Jag har bestämt mig

Jag har bestämt mig

2009-09-28 @ 09:27:01
Allmänt
Kommentarer (0)
Bloggen kommer att bli lösenordsskyddad, fixar det så fort jag har tid att sitta vid en vanlig dator och inte via mobilen. Ni som sagt att ni vill fortsätta läsa bloggen (räknar inte in mina vänner här) kul att veta att ni finns och lösenordet ger jag er så fort jag fixat det :-) Om det finns någon mer som vill fortsätta läsa så säg till! Alla mina vänner kommer få ett sms med lösenordet sen :-) Detta blir troligtvis det sista inlägget jag skriver innan lösenordet åker på.

Tröttbubbla

Tröttbubbla

2009-09-27 @ 20:12:35
Allmänt
Kommentarer (0)
Vilken show igår! Jag älskade varje sekund av den. Tyvärr så vart det bara tre timmar sömn för mig inatt så jag ska gå och sova så fort Kasper har somnat. Idag har vi haft fullt upp och kom hem för lite över en timme sen. Jag har överlevt på kaffe och en underbar bebis. Tack för mig och god natt!

Jag hade en hemsk dröm inatt..

Jag hade en hemsk dröm inatt..

2009-09-26 @ 12:22:55
Allmänt
Kommentarer (0)
Vill inte riktigt gå in på detaljer om vad drömmen handlade om, men den fick mig i allafall att fundera över ifall jag ska ta och lösenordsskydda bloggen.
Ni har ju märkt att uppdateringarna inte är det bästa nu. Kanske skulle det hjälpa om jag kände mig säkrare genom att ha bloggen skyddad?
Men nu så vet jag inte riktigt hur många det är som följer min blogg som gärna vill fortsätta följa den.. (Hit räknar jag då inte mina kompisar, de kommer ju alla förstås få lösenordet). Men det kanske finns någon som tycker om att läsa min onödiga blogg fast personen inte känner mig? Känner man så så kan jag göra undantag och ge lösenordet till den personen, fast då får man ju förstås fråga.

Ladies night

Ladies night

2009-09-26 @ 10:56:02
Vänner
Kommentarer (0)
Hallo hallo.
Känns nästan lite konstigt att skriva ett inlägg vid datorn eftersom jag skrivit de senaste inläggen via mobilen.

Ikväll ska jag och Ullis iväg på Ladies night :) Vi bokade biljetter för ett tag sedan och idag gäller det då :) Hon har ju åkt hit en bit för att kunna gå med showen, så det känns trevligt :) Vi har ju inte setts på ett bra tag så ska bli kul att träffa henne igen.
Hon har ju sin älskade Martin Stenmarck med i showen och jag har min älskade Magnus Samuelsson ;) Kommer säkert bli en riktigt rolig show :D

Min älsklingsbebis får vara hemma med far sin. Känns lite tråkigt att lämna honom, men jag åker ju bara några timmar innan han ska sova och så är jag ju hemma imorgon när han går upp :)

Trevlig helg på er alla!

Vilken dag!

Vilken dag!

2009-09-25 @ 18:28:39
Vardag
Kommentarer (0)
Vi började dagen med att möta Madde och Melker halv nio för att gå till stationen och ta tåget därifrån. Hela dagen spenderade vi på Stinsen, köpte inte lika mycket som jag brukar men lite i allafall. Efter att ha gått runt ett tag och käkat lunch och så gott lite mer så kom vi hem vid halv fem. Då var det bara att mata bebis och sedan börja baka bröd. Nu sitter jag här och väntar på att mina fyra limpor ska jäsa klart och att vattnet till riset ska börja koka så att middan är klar vid 19 när Fredrik kommer hem från jobbet. Ikväll somnar jag nog riktigt gott! Helgen är fullspäckad med massa kul!

Mina vänner är fantastiska!

Mina vänner är fantastiska!

2009-09-24 @ 19:58:06
Vänner
Kommentarer (0)
I tisdags när jag träffade gänget så erbjöd Kakan att de skulle gå ihop och köpa en gåbil till Kasper, alldeles för dyrt tyckte jag och sa nej. Idag har vi varit med Kaspers gudmor och hon sa att hon och hennes kille skulle köpa en gåbil till Kasper när han fyller år. Jag sa emot, men hon gav sig inte. Och man får väl inte säga emot bebisens gudmor. Så nu är allafall den delen löst, när Kasper fyller ett får han en bil :-D Tack alla mina vänner för att ni är så underbara och verkligen hjälper när det behövs!

Bara för att du är sötast..

Bara för att du är sötast..

2009-09-24 @ 11:15:31
Lillgubben
Kommentarer (0)

Till min bebis

Till min bebis

2009-09-23 @ 11:54:05
Lillgubben
Kommentarer (0)
Jag skulle så otroligt gärna vilja köpa en gåbil till Kasper när han fyller år. Ni vet en sån man sitter på och sparkar så man får fart? Han har lekt med en sån på öppna förskolan och han älskar den. Men en sån kostar runt 600 och jag vill ju kunna ge annat än den också.. Någon som vill ge mig 600? :-P

Hjälp! Tips!

Hjälp! Tips!

2009-09-20 @ 20:54:45
Lillgubben
Kommentarer (0)
Nu är det bara lite över två månader kvar tills Kasper fyller ett år. Och när födelsedagen är förbi så är det julafton. Och allt detta betyder ju att jag måste komma på saker att köpa till honom.

Men hjälp mig!
Vad köper man för presenter till en ett åring?

Fullspäckad helg

Fullspäckad helg

2009-09-20 @ 08:57:37
Vardag
Kommentarer (0)
Vi började dagen igår med kalas hemma hos Madde med hennes familj. Snacka om att ha en söt familj, blev typ kär i hennes mamma :-P Efter det bar det av att gå iväg med min mamma för att kolla på kossor, höns och får. Hon ville så gärna ha med sig Kasper dit, och han skrattade åt djuren och tyckte väl att såg roliga ut. Efter det fick jag handla och sen kom svärfar och svåger på middag. De stannade och spelade spel med oss, det vart en sen kväll då de åkte hem först efter midnatt. Nu sitter jag äntligen här med morgonkaffet efter att ha röjt upp efter igår. Idag ska vi åka och köpa nya skor till Fredrik och sen får vi svärmor på besök. Fullt upp idag också med andra ord! Vad händer hos er?

Gubbenlilla

Gubbenlilla

2009-09-18 @ 21:36:50
Lillgubben
Kommentarer (0)

Öhm, hej.. Nej jag gör inge bus!


Akta er.. Jag bits!

Välkommen helg

Välkommen helg

2009-09-18 @ 20:57:07
Allmänt
Kommentarer (0)
Igår på dagen var våra planer för helgen väldigt få, eller egentligen noll. Samtidigt som det kändes lite skönt så kändes det även lite konstigt.
Men nu, nu har vi till och med behövt avboka vissa planer imorgon eftersom det blev så mycket.
Så idag strömmade det in förslag och önskemål från folk om saker som skulle göras under helgen. Så nu är helgen uppbokad, och det känns mysigt att Fredrik är ledig så att vi kan göra allting tillsammans som en familj :)



Ni som läste min blogg tidigare under dagen vet att jag skulle iväg och shoppa kläder till Kasper eftersom han vuxit ur sina och knappt hade något i sin nya storlek.
Sagt och gjort, idag blev han nio bodys och ett par byxor rikare i storlek 86.

Min älskling

Min älskling

2009-09-18 @ 09:13:27
Lillgubben
Kommentarer (0)
Eftersom min kära lilla älsklingsbebis fick för sig att han plötsligt skulle växa jättemycket så att han inte kunde ha sina kläder någon mer så måste vi åka och köpa nya kläder till honom!
Jag som alltid brukar vara bra förberedd med nästa storlek, men pinsamt nog så äger han bara två bodys och några t-shirts i 86..

Storshopping idag alltså!

Isolering

Isolering

2009-09-17 @ 16:17:39
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag ska nog låsa in mig här hemma i några veckor.. Har för mig att det stod "Håller i flera veckor" på förpackningen.. Kul.. Kanske kan få igång bloggandet mer då när jag sitter här hemma isolerad och gömmer mig från alla människor så att folk inte ska dö av skratt när de ser mig?

Hoppas Fredrik älskar mig tillräckligt mycket för att inte bli rädd och dra :P

För er som saknat Kasper..

För er som saknat Kasper..

2009-09-16 @ 08:50:26
Lillgubben
Kommentarer (3)

Här har ni min snygging hemma hos Madde när han lånar Melkers gåstol.

(Madde som fotat)

Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen!

2009-09-15 @ 20:18:07
Vänner
Kommentarer (1)
Idag fyller Madde år och det har vi firat med att jag bjöd henne på lunch på Brödboden :) Efter det tog vi varsin latte och världens vackraste tårtbit. Mums. Det var sjukt länge sen jag var på Brödboden med Madde, ungefär ett halvår sen. Vi som ändå ses så ofta borde ju äta där oftare med tanke på vilka ljuvliga sallader de har :D

Efter turen i centrum så landade vi hemma hos Madde ett tag där jag satt och var dödstrött. Våra bebisar hade lite av en brottningsmatch. Melker försökte åka snålskjuts på Kasper och så bet han Kasper i rumpan och rotade i Kaspers bakfickor, så det är ju tur för Kasper att han använder blöja så det inte blev bitmärken ;)
Våra gubbisar är så härliga :) Kasper med sin tunga och Melker med sitt trummande :D

Egypten 2009

Egypten 2009

2009-09-15 @ 07:42:56
Egypten 2009
Kommentarer (2)
Ja man kanske borde berätta lite om resan och visa lite bilder.
Egentligen finns det inte så mycket att berätta. En dag var vi på en guidad tur i Hurghada, men annars så var vi bara i hotellområdet. Liksom varför skulle vi lämna detta paradis?
Vi hade flera stränder (en för varje smak, alltså sandstränder, strand för snorkling..). All mat och dricka var gratis för oss och det fanns flera restauranger att välja mellan. Så för att sammanfatta våran semester så har jag solat och badat och Fredrik har gjort detsamma och även snorklat massor. Han har sett flera häftiga fiskar, jag snorklade inte men lyckades ändå se några häftiga fiskar. Bland annat drakfisk och clownfisk.
Bara någon meter från vårat hotell så fanns ett annat hotell och de hade flera affärer där vi gjort det mesta av shoppingen, och mycket blev det eftersom vi var tvungna att köpa en till resväska.
Jag gjorde även ett skönhetspaket då man fick naglarna, fötterna och ansiktet fixat. De tog bort alla hårstrån från ansiktet och fy f*n vad ont det gjorde. Vet inte vad den metoden heter men det såg ut som tandtråd det dom använde sig av.

Bilder från Hurghada från guidade turen:












Ser ni hur blått vattnet är?

Bilder från hotellområdet:


Havsutsikt från balkongen


Efterrätt efter lunchen
















Städarna gjorde en krokodil av våra handdukar och vårt överkast

Där fick ni massa bilder, tyvärr så fotade jag inte ens alla delar av hotellet. Man borde egentligen tagit en hel dag och fotat runt eftersom det var så stort, men i den värmen orkade man inte :P

Instickare

Instickare

2009-09-14 @ 20:49:24
Egypten 2009
Kommentarer (0)
Ni behöver inte bli oroliga. Vi är hemma igen.
Vi har haft en fantastisk resa med massa sol :) Röda havet är vackert och underbart.
Det har varit varmt och slappt.
Orkar inte berätta så värst mycket just nu, jag är helt dödstrött. Har varit dödstrött i över en vecka och vet inte riktigt vad det beror på, men det ger sig nog snart.
Vi kom hem igår och det är riktigt skönt att vara hemma faktiskt. Skönt att komma tillbaka till alla rutiner och så.
Idag har dagen spenderats med Madde och två väldigt gnälliga bebisar.

Lite bilder kommer från resan en annan dag :)

God morgon?

God morgon?

2009-09-06 @ 02:10:14
Egypten 2009
Kommentarer (0)
Gick upp för lite mer än en halvtimme sen, egentligen en timme och en kvart tidigare än vad klockan ringer. Kunde helt enkelt inte ligga kvar i sängen, har väl sovit i ungefär två timmar så det får räcka för mig. Var inte det lättaste att somna, hade riktigt ont i magen.
Men jag vet att det kommer att bli en underbar resa! Har längtat efter det här resan.

Ska väl sitta här och slösurfa ett tag innan Fredrik ska gå upp. När han har gått upp så blir det väl ett litet försök på frukost, men det här är nästan för tidigt för mig att äta frukost. Man kan ju alltid käka frukost på flygplatsen efter att man har checkat in och så.

Men nu säger jag hejdå på riktigt!

Hejdå, och ha det så bra här hemma. Själv ska jag försöka njuta av varenda sekund nere i Egypten!

Nästa: Egypten

Nästa: Egypten

2009-09-05 @ 17:59:00
Egypten 2009
Kommentarer (2)
Det blir nog redan nu ett sista inlägg från mig
Har en del att fixa ikväll, hela dagen har redan gått åt massa saker som har fixats.
Klockan ringer väl nångång runt 02.30 (säger man inatt eller imorgon?).

Vi kommer iallafall hem på kvällen nästa vecka på söndag.

Ni får alla ha det så himla bra så ska jag njuta av livet med sol och bad.

Kommer sakna er alla mina vänner!

Och Jenni, tack ännu engång för att du tar hand om katten och lägenheten!

Handdesinfektion

Handdesinfektion

2009-09-04 @ 16:21:06
Egypten 2009
Kommentarer (0)
På grund av den här j*vla hysterin kring svininfluensan så har ju alla blivit helt tokiga och gått och tömt varenda apotek i Sverige på handsprit.
Kul för oss som ska åka utomlands och verkligen behöver det för att inte drabbas av någon bakterie där borta. Med tanke på att klimatet och allting är så annorlunda där borta så är det viktigt att sprita händerna. Men har länge nu letat efter handdesinfektion i alla olika apotek här omkring, men det är helt totalt slut överallt!
Men som tur är så har jag världens underbaraste vänner! Emma min älskade sockerpulla erbjöd sig att sno hem en flaska från jobbet så att jag slipper få min semester förstörd där borta för att alla här har en hysteri kring svininfluensan..

Tack Emma, du har räddat våran semester!

Nio månader

Nio månader

2009-09-04 @ 09:53:04
Lillgubben
Kommentarer (3)
Vad fort tiden går!
Idag blir min älsklingsbebis hela nio månader.


Nej, Kasper använder inte rosa öronmuffar :P
Men var tvungen att testa de på honom igår när vi var och handlade med Emma.

Den dåliga uppdateringen

Den dåliga uppdateringen

2009-09-01 @ 14:04:41
Allmänt
Kommentarer (0)
Sjukdom = dålig uppdatering

Nu är det jag som är sjuk. Jag hatar att vara sjuk.
Halsen, bihålorna, öronen, huvudet.. Undra om jag missat något?

Kul när Fredrik jobbar kväll och man får ta hand om en överaktiv bebis själv.
Riktigt kul..

Vi hörs när vi hörs

RSS 2.0