som jag är van vid. Så får väl helt enkelt dricka massa kaffe så det tar slut så jag kan börja få mitt starka kaffe igen.

Ne, nu ska jag käka lite lunch (pasta med skinksås) och dricka en kopp kaffe. Sen kommer resten av dagen bestå av tvättning, lillemans lekar och så ska jag laga en ritkigt god köttgryta tills ikväll :)

Har ni tur så kanske vi hörs mer redan senare idag. Kanske kommer glöden tillbaka ;) och så får ni hålla utkik för snart kommer det upp en överraskning här på bloggen :)








Jag har en svacka..

Jag har en svacka..

2009-02-10 @ 23:06:07
Allmänt
Kommentarer (1)
Den dåliga uppdateringen beror på att jag ännu inte är helt tillbaka. Eller vad man nu kan säga. Det är något som får mig konstig men jag vet inte vad. Men jag känner att det håller på att vända, så jag är säkert tillbaka med massa bloggande inom kort :) Vet inte riktigt vad det är. Kanske är det min kropp som spökar om mensen är på väg tillbaka.. Eller så kanske jag blev påverkad av att det var min pappas födelsedag igår. Ja, jag vet inte. Men det vänder snart :) Det vet jag.
När jag vart ensam hemma har jag inte haft någon lust att starta datorn, har bara velat vara borta från datorn och gosa med min lillgubbe.
Jag är i alla fall lycklig som har en underbar kille, en underbar son och helt fantastiska kompisar som får min vardag att bli perfekt :) Hade jag inte haft allt detta hade jag varit förlorad.
Jag har de bästa kompisarna som går att ha. Tänk om alla människor vore som dom, då skulle allt vara alldeles för underbart i världen :P

Och tack ni som kommenterar :) Ni ger mig mer kraft att skriva. Men snart är jag tillbaka, helt på riktigt. Ska bara försöka komma på vad det är som får mig sån här, något konstigt är. Får bara inte fram vad.

Jag fick massa positiv respons sist jag la upp en bild på mig, och det är ju kul :) Försökte ta en bild på mig idag.. Men fattar inte varför det kommer sig att jag ser ut som en fjortis. Jag fyller 21 nästa vecka och har barn och ser ut som en fjortis på bild. Det eller mongo. Varför?

Fjortis eller mongo..?

Idag lyckades jag släpa hem älsklingens födelsedagspresent, nu ska jag bara lyckas gömma den i en vecka också. Har även hunnit städa och umgås med mina underbaraste underbaringar :) Emma, Ica, Kakan och Anna var här nu ikväll, och så var Robin och Oskar med också :) Riktigt länge sen jag träffade Robin, så det var kul att träffa honom igen :) Oskar träffar jag rätt ofta nu för tiden så han börjar kännas som en av tjejerna ;) Men det är bra, Oskar tycker vi om :) Han är sig själv och passar in i våra galenskap.. Fast vissa gånger så änskar han nog att han slapp allt vår prat. Men den som sig in i leker ger får leken tåla :P
Kakan gjorde nåt som hette typ Haikibananer, eller nåt. Hon sprätta allafall upp en banan och la choklad i den, linda in den i foliepapper och la den i ugnen ett tag. Det var faktiskt gott :)
Anna och Kasper satt och hade djupa samtal samtidigt som Kasper klämde henne på brösten. Sådan mor sådan son.. Eller? :P Men det är bra att han börjar visa tidigt vad han vill ha :D

Nu ska jag bädda rent i lillens säng och sedan lägga honom för natten. Snart kommer älsklingen hem från jobbet :D

Vad ni blir oroliga lätt..

Vad ni blir oroliga lätt..

2009-02-09 @ 16:22:59
Vardag
Kommentarer (6)
Jag ber så otroligt mycket om ursäkt

Yes, förlåt så himla mycket för att det inte funnits någon uppdatering i helgen, men har knappt varit hemma så har ju inte funnits tid. Vad jag gjorde i fredags kan ni lätt läsa om på thestoryofus.blogg.se. Kan ju bara nämna att jag då var med Kakan, Emma, Anna och Oskar. Vi kollade på Let´s dance och snackade massa skit. Det är ett under att Oskar fortfarande pallar med oss. Eller det kanske han inte ens gör.


Kakan var skräckslagen över något på tv

I lördags var jag först hos mamma där jag fick hjälp att fylla klart bouppteckningspapprena och nu har jag äntligen skickat iväg dem.
På kvällen hade jag det hur trevligt som helst. Ica kom hem till mig och vi satt och käka lita gott och drack vin och drinkar :) Och så kollade vi förstås på Melodifestivalen också :) Och seriöst.. "Snälla, snälla". Jag fattar inte. Men som tur är hade jag riktigt trevligt sällskap. Vi satt och snackade massa skit sen enda fram till nångång efter 1.


Lite bilder från våran kväll

Igår åkte jag och lillgubben hem till Jenni, jag ville så gärna åka dit eftersom jag inte träffat hennes mormor sen jag var gravid, och ville ju att hon också skulle få träffa lillgubben. Framåt kvällen så åkte vi hem och då följde Jenni med oss hem och sov över här :)


Kajluman


Man blir trött av att vara på besök


Imorse åkte Jenni hem och jag och lillgubben var och handla. Sen har det inte riktigt varit min dag. Mår lite halv kasst och har riktigt ont i magen och nedre delen av ryggen. Känns som riktigt brutal mensvärk. Och skulle jag få min mens så skulle det funka, men just nu gör det bara ont. Ni kanske tycker att jag är konstig som vill ha min mens med jag vill gärna att den kommer igång efter förlossningen så man får känna sig normal :P
Så idag har jag legat i sängen med lillgubben och typ bara velat vara ifred (eller bara med lillen).




Lillgubben vart trakasserad av en mamma med kamera under våran gosstund idag


Idag när vi var och handla så hämtade jag ut vårt paket från Ginza med 10 filmer. Eller egentligen är det ju 11 eftersom en av fodralen innehåller två filmer.

Nu ska jag nog knarka Ipren så att jag kanske slipper mina hemska smärtor och sen ge lillen mat. Jag återkommer med mer uppdatering när humöret har vänt och allt känns bättre.

Goodbye

25 frimärken

25 frimärken

2009-02-06 @ 16:28:48
Vardag
Kommentarer (6)
Nu får ni mer uppdatering. *Wiie tänker ni* Eller hur? ;)
Har i alla fall haft en trevlig dag med Madde. Först så skulle jag köpa frimärken så jag gick in i en liten kiosk och fråga om de tar kort, och när han sa att de gör det så sa jag att jag ville ha 25 frimärken. Då sa han "Neej, inte köpa frimärken med kort. Går inte". Ooookej.. Gick till biblioteket och köpte det istället :P
Sen njöt jag och Madde av en god lunch, underbar sallad med allt möjligt på och till efterrätt:

En semla med wienerbrödsbröd istället för vanligt bröd :P

En chailatte, riktigt äcklig en.

När jag beställde chailatten frågade hon om jag inte åt en sallad till lunch och sa att det ingick vanlig kaffe, sa att jag visste det men att jag ville ha en chailatte. Så när jag hade betalat med kortet såg jag att hon började ta pengar, så hon gav mig en 20-lapp eftersom jag inte tog vanlig kaffe med lunchen utan beställde en chailatte. Snällt :P
Efter att ha babblat bort 2,5 timme så kom vi på att man kanske borde börja röra på sig hemåt eftersom Madde skulle hem och packa lite grejer för att åka iväg. *Kommer sakna henne i helgen ju*
Så gick jag och lillgubben och handla innan vi kom hem :)

*Är så korkad att jag sitter obekvämt i soffan och får ont i nacken*

Har förresten äntligen postat dopinbjudningarna :) Duktiga jag. Och gästlistan.. 80 personer. Hur tror ni att jag kommer överleva det? :P

Jag har hört att bebisar inte kan svettas.. Stämmer det? Hmmm...?

Fick förresten irriterande post. Visste ni att man ska betala 990:- för att de ska hämta en död kropp? Så fick hem en räkning idag eftersom de fraktade min pappa hemifrån till bårhuset. På 990:-. Kul. Skukt dyrt när folk dör ju.

Lillen sitter sitter här brevid mig i sin babysitter och slumrar till, han har ju precis ätit värsta stora portionen :D Och efter maten ska man ju vila. Jag ska ta och pilla lite här hemma nu.

I helgen jobbar älsklingen heldagar.. Slutar 22.25 varje kväll. Blir inte mycket man hinner ses, så jag får underhålla mig med annat :P

Hörs mer sen :)

Aaaaah.. Det kliar!!

Aaaaah.. Det kliar!!

2009-02-06 @ 10:11:56
Allmänt
Kommentarer (0)
Den enda uppdateringen ni får nu är att mina ben kliar ihjäl mig och att jag uppdaterar mer när vi kommer hem från dagens bravader.

Hej och hå!

Hmm.. Bananer i pyjamas kanske..?

Hmm.. Bananer i pyjamas kanske..?

2009-02-05 @ 21:26:38
Vardag
Kommentarer (5)
Sorry, vart lite dålig med bloggandet senaste tiden.. Eller egentligen inte, ni får ju nytt att läsa varje dag.. Bara inte lika många onödiga inlägg :P

Men för att ni ska slippa läsa massa babbel så kan jag visa bilder igen. Har börjat fota massor under dagens gång.

Coolingen idag


Dessa två hade gått vilse i centrum


Vi käkade lunch på kinabuffén.
Hörrni Ica och Kakan, vi måste börja käka lunchbuffé på Lucky House, de har mycket godare mat. Och nu har de alltid sushi också, och där får man ta så mycket sushi man vill :P Inte för att man ofta vill ha mer än tio bitar.. Men ändå. Och Kakan, deras kaffe är inte bröllops-kaffe :P


Köpte ny mascara och sminkborttagning. På köpet fick jag Nivea duschcreme och en liten parfym för män (väldigt stark).
Hämtade även ut dopinbjudningarna som jag skickade in en beställning på i helgen och så köpte jag vin på syetemet så man kan ta nåt glas när man känner för det. Kan berätta vad jag tycker om den sen när jag smakat :)
Älsklingen passade även på att klippa sig, och riktigt snyggt vart det :)


Haaaaalloooooo

Var tungen att ta en paus nu under skrivandet.. Älsklingen satt och mata Kasper och så spydde han ner kuddarna i vardagsrummet så det var bara att ta och slänga örngotten i tvätten. Eftersom alla kuddar var lite smutsiga så var det lika bra att slänga in alla i tvätten samtidigt, vi klarar oss nog utan kuddar ett tag. Funderar även på att tvätta soffklädseln på tresitsen nån dag.

Idag har vi även kollat på veckans avsnitt av Lost, avslöjar inget (inte kul om man säger något som nån inte vill veta). Vill ni veta nåt så får ni väl fråga så kanske jag avslöjar nån detalj :P
Efter Lost vart det middag och då blev det typ en stark kycklinggryta och till det potatis :)

Älsklingen har även planterat om massa växter idag, tydligen ska sånt göras engång per år. *Vilken tur att han håller koll på sånt*

Och Ica, jag kanske hänger med dig på en Brasiliansk vaxning till sommaren, det är faktiskt inte så hemskt. Har gjort det nångång förut :)

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så ska jag umgås med mina käraste pojkar :)


Barbie 50 år

Barbie 50 år

2009-02-05 @ 10:00:16
Allmänt
Kommentarer (3)
Man får väl helt enkelt gratulera Barbie på födelsedagen!

Ja, 50 år. Och hon ser inte ett dugg äldre ut än vad hon gjorde då för 50 år sedan :D Haha. 50 år och fortfarande en populär leksan. You go girl! Tycker det är en väldigt trevligt leksak och kommer ihåg hur mycket jag själv älskade att leka med Barbie när jag var liten. Jag gjorde egna kläder till dem, i och för sig så gjordes de av svarta sopsäckar och strupbyxor som jag tog sönder. Men när man gjorde av de svarta sopbyxorna så vart det ju typ läderbrallor. Hett :D
Det roliga med Barbie är ju att få byta kläder och sitta och titta på hur fina de är (nej detta är inte något som jag gr dagligen). Men som en liten flicka sitta där och drömma sig bort när Barbien har sina princesskläder, så kan man sitta och drömma om att man själv skulle vara den Barbien. Cute. Nu är det väl inte så att jag menar att de små flickorna ska sitta och drömma om att vara lika smala och ha just den kroppen som Barbie har, jag tänkte mest på kläderna.
För ett tag sedan kom ju Bratz dockorna, och för att vara helt ärlig så tycker jag att de är riktigt hemska. Maaaaaaassa smink och kläder som inte tänker någonting alls. Nonononono. När jag var gravid så sa jag till alla att om jag får en dotter så får de absolut aldrig köpa en Bratzdocka till henne. Inga översminkade halvnakna dockor för min lilla flicka! Barbie äger! Och My Little Pony också (apropå inget).

Hur många leksaker finns de egenligen som hållt i så många år som 50? Typ Barbie och Lego? Lego är ju också riktigt coolt. Lego får barnen att vara kreativa och sitta och koncentrera sig på en sa länge. Tyvärr så får man ju vara lite äldre innan man börjar hålla på med Lego, fast fram tills dess så finns ju faktiskt Duplo och för er som är intresserade så kan man faktiskt sätta ihop Duplo med Lego. Så lillbarns Legot kan man använda sen när man blivit större och får storbarns Lego, eller ja Lego :P Fett coolt :D

Så intressant inlägg var länge sen sist va? :P


Blommor och bin (minus bin)

Blommor och bin (minus bin)

2009-02-04 @ 19:32:11
Vardag
Kommentarer (5)
God afton

Vi fick skjuts till Plantagen idag av min mammas kille eftersom Fredrik behövde shoppa där :P För er som inte vet så är han väldigt krukväxt-galen :P Lite gulligt tycker jag. Förra veckan hittade han en hemsida som sålde massa olika frön, så han beställde massor och behövde nu såjord och vanligt blomjord :P

Alla 25 fröpåsar :P

Frön för Japansk kottepalm :P
Tar 2-12 månader att gro.

Frön för dvärgbananer :D
Här fick man med långa instruktioner om hur de skulle skötas.
Dessa tar ett år att gro, och det blir något bara om plantan trivs. Så kanske bir ett år i onödan :P

Det här är som ett eget litet växthus. Man sätter ett frö i varje sån där ring och så får de gro där. När de har vuxit mycket så trycker man ut dem och planterar i egna krukor. En sån där låda får plats med 49 frön, och vi har två sånna.. Kan ni förstå vilka mängder det blir..? Undra vart älsklingen hade tänkt få plats med allt.
Men för att den ska fungera som ett växthus så finns det såklart lock till som man kan vrida på olika sätt så att den behåller luftfuktigheten och annat nödvändigt :P

Så ser den ut med locket på. Och det smarta är att man kan stapla dem på varandra så slipper man ha massa sånna där lådor på rad.

Lite krukor som vi också köpte och lite stenar som vi kan dekorera med i krukorna.

Haha, ser ni att jag har skrivit "vi" överallt. Kan ju avslöja att jag aldrig har rört och aldrig kommer att röra våra växter. Jag tycker att det är jättefint med massa gröna växter och kaktusar men vill inte pilla på dem själv. Så Fredrik ska faktiskt få all kredit som det går att ge för att blomskötsel :)
Så när vi kom hem så planterade vi (jag tittade på) lite fröer. Det blev en sån där låda (alltså 49) kaktusar och så i den andra lådan vart det lite annat :P Vissa frön var tvungna att ligga i ljummet vatten innan så de ska planteras imorrn istället.

Lite intressant fakta va? ;)

Annars har det inte hänt så mycket :P Det vanliga hushållsarbetet liksom med tvätt, mat och disk :P


Dagens middag (laxpaket).
I första bilden ligger de fortfarande i paketet och i den andra är paketet öppet (dock synns inte laxen). Haha.

Nu ska jag byta gardiner i vardagsrummet som jag har lovat älsklingen (hans växter synns ju inte ordentligt när vi har de gardiner som vi har nu så jag har lovat att byta till andra). Haha :D Och sen ska jag nog ta ett bad med lillgubben min.

Trevlig kväll!


Utmaning

Utmaning

2009-02-04 @ 14:13:22
Allmänt
Kommentarer (7)
Fick förresten en utmaning av http://binemaja.blogg.se/, men eftersom jag fick samma utmaning för bara en kort tid sen så blir det tjatigt att köra med den igen :P Men tack för utmaningen i alla fall :D

Precis som mamma :D

Precis som mamma :D

2009-02-04 @ 14:10:55
Lillgubben
Kommentarer (3)
Sorry för ingen uppdatering imorse, men eftersom vi skulle till BVC så hann jag inte med det. Lillgubben skulle på sin 6-8 veckors kontroll, fast han redan är nio veckor :P Och det är det rubriken syftar till, han är precis som mamma :) Tjockare och kortare än normalt :) Haha :D Han väger nu 5736 gram och är 54,5 cm lång (kort?) :P Haha. Hos doktorn gick allting väldigt bra. Han hade alla reflexer som de ska och ögonen var bra. Allting såg alltså väldigt bra ut, trots att han är för tidigt född :D En riktigt duktig pojk :D

I vagnen på väg till BVC

När vi kom hem var jag tvungen att ta mig själv i kragen och fixa bouppteckningspapprena, det är ju ändå redan två månader sedan min pappa gick bort. Det var dock några punkter som jag måste fråga lite hjälp av min mamma och hennes kille. Sen så måååste jag verkligen skicka in papprena eftersom sånt ska vara fixat inom tre månader efter att personen gått bort. Men ska försöka få hjälp så fort som möjligt så de kommer iväg.

Så var jag tvungen att skärpa till mig lite mer och betala mina egna räkningar :P Det var ju ingen räkning som var försenad, men det kan ju bero på att jag fått flera månader på mig att betala dem :P Haha, men nu är det gjort i alla fall.

Och åååååh så glad (och chockad) jag vart idag när jag kollade mailen. Jag hade fått 14 nya kommentarer på bloggen! Och det var liksom ingen reklam och sånt skit eller bara från folk jag känner. Var bara en endaste kommentar som var från någon jag kände! Så snacka om att jag blev riktigt glad och fick min dag riktigt förgylld :D Tack så mycket alla ni som kommenterar!!!!


En av dem åt jag upp till kaffet nyss.
Kan ni gissa vilken? :P

Dagen i bilder

Dagen i bilder

2009-02-03 @ 23:04:55
Vardag
Kommentarer (13)

Lillgubben i vagnen

Vi åkte med Emma till Eurostop


Köpte nya skor, två par vantar, hårfärg, rakblad, hårmousse och en moppdel :P

Efter Eurostop åt jag och Emma på LaCampana. Det var som gamla goda tider då vi alltid dejtade där ;)
Vi skulle haft playdate med alla tjejer hos mig idag (förutom Kakan som var tvungen att fixa grejer på simhallen). Men Anna vart sjuk och Ica bara dissade oss :P Men Kakan som är så snäll kom när hon var klar fast klockan var mycket och hon borde åkt hem för att sova.
Innan Kakan kom så satt jag och Emma och sega och snacka med folk på msn, käka chips och så färgade jag hennes hår eftersom hon också köpte hårfärg.


Emma med hårfärg

Hämtade även ut mitt paket från Ellos innan vi gick hem till mig.


Massa underkläder. Tror det är 8 hipsters :)


En kimono.


Handduksset på köpet.

Beställde även en klänning men har inte fotat den :P Bör väl prova den så jag vet om den passar.

Det var i alla fall min dag i bilder :) Nu ska jag vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet :)


Dagens outfit x 2

Dagens outfit x 2

2009-02-03 @ 12:17:35
Vardag
Kommentarer (4)
Detta är vi idag:


Cooling från förorten :P


Och en bild på mig.
Ser ni.. Ingen svart tröja! Hade inte det igår heller ;)
(Och ja, mitt hår är oborstat)

Ne, ne, ne.. Nu börjar det gå liiiiite för långt här!

Ne, ne, ne.. Nu börjar det gå liiiiite för långt här!

2009-02-03 @ 10:35:47
Allmänt
Kommentarer (1)
Vet ni.. Jag hade en sjuk dröm inatt. Fast ni vet väl hur svårt det kan vara att återberätta en dröm.. Men i alla fall. Jag drömde om kaffe! Snacka om att mitt beroende håller på att gå för långt! Och det var inte bara att jag satt och drack kaffe.. Ne, ne.. Jag kommer ihåg att jag verkligen kämpade för att få kaffe. Jag var nånstans (vet inte vart) och blev sugen på kaffe så jag hade tänkt köpa take-away kaffe. Men det fick jag verkligen kämpa för (kommer inte ihåg hur jag kämpade, men jobbigt var det). När jag sen til lslut fick tag på kaffe så kunde det bara serveras i en tio liters plastpåse, och så hade den ett sånt där hål som take-away kaffekoppar har. Så där gick jag och var glad och slutkörd för att ha fått mitt kaffe.. Men fick alltså gå och släpa på den där tio liters påsen. Och varenda kaffedroppen skulle drickas upp.. Ja.. Drömmar är ju normala.

Fick bra nyheter imorse :D Det som jag skrev om igår.. Det slog in :D Så nu är jag jätteglad! För det kommer bli så underbart och perfekt :D *Lääääääääängtar*

Idag har jag ganska mycket planer inbokat så vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen här. Kanske hinner jag uppdatera engång innan vi ska iväg eller så får ni vänta och hoppas på att jag uppdaterar ikväll innan jag lägger mig :)

Tog lite bilder till Madde igår eftersom hon ville se hur lägenheten ser ut. Så kan ju bjuda på nån bild:


Det här är då barnrummet. Just nu så används den bara för blöjbyte och nattliga matningar :P


Matplatsen. De två stolarna som inte matchar in ska egentligen inte stå där.
Men eftersom vi haft besök så måste vi ta extra stolar. Och så har katten surfat på mattan så den är lite sne :P

Svettigt värre..

Svettigt värre..

2009-02-02 @ 23:08:29
Allmänt
Kommentarer (0)
Seriöst. Jag svettas ihjäl. Idag är det riktigt varmt i lägenheten! Både jag och älsklingen  har hållt på att svettas ihjäl! Nu har vi båda balkongsdörrarna öppna för att vädra lite. Tyvärr så kan vi inte ha sovrumsdörren öppen eftersom lillen sover där inne och jag väsnas ganska mycket just nu. Fick helt plötsligt för mig att plocka fram dammsugaren och städa massor. Det är väl vanligt så här vid 23-tiden? :P
Har även skrivit ut massor av papper till mamma som hon ska hämta imorrn innan jobbet. Massa tjafs med kommunen och sånt om olika grejer så hon var tvungen att skicka in klagobrev. Så för att hjälpa henne så läste jag igenom breven och rättade de stavfel och grammatikfel som fanns. Och sen var jag snäll och skrev ut ett antal av breven så att hon kan skicka iväg de imorrn.

Nu ska jag väl pilla lite mer innan läggdags.

God natt

Skepp ó hoj.

Skepp ó hoj.

2009-02-02 @ 17:19:02
Vardag
Kommentarer (1)
Hej hej och hallo :D
Har haft en riktigt trevlig dag (hittills i alla fall) :P Jag var bjuden på lunch hos Madde :) Hon bjöd på potatis. lax och en helt underbart god kall sås som hn rört ihop. Och en väldigt smaskig sallad :D Och ett stooooort glas mjölk :D
Innan jag gick till henne svängde jag förbi Ica eftersom jag var sugen på lösviktsgodis (och sen är det ju snällt att bjuda på något eftersom hon stod för lunchen). Köpte med mig nästan ett kilo godis, dock så åt vi inte upp så mycket av det :P Tycker Madde åt riktigt dåligt för att vara gravid :P Haha :D
När jag var där så fick Madde väldigt goda nyheter (hoppas att det stämmer i alla fall). Och jag vart också så himla glad. Fatta hur kul det skulle bli om det blev av :D Så Madde stod där i telefonen och började nästan gråta (och jag med). Haha. Nemen jag hoppas verkligen att det blir av, vet hur glad Madde blir då och så skulle jag också bli glad :D *Hoppas hoppas*
När klockan var halv fyra så blev lillgubben hungrig (igen, var bara nån timme sen han åt). Så tänkte jag ge honom mat men upptäckte att det inte fanns någon mer mat. Jag har alltid ersättning i tetrapak i skötväskan. Men tydligen så hade jag bara haft en kvar och den åt han när vi kom till Madde. Så jag fick helt enkelt packa ner lillgubben i vagnen och ta mig hem. Men jag hade i alla fall riktigt trevligt fast vi mest bara satt och snacka skit. Men det är just sånt jag älskar! Bara sitta och snacka massa :D
Så det får vi absolut göra om snart igen :)


*MUMS*

Resten av dagen blir inte så himla spännande :P Ska laga mat tills älsklingen kommer hem och sen gosar vi väl bara tills det är sovdags.

Jag vill ha något roligt att skriva om! Kan inte någon ge nån bra tips om vad jag kan skriva om? :P

Åååh.. Hej och hå.

Åååh.. Hej och hå.

2009-02-02 @ 10:52:24
Lillgubben
Kommentarer (2)
Idag står det stilla i huvet :P Har inte så värst mycket att babbla om. Har suttit vid datorn hela morgonen och haft lillgubben sprattlandes och gurglandes brevid mig. Nu har han vart vaken ett bra tag så han kommer nog sova ganska gott sen när vi ska iväg om ungefär en timme. Och när han ligger i vagnen kan han lätt glömma bort sin hunger :P Så vissa gånger får man peta lite på honom så att han känner att han är hungrig. För när man är här hemma så är han ju hungrig hela tiden. Han blir två månader på onsdag men vill redan äta lika mycket som en bebis på fyra månader. Vilken karl. Men på onsdag ska vi till BVC så får se vad de säger om hans stora matbehov.


Här ligger han brevid mig med sin gosefilt. Tyckte att de var så lika (han och fåret) så ville ha en bild :P
Dock inte det lättaste eftersom han ska kasta filten runt sig som en cowboy med rep :P

Hörs mer senare idag :)

Ge mig kraften att sluta.. :P

Ge mig kraften att sluta.. :P

2009-02-01 @ 21:48:53
Mat
Kommentarer (6)
Så var det dags igen.. Jag har blivit beroende.. Jag måste sluta! Ni som följt bloggen har ju kunnat följa hur mycket filmer, underkläder och kläder till Kasper som köpts senaste tiden.. Bara imorse köpte jag massa underkläder. Och så nu efter middagen var det dags igen och det var verkligen Maddes fel! Hon som sa åt mig att kolla.. Men var duktig och kollade bara en snabbis. Men så berättade jag för älsklingen att de hade massa dvd för 10:- på Ginza. Då var det kört. Vi klickade hem ett antal filmer. *Suck* Så nu har jag väl tre paket som jag går och väntar på.. Och sen ett som finns uppe på Ica som jag bara ska få kraft att hämta ut (den väger 5 kilo).

Den hemliga maten som alla undrat över då? Haha. Lyssna på det här ni ;) Baconinlindad falukorv som var fylls med gorgonzola, detta serverades med ris och en sås som var gjort på den delen av falukorven som var bortgrävd (för att få plats med gorgonzolan) och på resten av baconet. Så fanns det massa andra hemligheter i såsen också. Och till fick jag även en sallad med olika slags tomater och sallad. *Söndagslyx*


Ser ju nästan ut som gristryne :P
Riktigt gott och speciellt var det i alla fall! Så tack älskling :)

Har precis tagit ett skönt bad. Kan dock inte ligga där allt för länge eftersom jag så himla lätt blir rastlös.. Så efter fem minuter så började ajg fixa (rakning och sånt). Vet ni förresten hur bra det är att raka benen i badet när man hällt i lite babybadolja? Testa! Går hur lätt som helst och efteråt är man len som en babyrumpa :P


Här ligger han och rågosar (efter badet med pappa) med en av presenterna han fått av gudmor :)

Trevlig kväll!

Hemligheter..

Hemligheter..

2009-02-01 @ 17:48:32
Mat
Kommentarer (8)
Sitter i vardagsrummet med lillgubben i famnen. Har fått order om att inte gå in i köket, idag är det nämligen älsklingen som fixar maten och vad som bjuds på är hemligt. Läskigt :P Som tur är så är han duktig på matlagning :D

Nanoblogga

Nanoblogga

2009-02-01 @ 14:09:33
Allmänt
Kommentarer (6)
Hmmm..

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1451300/har-ar-den-nya-bloggtrenden-ett-ord-racker

Ska nog surfa runt lite och kolla hur det verkar..
Tror dock inte det är något för mig eftersom jag är så duktig på babbel :D

Dagens outfit

Dagens outfit

2009-02-01 @ 12:14:38
Lillgubben
Kommentarer (10)

Den coola outfiten som han fick av gammelmormor när hon var på besök från Finland för någon vecka sen

Ååååh.. Fyyyy!

Ååååh.. Fyyyy!

2009-02-01 @ 11:45:08
Allmänt
Kommentarer (1)
Ja, usch.. Fy på mig! Men det är inte mitt fel.. Det är Maddes fel!! Hon gjorde mig sugen på att shoppa ännu mer.. :P Så nu har jag precis beställt sju hipsters, en ny bh och två par leggings.. Fyyy på mig :P Haha. Men det var på rea så det gick på under 400:-.. Plus frakt sen också.
Men på senaste tiden har jag inte köpt så mycket till mig själv. Det mesta som jag köpt har vart till lillgubben eller till Fredrik. Så jag är väl egentligen värd något också? :D

Mer uppdatering senare

RSS 2.0