Ingen ork att förklara

Ingen ork att förklara

2008-11-27 @ 16:24:29
Vardag
Kommentarer (0)
Skriver snabbt här så ni kanske förstår vad det är med mig. Fick igår ett telefonsamtal om att min pappa ligger inne på sjukhuset eftersom han fått lunginflammation, och det är väl inte riktigt bra med tanke på hans sjukdom. I typ 99,9 % av fallen så dör man av lunginflammation med hans sjukdom. Så chanserna är väl inte så brutalt stora. Men det är min pappa, och jag tror faktiskt att han kommer att klara det. Men klart jag är påverkad, och man kan väl säga att det hände i ett lite jobbigt läge. Men han är på sjukhus nu, och vi får se vad de närmsta dagarna ger.

Men som det står på msn. Jag vill absolut inte prata om saken. Jag orkar verkligen inte. Hur mycket jag än tror att han kommer att klara sig så orkar jag inte prata om det. Jag har älsklingen för det.
Så vad ni är gör, prata inte om saken med mig. Men nu vet ni iallafall hur det står till.

Tänkte tillägna den här till..

Tänkte tillägna den här till..

2008-11-22 @ 17:46:20
Vänner
Kommentarer (2)
Er mina sötnosar. Kakan, Ica, Anna och Emma. Vill väl mest be om förlåtelse för att jag blivit så otroligt osocial av mig. Men grejen är ju den att jag inte mår så bra just nu. Jag är trött, trött och trött och bara sover.
Hoppas ni har överseende med mig och förstår. Jag ber så mycket om ursäka för att jag inte orkar ses och umgås. Är bara så slut. Men jag vet att ni finns där för mig och ville bara förklara mig lite så ni vet och inte tror att jag bara dissar er. Egentligen vet jag att jag inte behöver skriva det här inlägget, vet att ni förstår ändå. Men det kändes bra. Men snart så är jag mig själv igen och är piggare och orkar umgås. Men ni ska veta att ni betyder allt för mig och att jag älskar er så otroligt mycket.
Någon dag ska vi ses snart igen :) Men tyvärr så orkar jag inte lika ofta som förut. Tycker det är skit tråkigt, men det är alldeles för jobbigt. Men jag finns här :)
Försöker hålla kontakten uppe med msn och sms ibland iaf :)

Love you guys ;)

Jag vill..

Jag vill..

2008-11-20 @ 14:33:18
Graviditet
Kommentarer (2)
När jag sitter och kollar runt på min blogg så vill jag skriva.. Men jag har ingen ork.. Helt tomt i skallen..

Men I´ll be back

Vi får se vad som händer..

Vi får se vad som händer..

2008-11-18 @ 12:08:38
Graviditet
Kommentarer (0)
Just nu, och de senaste dagarna har jag inte orkat med bloggen. I fredags hade jag en underbar filmkväll, i lördags låg jag hemma med hemska smärtor, i söndags var jag med mamma på Eurostop och igår hade jag tid på MVC, och därifrån blev vi skickade till förlossningen. Där gjordes som vanligt en CTG-kurva och så även ett ultraljud. Togs lite prover och så. orkar inte gå in på någonting närmare. Men bebis mår bra och jag mår bra.

Men som sagt, bloggen glider ifrån just nu. Kanske får jag tillbaka inspirationen snart igen. Men på nåt sätt känns det fel att skriva här, börjar kännas som sist jag hade blogg. Men jag kanske kommer tillbaka.
Kanske kommer suget tillbaka redan senare idag, om en vecka eller om en månad. Det återstår att se. Men är trött och utmattad och orkar inte med mycket nu.

Trallalalalaa så var provet slut

Trallalalalaa så var provet slut

2008-11-14 @ 18:05:52
Vänner
Kommentarer (1)
Blir inte mycket till inlägg nu. Tänkte bara ge livstecken lite snabbt.
Provet gick bra.

Ikväll ska jag ha filmkväll med Emma, Kakan, Ica, Anna, Robin och Kocken. Min käraste jobbar så han missar denna spännande händelse.

Emma kommer förbi innan, hon ska köpa med sig kebab. Snäll hon är :) Jag har så kraftiga sammandragningar att jag inte orkar fixa mat. Så hon räddar mig :P

Gullegull

Nej, jag har inte fallit ner och dött..

Nej, jag har inte fallit ner och dött..

2008-11-13 @ 18:01:00
Graviditet
Kommentarer (1)
Idag har det varit en seg dag. Klockan nio var jag uppe och besökte toaletten som vanligt och tänkte att jag skulle gå upp nästa gång jag skulle på toa, alltså där vid tio tiden.. Trodde jag ja. Nästa gång jag vaknar koljar jag på klockan och ser att den är halv tolv! Jag hade sovit i streck i 2,5 timme, alltå inte gått upp och kissat på så lång tid. Förstås blev jag lite orolig och trodde nästan jag hade kissat på mig eftersom jag inte hållt mig så länge sen innan jag blev gravid.. Men som tur var så var det helt torrt och fint i sängen.
Jag gick upp och mådde piss :P Sjukt täppt i näsan och hemsk huvudvärk. Vid halv två tog jag en Panodil och lite nässpray och låg i sängen till halv fyra. Så för att vara helt ärlig har jag inte fått ett piss gjort idag. Huvudvärken har släppt lite nu i allafall.
Nu väntar jag väl mest på att maten ska bli klar. Idag är det älsklingen som lagar mat och det ska bli nån spännande kycklinggrej med apelsin, saffran och massa annat förstås :D

Pratade med min BM idag om en grej och passade samtidigt på att påpeka att jag inte fått någon tid till specialist MVC på KS än. Hon sa då att hon först idag fått ett meddelande om att de har mottagit min remiss. Så nästa vecka kanske jag borde få hem ett brev därifrån med tid. Hoppas det, vill ju veta om det är en tid som passar eller om jag måste boka om den på grund av skolan. Irriterande om den lyckas krocka med skolan eftersom jag inte har något där så speciellt ofta. Inräknat med imorgon så har jag tre lektioner och fyra prov kvar. Så en lektion i varje ämne och två prov i det värsta ämnet :P Och det klart att de proven är veckorna efter varandra. Imorgon mjukstartar jag med det lättaste provet. Hoppas det är lätt i alla fall eftersom pluggandet gott sådär.. Men jag brukar vara duktig på att babbla på, fast då gäller det att det är ett prov där man faktiskt kan babbla på :D

Har knappt läst i mina två nya tidningar.. Eller nya är de väl inte längre.. Vi Föräldrar kom för nån vecka sen och Jul Amelia köpte jag väl förra veckan. Är dålig på att sätta mig ner i lugn och ro och läsa i tidningar. Lättare förut då man pendlade, då fick man grejer lästa och pluggade så fint till proven. Kanske måste jag börja pendla igen bara för att få saker lästa..? Eftersom mitt månadskort går ut den 23:e så skulle det vara bra om man kunde få någon slags bidrag till ett nytt eftersom jag inte tänkt köpa ett nytt efter det.. Känns lite smått onödigt. Så hoppas förresten att min tid till KS är innan det, fast det lär det ju inte vara om man tänker efter hur kort tid det är kvar dit. Då skulle jag liksom behöva få en tid nästa vecka. Annars får jag väl stämpla dit, eller hoppas på att min brorsa har busskort och hade tänkt sig att vara hemma den dagen :)

Tog ut alla örhängen här om dagen för skojs skull.. Eller för att lufta hålen :P Kanske dags att ploppa i dem igen. Men det är ju så sjukt jobbigt, de är ju så många.. Typ.. Hmm.. Undra hur många det är förresten? Nån som vet? :P

Imorrn har jag som sagt lektion och prov. Har lektion 10.35-12.35 och sen prov klockan 13.. Sen ska jag upp och handla. Kommer väl hem där vid 15-tiden.. Tänkte skriva det här så Madde inte behövde oroa sig imorgon bitti också och skriva en efterlysning om mig på sin blogg ;D Hehe, sötnos :)

Nu blir det väntan på mat och sen tv resten av kvällen med älsklingen och kisse.

Shit, värsta grejen!

Shit, värsta grejen!

2008-11-12 @ 15:04:31
Mat
Kommentarer (2)
Har vart och handlat och nyss käkat min lunch. Det fick bli lasagne idag. Lite avundsjuk på Madde.. Hon tillagar sin lunch vaaarje dag hon är hemma. Och då menar jag inte koka nudlar eller göra ett par mackor. Hon gör verkligen allt från början, och helt seriösa grejer. Till bara sig själv. Skulle jag aldrig kunna göra :P Skulle göra det om det fanns nån annan hemma som också behövde lunch, typ ett barn.. Men inte bara till mig själv. Duktiga flicka hon är :P

Vet ni vad jag hittade på Ica? :D Iofs vet jag att det funnits hur länge som helst. Men eftersom en viss person pratade om det för ett tag sen så sitter suget kvar fast jag redan ätit det. Iaf.. Till saken. Den skrattande kossan ost i 24-pack! Wow, de räcker nog längre än två dagar som den runda förpackningen :P Iofs är bitarna mindre, men ändå :P

Nu ska jag se lite på Vänner på tv och läsa klart det jag skulle innan jag duschar och börjar fixa mat.

Hej hej

Mitt morgoninlägg

Mitt morgoninlägg

2008-11-12 @ 12:07:06
Vardag
Kommentarer (1)
Kanske dumt att kalla för morgoninlägg eftersom klockan snart är tolv. Men jag hade svårt att komma upp ur sängen i morse och tyckte det var onödigt eftersom jag ändå inte hade någonting speciellt för mig idag. Så halv elva kom jag upp och åt frukost. Sen har jag läst ett kapitel i boken och rensat buskar och hackat ner träd :P
Nu har jag alltså ett kapitel kvar att läsa till provet, det tar jag efter att ha kollat på Våra bästa år. Sedan ska jag upp och handla så att det finns lite mer att välja på än köttbullar och snabbmakaroner :P Sen blir det lite mer rensning av buskar och så börjar dagen redan närma sig mot middagsdags och att älsklingen kommer hem från jobbet :) Idag ska jag testa en sås till pasta som jag fick recept av Madde. Och Madde, jag ska inte byta ut kasslern.

Sen blir nog kvällen lika spännande som den varit de senaste dagarna för oss :P

Fick precis hem Weledas katalog. De har fina och lyxiga grejer, men bara sånt som är för fint för min smak :P Men får väl antagligen katalogen eftersom jag engång var inne på deras sida och där kunde man få en kupong som man kunde använda på en hälsoaffär och hämta ut ett litet startpaket till bebisen. Den var väl ingen jättespeciell grej.. Men gratis är alltid kul. Men man fick i allafall tre små prover av krämer och oljor. Är väl bra att ha hemma ifall det vanliga skulle ta slut.
Sen har man ju fått ett startpaket från Pampers som innehöll typ blöjor, en napp, en filt.. Och nåt mer jag inte kommer ihåg :P Sen skulle man tydligen fåt Liberos startpaket på BB. Vi har i allafall köpt allt så vi klarar oss, men som sagt är gratis kul :)
Vi fick hem kuponger på blöjor som skulle användas innan sista oktober, och när vi använde de kupongerna tjänade vi typ över 100 kronor, det tycker jag var bra :P

Nog om snack just nu. Hörs sen :)

Riktigt händelselös dag..

Riktigt händelselös dag..

2008-11-11 @ 22:55:23
Vardag
Kommentarer (1)
Som rubriken säger har dagen varit riktigt händelselös.. Men ändå har den gått sjukt fort. Klockan är redan snart 23 och jag har inte rört mig långt från soffan.. Det längsta var väl när jag lagade mat. Kvällen blev som jag beskrev med alla program, efter det fixade jag iordning i köket efter matlagningen..
Nu väntar jag på att klockan blir kvart över så det blir 2½ män, och så kommer älsklingen hem om en timme. Så länge kan jag väl hålla mig vaken?
Är dock väldigt uttråkad nu.. Men nåt hittar han nog på.

Hörs imorrn. Nattinatt

Apanglass

Apanglass

2008-11-11 @ 18:36:58
Mat
Kommentarer (1)
Suttit i soffan och gosat med kisse hela dagen lång. Läst lite till provet, kollat på tv och surfat runt. Satt här ett bra tag och var hungrig. Hade bara käkat frukost men orkade inte göra någonting åt saken. Men efter lite tjat från folk om att jag kanske borde käka så blev det av tillslut :P Fick försöka vara effektiv och hitta på nåt kul av grejerna här hemma. Resultatet:


En sörja :D Haha, nemen kokade lite nudlar. Stekte bacon och slängde ner de kokade nudlarna. Slängde i en tomat (skuren i bitar förstås), spenat, teriyaki, Chilisås, pressad vitlök och så salt :P

Kanske låter som en konstig blandning? Men inte för att skryta så var det faktiskt väldigt gott :D Till det drack jag julmust.
Apanglass? Vad är det då? Jo.. Min efterrätt.. En glasspinne, från glassbilen. På pappret är det en apa.. Nu när jag kollar närmare ser jag att det är Nicke Nyfiken. Vi köpte en låda med massa olika glass, och där fanns denna apa alltså. Har även fyllt på julmustglaset :)

Blev alltså ingen visit hos mamma. Valde att stanna hemma och lösa matproblemet själv.. Och se så bra det gick :) Resten av kvällen kommer spenderas på samma sätt som hela dagen :P Nämligen framför tvn och datorn. Har två kapitel kvar att läsa till provet.. Men det blir antagligen inte av förrän imorrn :P Kan ju inte vara för duktig på en och samma dag.

Bli inte förvånade om det dyker upp ett ännu onödigare inlägg senare ;)

Dubbelavsnitt av 2½ män nu, sen Sjukhuset, S.O.S Familj, Desperate housewives, Christine och sen är klockan halv elva så hittar på nåt då. Ska försöka sitta uppe tills älsklingen kommer hem.

Hej så länge

Tomt..

Tomt..

2008-11-11 @ 12:26:17
Vardag
Kommentarer (2)
Jadu.. Får väl skriva ett inlägg för Maddes skull i allafall så hon slipper se bilden på glassen :P Jag är helt slut. Kroppen är helt slut och desamma gäller för huvet.. Vaknade vid 9 när älsklingens väckarklocka ringde och låg kvar i sängen till strax innan elva. Jag bara låg där.. Helt död. Orkade verkligen inte gå upp eftersom jag fick en sammandragning så fort jag rörde på mig det minsta.
Igår var bebisen aktiv HELA dagen. Jag kände den heeeeela tiden. Samma sak under de två senaste nätterna. Heeeeela tiden. Ska den inte sova nångång i allafall? Har i allalfall känt mig helt slut i kroppen av att den har full rulle hela tiden. Jag klagar egentligen inte över att den rör sig, det är ju egentligen det bästa som finns. Man uppskattar det mer när man helt plötsligt stått där och inte känt bebisen på ett tag och fått åka in på förlossningen. Så jag klagar inte.. Bara undrar hur den orkar.. Men de senaste dagarna har kroppen inte riktigt vart sig själv. I söndags var jag som att jag hade haft hög feber, bebisen äår aktiv hela tiden och det trycker på som.. Ägget i ett skal... Öööh.. Va? Nej.. Jag förstod inte heller min jämförelse där.. Men trycker på gör det i allafall.

Sen jag gick upp för 1,5 timme sen har jag i allafall hunnit läsa ett kapitel till provet.. Så.. Bara fyra kapitel kvar. Men alldeles strax ska jag kolla på Våra bästa år och efter det ska jag väl läsa ett kapitel till.. Ska försöka läsa alla kapitel idag. Och när det står försöka så förstår man ju att det inte kommer att bli av. Men annars läser jag de imorgon och får nöja mig med det :)

Idag jobbar älsklingen 12-22.25, så han kommer hem först sent. Kanske ska ringa min mamma och se vad hon har för sig så kanske jag går över dit och käkar middag idag, annars så blir det nog lite mat för min del idag. Igår när jag pratade med henne så hade hon vart hemma från jobbet för att hon är sjuk, trodde även hon skulle vara hemma idag. Är ju inte direkt bra att gå till jobbet om man är sjuk när man jobbar med människor. Har glömt att ge henne änglarna som jag fick med i Amelias jultidning, så ska försöka komma ihåg att ge dem.

Fick äntligen hjälp med att hämta ut mitt paket från Ica. Den innehöll älsklingens julklappar så jag ville inte att han skulle hämta den eftersom det för det mesta står på paketet vart den kommer i från. Tror i och för sig att han anar vad han ska få. Men paketet vägde i allafall fem kilo och därför ville jag inte hämta ut den själv och släpa hem. Men när vi var ute med bilen i helgen så hämtade jag och min mamma ut den så den fick åka bil hem. Så nu finns paketet hemma hos min mamma och väntar på julafton :)

Igår beställde jag saker från Tradera för första gången. Jag la inga bud utan köpte dem direkt som man kan göra med vissa saker. En av grejerna kostade 10 kronor och den andra 20 kronor, så var ju inte direkt dyrt. Lägger upp bilder på dem när jag fått hem dem så jag slipper förklara vad det är :) De var från samma säljare så man sparar lite på frakten eftersom de kan levereras i samma paket :)
Kanske ska man börja sälja grejer där? Har ju massa skit som man skulle kunna sälja.. Eller man kanske inte ska kalla det för skit om man ska sälja det :P Men får se.. Inte riktigt min grej.

Nu blir det Våra bästa år som jag ska avnjuta med några satsumas.

Hej

Lunch....?

Lunch....?

2008-11-10 @ 12:14:10
Mat
Kommentarer (5)
Vet inte om man kanske skulle kunna kalla det jag äter just nu för min lunch.. Vad tycker ni?


Vaniljglass med ananasringar och chokladsås.. Kan man kalla det för lunch?

Jag försöker verkligen.. Försöker att nå upp till hur en gravid kvinna ska äta :P Man har alltid hört att gravida ska vara sugna på massor och vill äta massor.. Varför stämmer det inte in på mig..? Vad är jag liksom sugen på hela tiden? Jo, mjölk.. Andra har så himla mycket coolare cravings. Aja, som jag försöker säga till älsklingenn är jag häller i mig flera liter mjölk per dag "Se det positiva, det är billigt och bra."

Har lyckats plugga lite i allafall. Gjort klart mina vanliga anteckningar som jag alltid gör.. Nu återstår det att läse fem kapitel och lära sig anteckningarna. Ska försöka börja läsa idag.. Om jag orkar.. och när jag säger sådär fattar man ju direkt att det inte kommer bli av.. Jag är så förutsägbar.

Ska fortsätta äta min så otroligt nyttiga lunch och vänta på att den sämsta serien nånsin börjar.. Nämligen Våra bästa år!






Suck, suck och suck

Suck, suck och suck

2008-11-10 @ 10:36:59
Vardag
Kommentarer (0)
Varför denna positiva rubrik som det första för veckan? Jo.. I veckan måste jag plugga :( Jag har prov i Människa socialt och kulturellt på fredag och måste därför börja plugga idag. Vill ju inte plugga allting på en och samma dag så därför försöker jag att plugga lite varje dag.. Men det är ju fortfarande skit. Har ju inte behövt plugga på flera evckor eftersom jag gjort klart alla mina arbeten..
Har prov den här veckan och nästa vecka.. Sen har jag uppehåll i en vecka och sen har jag två prov på raken igen. Och sen är skolan slut. Inte så lätt att försöka tänka på den dagen då skolan är slut eftersom jag har så många prov :P Det provet som är den här veckan och nästa vecka är jag inte sååå orolig för. Läraren i de ämnena är väldigt schyst. Läraren i de två sista proven.. Hon är ett monster som hatar människor.
Kanske ska försöka tänka lite mer positivt så att det går lättare att göra proven och att plugga till dem? :P

Idag har älsklingen en annorlunda dag mot vad vi är vana vid. Han började redan 07.00, men slutar redan 15.00. Kommer vara skit konstigt att han kommer hem så tidigt.. Jag ät ju van vid att han kommer hem vid 18-19 eller först vid midnatt. Och när han kommer hem 18-19 så ser jag ju alltid till att middagen är klar när han kommer hem. Men idag blir det lite för tidigt att fixa middag till när han kommer hem. Men mysigt är det i alla fall :) Och imorgon jobbar han 12-22.25, så då blir det ingen middag alls. Får se om jag ska käka hos min mamma då, hon brukar få mig att komma dit när Fredrik jobbar eftersom jag annars inte käkar någon middag.

Igår kom vi på att vi bara har en bilbarnsstol, och vi behöver ju två. För många månader sen så sa en av älsklingens mostrar att hon hade en som vi kunde låna. Så igår messade älsklingen henne och kollade om det fortfarande gällde, och det gjorde det som tur var. Vi skulle även få låna en babysitter (vi har redan en nyköpt babysitter) så då kan man ha den lånade babysittern hos min mamma.
Måste även åka iväg och köpa en amningsbh.. Vart hittar man en i rätt storlek och till vettigt pris?

Men nu.. Ska försöka kolla igenom vad som ska komma på provet.. Suck som sagt.

Men men.. Trevlig måndag på er alla :)

Helgen snart över

Helgen snart över

2008-11-09 @ 18:33:28
Vardag
Kommentarer (1)
Ganska nyligen hemkommen från älsklingens föräldrar direkt efter att ha kommit hem åt vi middag så nu sitter jag här mätt och belåten :) Tänker inte berätta vad vi åt till middag eftersom jag skäms. Till slut skulle ju folk börja undra. Hos älsklingens föräldrar blev det fika och massa snack :) Lika mysigt som vanligt och bebisen bråkade precis som den ska :D

Sitter och småkollar på Finland-Sverige matchen nu samtidigt. Hoppas, hoppas och hoppas att Finland vinner :)

Jag har faktiskt lite ont i huvudet så känner inte riktigt för att skriva mer.. Känns som att det är segare att skriva blogg på helgerna.. Då kanske min hjärna vill få semester och slippa använda bokstäver..?

Message in a bottle

Message in a bottle

2008-11-09 @ 11:21:43
Vardag
Kommentarer (1)
Igår kvällen blev väldigt lik fredagskvällen. Vi satt och glodde på tv. Stjärnor på is (första gången jag såg det) och sen Sing a long. Jag älskar ju sånna musikprogram där man kan sitta och sjunga med :D
Idag bär det av till älsklingens föräldrar för att fira farsdag. Och hans pappa kommer få bästa presenten nånsin :D Imorse när vi låg nyvakna i sängen så gjorde nog bebisen i magen någon slags trevlig-farsdag dans för sin pappa i magen :P Magen hoppade och gungade som bara den och ja kände nästan hur grejer där inne bytte plats.

Har faktiskt hunnit med en hel del idag tycker jag. Eftersom jag går upp en gång i timmen på nätterna så satte jag på tvättmaskinen när jag var på toa vid 8 imorse, och så var den klar precis lagom till 10 då jag skulle upp. Så upp med tvätten och starta en ny maskin så den blir klar innan vi åker iväg. Så vips hade man tvättat två maskiner med tvätt :D

Nu blev katten rädd.. Hon såg att det låg en toffla på soffan, och den rör sig! Vad hon inte riktigt förstod var att jag har min fot i den :P Mattes smarta kisse.

Men ha en bra dag alla ni läsare!

Nån köttbit rullad i peppar

Nån köttbit rullad i peppar

2008-11-08 @ 19:09:23
Vardag
Kommentarer (0)
Bilen var ball :P Dock så vart det lite jobbigt med en grej :P Den platsen som är min favoritplas hade ett konstigt bälte.. Den räckte inte runt mig.. Typ halva jag :P Men den var onormal, knappt så att älsklingen kunde ha den :P Så det skulle kolla på den och se om man kunde få  ett normalt bälte där.
Vi åkte till kyrkogården i Sigtuna för att besöka en grav. Men den var BORTA. Aha.. Stod man där med ljuset i handen och såg att graven var borta..

Efter det åkte vi runt lite med bilen och kollade, fast det var ju så mörkt så var ju knappt att man dåg nånting.
Sen bad jag dem att släppa av oss i centrum så jag och älsklingen kunde äta fin middag. När det var morsdag för hur länge sen som helst så bjöd älsklingen mig på både middag och bio (var ju i början av min graviditet). Så nu när det snart är farsdag så ville inte jag vara sämre så jag bjöd honom på middag så här i slutet av graviditeten :) Han år Black and White och jag tog nån köttbit som var rullad i svartpeppar och serverades med grönpepparsås (den jäveln gick på 239 kr).Tänk er.. Jag äter riktigt köttbitar.. Det blir nog många förvånade av.. Men jag försöker i alla fall... Men kött kommer nog aldrig bli min favoritmat.. Så blir det när man vart vegetarian så länge.

Aja, nu ska jag dricka lite vatten och se om det blir nåt kul på tv för oss ikväll.

Pepparkakor med mjölk

Pepparkakor med mjölk

2008-11-08 @ 14:58:56
Mat
Kommentarer (3)


Innan vår bilfärd ska jag äta några pepparkakor och dricka mjölk till

Lite planer för dagen i alla fall

Lite planer för dagen i alla fall

2008-11-08 @ 14:33:43
Vardag
Kommentarer (0)
Mamma ringde precis. De har köpt en ny bil, eller en minibuss egentligen :) De ville ha en stor bil så att alla skulle få plats :P Vi kommer ju snart ha en bebis och så har de ju sin vovve. Så hon ringde och frågade om vi om ett tag ville åka och testa bilen med dem. Och eftersom jag tycker att det är kul att åka bil och ballt med minibussar så sa jag ja :P

Men hörs sen :)

8 november och shalalaa

8 november och shalalaa

2008-11-08 @ 13:12:38
Vardag
Kommentarer (0)
God morgon. Fasy klockan är 13 så är det god morgon för mig. Vaknade först för en timme sedan och då satt jag och älsklingen och käka frukost. Och så hamnade jag här. Kan ju inte svika mina trogna läsare och inte uppdatera här :P Speciellt eftersom de flesta av mina trogna läsare själva är riktigt duktiga på att uppdatera sina bloggar :)

Igår kväll var det trevligt. Först kollade vi på Sing a long, sen den sista halvtimmen av Idol och så Singing Bee :D Mitt favorit program!  Tror dock inte att kisse blir så glad när det programmet kommer eftersom jag oftast tar i så gott jag kan och sjunger med i alla låtar jag kan :D Hon brukar lägga sig med älsklingen i soffan och kolla konstigt på mig.
Så såg vi resultatet av Idol.. Och varför kan inte Johan bara ta och åka ut? Han är inte bra. Aja, följer ju inte programmet så intensivt.

Usch, kollar på reprisen av Sjukhuset som kom i måndags tror jag. Då är det en bebis som förlösts med kejsarsnitt i 32:a veckan och bebisen väger bara 500 gram. Och en bebis i den veckan ska ju väga runt 1400 gram. Förutom min som vägde 1888 gram :P
Bebisen i magen har nu världens fest inne i magen.. Som vanligt kan man väl säga. Inte mycket plats för sparkar längre, mest läskiga rörelser då man ser att hela magen rör sig. Jag borde kunna vara med i en skräckfilm som handlar om att nån fått något konstigt monster, eller en ond själ i magen och så får man se hur det rör sig. Inte för att jag ser mitt barn så.. Men film kan man ju alltid göra ;D

Haha.. Hörde en rolig grej igår. Kommer inte riktigt ihåg vad det handlade om eller vad de pratade om :P Men det var något skämtprogram där man skämtade om att man inte var riktigt säkra på om det engelska ordet Suffering var samma sak som Saffransring :D Låg humör? Jo tack.

Idag händer absolut ingenting :D Vi ska bara vara hemma och inte göra någonting. Såå skönt. Eller det enda är väl att vi ska tvätta några maskiner med tvätt, så otroligt spännande :)

Vi får se om jag är extra duktig på att uppdatera bloggen med massa spännande tankar när jag inte har annat för mig ;)

Riktigt onyttigt

Riktigt onyttigt

2008-11-07 @ 19:20:46
Vardag
Kommentarer (1)
Så vart det god mat :)

När jag skulle sitta och välja film för kvällen kom jag på att det blir ju Singing Bee på tv ikväll.. Det får jag inte missa! Bästa programmet. Sen blir det även Sing a long och Extra Extra. Kanske blir en tv kväll men massa onyttigheter istället för film eller spel. Hoppas det funkar för älsklingen också :)

Trevlig kväll på er!

Färdigutbildade föräldrar

Färdigutbildade föräldrar

2008-11-07 @ 16:28:36
Graviditet
Kommentarer (3)
Idag har jag och älsklingen vart på den sista föräldrakursen. Och om man blivit så mycket smartare av alla de här gångerna kan jag nog inte påstå, men har ändå tyckt att de har varit värt att gå på dem. Tycker det har varit hur kul som helst. Och speciellt eftersom det är min barnmorska som hållt i träffarna, och henne tycker jag jättemycket om! Idag handlade det om tiden efter födseln och amning. Men som sagt, väldigt roliga kurser så rekommenderar er att testa att gå på dem :) Det är ju liksom gratis.

På väg hem gick förbi centrum där vi köpte julklapp till min mamma och älsklingens mamma. Min mamma ska få en symaskin och älsklingens mamma får en ljudbok. Passade även på att köpa ett garnnysta till kisse :) Hon vart sååå glad :D Sparkar på den precis som en katt ska!
Sen hem och sova i några timmar :)

Nu ska vi upp till affären för att fredags handla lite ;) Blir tacos till ikväll :) Och sen ska jag köpa chips, dipp, läsk och kanske till och med lösviktsgodis! Jag är ju faktiskt gravid :P Haha ok, hade köpt det även om jag inte vart gravid.
Sen får vi se vad kvällen för med sig. Kanske film eller så spelar vi något spel.

Pratade precis med mamma i telefon och hon hade precis pratat med min mormor, hon planerar att åka hit till Sverige för att hälsa på oss. Var snack om den 6/12 som är Finlands nationaldag. Så vi får se :) Men kul är det ju. Hon vill väl se min bebismage som snart försvinner :D

Men ha en trevlig fredag så hörs vi väl :)

Ananas i burk

Ananas i burk

2008-11-06 @ 18:54:29
Graviditet
Kommentarer (0)
Mmmm.. Så gott.. Vart så sugen på ananas så messade älsklingen och frågade om han kunde köpa det till mig på jobbet. Och det gjorde han! Precis käkat en burk. Han köpte tre burkar så har två kvar till en annan kväll :D



Det vart ingen hämtmat idag. Ville vara snäll och laga mat ändå. Blev tagliatelle, köttbullar och grönpepparsås :) Och så massa ketchup på för min del i alla fall :D

Ska fortsätta kolla på min finska serie som alltid kommer 18.45 på torsdagar. Och så blir det nog tidigt i säng ikväll eftersom jag sov så sjukt dåligt förra natten. Ska ju faktiskt upp rätt tidigt imorrn, är sista delen i föräldrautbildningen. Sen är vi färdigt utbildade föräldrar :P Eller nåt.

Hmm.. Kanske glass och ananas senare ikväll..? Vi får se :D


Idag har jag vart duktig

Idag har jag vart duktig

2008-11-06 @ 16:00:23
Vardag
Kommentarer (1)
Förra natten var hemsk. Hade sjukt ont i benen och överallt annars också.. Fattar inte vad det var med mina ben, men de värkte som ************. Sen så låg jag där heeeeeeelt genomsvettig.. Kudden och täcket var helt dygnsurt. Hemska hemska otroligt hemska natt.
Sen så skulle jag med pappa till banken idag. Man han ville att jag skuller ringa till stället han bor på innan för att vara säker på att han var hemma. Ringde på morgonen och fick direktnumret till hans avdelning.. Ringde i en timme utan att få nåfor svar! Sjukt att de inte svarar i telefon på ett sånt ställe.. Men jag åkte dit ändå och tur för dem så var han hemma. Så, nu är jag helt slut.. Gått fram och tillbaka från honom till banken och fikat på Brödboden. Kanske inte det bästa att gå så långa sträckor som höggravid när man annars också har ont.. Så nu är jag slut. Tänkte ta ett varmt bad, men kände för att sitta här istället :P Kanske badar sen.
Men känner att jag är så slut att jag verkligen inte ens orkar laga middag idag. Ska se med älsklingen om han istället vill hämta mat från Vedugnsgrillen på väg hem. Men ryggen, fötterna, bäckenet och höfterna är heelt slut.

På väg hem från pappa så kom min buss för sent så jag missade min andra buss. Så passade på att gå till Pressbyrån och köpa julmust, två lussebullar och Jul Amelia :) Så nu har jag den också :D Fick med små änglar som man kan hänga nånstans, tror jag ska ge dem till min mamma. Hon älskar ju änglar.
En av lussebullarna ligger på köksbordet, orkar inte äta två. Så älsklingen får offra sig :P Köpte ju två eftersom det var två för tjugo.

Igår kväll var det trevligt med alla flickor, och de pojkar som var med :) Massa skitsnack och pladder som vanligt. Kakan och Anna vart så snygga i sina nya frisyrer ;)

Idag slutar älsklingen 16.30, och sen är han ledig fredag, lördag och söndag :D Yeey.

Nu ska jag käka lite satsumas och se på tv :)

Varför är tekniskaprylar så jävla envisa?

Varför är tekniskaprylar så jävla envisa?

2008-11-05 @ 16:14:06
Vardag
Kommentarer (1)
Man kanske inte får svära i rubriken..? Skitsamma i så fall :P Aja, är i alla fall irriterad på min gamla dator för att den inte vill samarbeta.. Tänkte låta min mammas kille ha den eftersom den annars bara ligger och dammar.. Men kul att ge en dator som inte fungerar :P Åååh.. Bråkiga grej! Shit.. Nu samarbeta den lite :P

Idag var det som tidigare nämt sushi med Kakan. Alltid lika trevligt :) Efter det var vi på Brödboden och fikade. Tog varsin bakelse och latte. Kanske borde ha fotat för att fresta er.. Men tänker inte på sånt :P Sorry. Sen var Kakan och provade lite kläder. Har man den heta kroppen som hon har så kan de ju va kul :P Haha, nemen hon hittade några riktigt snygga saker och köpte även en fin klänning.. Eller kanske tunika det var.. Sen kom Kakan förbi en stund hos mig innan hon skulle jobba. Hon lekte lite med kisse, och det tyckte kisse var spännande :) Hon verkar ha tillfrisknat :)

Snart ska jag ta och diska och sen laga mat. Det blir alltså kycklinggryta med ris :) Är dock inte alls sugen på det efter att ha ätit lunch idag. Men man kan ju ändå vara snäll mot älsklingen :) Skönt att få ordentlig mat när man jobbat hela dagen.
Efter maten ska jag förska hinna duscha så jag ser lite fräschare utan när folket kommer, mitt hår är ju inte det vackraste :P
Kanske borde nämna att med folket menar jag att Kakan, Anna, Emma och säkert Ica och Robin kommer förbi ikväll. Kakan har simskola så hon jobbar ju här nära :) Så de kommer runt halv åtta som vanligt :P Får jag träffa Emma också. Var ju nån vecka sen sist.
Suck.. Kissnödig.. IGEN! Var där för 20 minuter sen typ.. Bebisen som använder blåsan som trumma antar jag :P

Aja... Var väl allt för nu.

Hej

Sushi

Sushi

2008-11-05 @ 10:49:40
Mat
Kommentarer (0)
Hallo och godmorgon gott folk. Nu har jag gjort min morgontradition. Käkat frukost och snokat i era bloggar! :D
Blir inte så mycket updatering just nu. Måste nämligen duscha snabbt innan jag ska åka iväg och käka lunch med Kakan :) Ska se ut som ett smörpaket i håret idag :D Men Kakan får skylla sig själv som frågade mig så sent att jag inte hinner tvätta håret :P

Men ha det så bra så länge så uppdaterar jag mer sen!

Den galna kossan

Den galna kossan

2008-11-04 @ 22:41:54
Mat
Kommentarer (2)
Hallo igen folk. Sitter nu här i soffan och gosar med kissen min och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, dock så dröjer det nog 1,5 timme till.
Hos doktorn idag då, fick två olika mediciner. Är dock väldigt skeptisk mot att en av de skulle fungera.. Men vi får se. Besöket gick i alla fall väldigt snabbt och kände mig lite missnöjd.. Men men. Fick en remiss till specialist MVC på KS dit jag ska nån dag. Snacka lite.
Så handlade jag lite och var hemma ett tag innan jag begav mig till mamma. Hon vart glad för glöggen jag köpt :) Käkade middag där och kom hem strax innan 21.


Satsumas, min stora passion i livet :) Köpte ett kilo underbara små runda orangea satsumas idag :) Hoppas de räcker hela morgondagen så köper jag nya på torsdag :D

Kollade nyss lite smått på Desperate Housewives, tycker dock det är så konstigt att de plötsligt hoppat över fem år.. Det var typ samma sak som de gjorde i One Tree Hill, och det var ju ingen bra längre.. Men har ju inte följt Desperate Housewives så himla aktivt, mest sett repriser eller bara haft tvn på i bakgrunden.
Efter det var det Christine på tv :) Till det gjorde jag mig några kvällsmackor, och drack förstås mjölk till :D Och eftersom en viss person (Madde) skrev i sin blogg här om dagen att hon hade köpt Den skrattande kon ost så var ju jag tvungen att köpa det idag.. Så blev två bitar sånna också :) Och därav rubriken.. Flera gånger idag har jag tänkt att de heter Galna kossan ost :P


Två rostade runda mörka mackor med hushållsost och pepparsalami på. Mums.

Ska försöka sitta uppe tills älsklingen kommer. Känner jag mig inte allt för uttråkad lyckas jag nog med det. Blir ju både Scrubs och 2½ män på tv snart. Och så kan man ju alltid hitta roliga bloggar att läsa :) Har ju en hel lista med bloggar jag läser dagligen. Men skadar ju inte att kolla runt på bloggens startsida och hitta nya bloggar att snoka i :D

En onödig grej förresten. När jag var hos min mamma läste jag Illustrerad Vetenskap och där läste jag en grej som jag inte visste om (ja, de mesta i de tidningarna har jag nog absolut ingen aning om). Men i alla fall, det stod att det inte är sant att strutsen stoppar ner huvudet i marken när den är rädd. Detta skulle vara väldigt dumt eftersom den då skulle bli ett alldeles för lätt byte för andra vilda djur.. Det har bara blivit ett uttryck att säga så eftersom en struts oftast lägger sig ner på marken och låtsas vara död när den känner sig hotad.. Och då ligger den med huvudet platt mot marken, och på nåt sätt har man då börjat använda uttrycket att stoppa ner huvudet i jorden som strutsen.
Som sagt, visste inte att det var så.. Kanske kollat på för mycket tecknat? Visste ni att det inte var sant? Shit vad jag måste häpna er med intressanta ämnen att skriva om :D

Hoppas ni har en bra kväll och natt! Och ni som ska sitta uppe och kolla på valvakan, ha det så kul :P Jag ska dock försöka sova. Sova = Ligga i sängen och försöka hitta en ställning som känns bra, ha massa ont och bli galen. Hitta en ställning som funkar men som bebisen är missnöjd med och visar detta genom väldigt tydliga protester.. Somna lite smått till slut, men så börjar allt om från början igen eftersom kissblåsan måste tömmas en gång i timmen.

Hej



Nätter är hemska..

Nätter är hemska..

2008-11-04 @ 11:13:12
Mat
Kommentarer (3)
Sitter nu här igen. Precis letat upp ett gott recept på kycklinggryta som jag ska tillaga imorgon, men tänkte handla grejerna redan idag så jag slipper gå ut och handla imorrn. Ska ju ändå iväg idag så då kan jag handla på vägen hem :)
Planerna för dagen då? Ja, efter det här inlägget tänkte jag ta mig en dusch och fixa iordning mig, sen ska jag kolla på Våra bästa år innan jag går till bussen för att åka ner till farbror doktor. Iofs så är det en kvinnlig doktor. Så då kanske man säger tant doktor?
Efter det ska jag handla och sen hem en stund innan jag ska över till mamma för att käka middag där. Ska försöka komma ihåg att ta med mig glöggflaskan som jag köpte till henne igår :) Men mitt minne har svikit mig så otroligt många gånger förr, så man vet ju aldrig.

Det där receptet jag nyss kollade upp, alltså kycklinggrytan.. Sist så stod det att man skulle servera den med nykokt pasta. Pasta?? Sånt vill man ju äta med ris ju.. Jag vet att man inte behöver servera exakt som det står i receptet, men de brukar ju ha någorlunda koll, alltså de som skriver recepten.. Men pasta? Neeeej.. Min kycklinggryta ska serveras med ris. Eller min och min.. Jag som tillagar den, dock med hjälp av Bonniers kokbok :P

Såg precis reprisen av Oprah från igår. Handlade om en trafikolycka där man hade råkat förväxla två tjejer. En familj fick veta att deras dotetr dött och en annan fick veta att deras dotter låg allvarligt skadad på sjukhuset. Efter fem veckor, då hade alltså den döda flickan hunnit bli begraven och familjen som fått veta att deras dotter låg på sjukhus hade vakat över henne dygnet runt i fem veckor. Så kom chocken.. Flickorna hade blivit förväxlade. Tjejen som överlevde försökte säga sitt riktiga namn och sa att föräldrarna var falska föräldrar.. Men fem veckor tog det innan sanningen kom fram. Helt sjukt. Och ingen av familjerna ville stämma någon. Det är konstigt. Speciellt eftersom det hände i USA, ett land där alla stämmer alla.. Men på grund av sin tro till Gud så ville de inte stämma någon. I don´t get it..

Och snart är det val där borta.. I USA alltså. Känner att de flesta nyheterna kommer kretsa kring det.. För mig känns det bara som att jaja.. Rösta nu, räkna rösterna och berätta resultatet. Känns så onödigt med all snack om vem som leder just nu och hur många som röstat. Ge mig bara resultatet :P

Ja, det var väl vad jag hade att bjuda på just nu iaf. Ska käka några satsumas, surfa runt lite och sen duscha :)

Hej

Såg värsta kändisen idag

Såg värsta kändisen idag

2008-11-03 @ 18:32:35
Graviditet
Kommentarer (1)
Precis hemkommen från MVC, och kan man vara gladare än vad jag är nu? Jag slipper gå på täta kontoroller :D Mitt blodtryck låg på 125/70!! Fatta vad lågt. Haha. Min kropp är bra konstig. Innan jag vart gravid hade jag lågt blodtryck och för nån vecka sen låg den på 180/85 och då var det raka vägen in på förlossningen några gånger. Och nu från ingenstans så är det lågt! Barnmorskan vart jätteförvånad och skrattade och sa att hon först trodde att apparaten var sönder :P Så nu gäller det att hålla ett lungt tempo och vara hemma och ta det lungt så att blodtrycket inte blir högt igen. När vi skulle boka in en ny tid frågade hon om det passade på måndag om två veckor. Och då vart jag helt förvånad! Herregud, jag är ju van vid att springa där flera gånger i veckan, så det är ju mitt liv! Vad ska jag nu ta mig till? :P Jag som till och med köpte månadskort för att kunna åka dit ofta :P Kommer ju sakna min barnmorska :P Hehe. Skule förstås ringa om jag kände att något var det minsta konstigt. Så alla värden var bra idag och bebisen mådde toppen :) Den fick ett litet ryck när vi skulle lyssna på hjärtljuden också :P

Annars? Såg värsta kändisen på bussen hem. Ingen av er har säkert kollat på programmet "Vem vet mest?" som kommer på tvåan. Men i allafall så kollade jag och syrran på hela veckans repriser igår och då var det en man där från Märsta som var och tävla, och det var honom jag såg idag :P Lokalkändis :P

Katten fick lite panik nyss. Igår när jag lagade mat så blev det lite mycket i formen så det rann ut grädde och mjölk i ugnen, och jag tänkte tvätta ugnen imorrn. Visste ju inte att älsklingen skulle använda ungen idag.. Så det började ryka som fan och man såg typ inget i lägenheten.. Så katten trodde det brann och började skrika. Så nu går vi runt här bland rök och försöker hitta varann.. Nästan så illa vart det faktiskt :P
Älskling håller på att laga mat. Blir klyftpotatis, oxfile och bearnaisesås :) Värsta lyx ;)

I helgen pratade jag och älsklingen om glögg, och då sa han att han verkligen skulle kämpa för att få årets glögg och att han skulle till Systemet så fort den kom eftersom den oftast tar slut så fort. Och idag så läste jag nyheterna och såg att den hade kommit idag, så när älsklingen fick veta det så åkte vi dit innan vi skulle på MVC. Jag köpte en flaska till mamma som present för att hon är så snäll och så köpte älsklingen tre flaskor. Han sa att han kunde spara en flaska till nyår så skulle jag få smaka lite då när bebisen kommit ut :) Är väl inte så ledsen över att inte få dricka det, har nämligen aldrig tyckt om glögg med alkohol. Det smakar hemskt och ångar upp i ögonen så man får panik :P Jag föredrar glögg från Ica som är helt utan alkohol :) Hoppas älsklingen tycker om den här i allafall, den skulle smaka blåbär. Han skulle testa den redan ikväll så han kunde berätta till alla på jobbet imorrn hur den var.

Nu är det mat för min del när som helst :)
Ha en trevlig kväll så hörs vi.

Hej

Snarkande katt

Snarkande katt

2008-11-03 @ 12:14:25
Vardag
Kommentarer (0)
Sitter i soffan och snackar med lite fok på msn och surfar runt på nätet utan att egentligen inte hitta något vettigt, och bredvid mig har jag min lilla katt som snarkar på för fullt. Kisse är sjuk och har feber, hoppas hon blir frisk snart.
Vart en seg morgon idag, käkade frukost för en halvtimme sen. Nu väntar jag på att den sämsta serien nånsin ska börja, nämligen Våra bästa år :D

Igår kväll mådde jag inget vidare, hade jätteont i magen.. Dock inget som hade med bebisen att göra. Så jag försökte ligga i sängen men det gick inte. Så älsklingen min var underbar och fixade ett bad till mig där jag låg ett bra tag :) Efter det var det dags för några mackor och sen gick vi och la oss :)

Idag är älsklingen ledig, tycker det är så skönt att ha nån annan hemma också :) Fast man inte gör så mycket så går tiden ändå mycket fortare.
Jag har tid på MVC idag 17.00 och håller verkligen tummarna för att jag ska slippa åka in till förlossningen. Jobbigt när man måste åka kommunalt, kommer ju inte fram förrän vid 19 då ju. Men har ju sluppit åka in de senaste gångerna iaf :) Är nog två veckor sen jag sist behövde åka in.

Det var allt för nu.

Hej

Emma förstår värdet!!

Emma förstår värdet!!

2008-11-02 @ 17:50:53
Mat
Kommentarer (0)
Vad är det Emma förstår värdet av så mycket bättre än ni andra? Jo, ostchips från Ica Maxi :D Eftersom jag var på Eurostop idag var jag ju bara tvungen att köpa.
Både jag och syrran var sega så vi handlade bara på Maxi, inget speciellt spännande.. Förutom ostchipsen då :P Så satt vi på McDonalds ett tag, käkade en varsin Lilla menyn, drack en kaffe och åt McFlurry med Daim. Så kom vi hem till mig och kollade på "Vem vet mest" på tvåan. Skulle vi vara med i det programmet skulle det bli så sjukt mycket bättre :D
Nu åkte syrran precis hem och jag håller på med middagen lite smått. Blir potatisgratäng. Eftersom jag inte hittade någon rostbiff på Maxi så ska jag steka kryddkorvar till älsklingen.
Älsklingen kommer hem en halvtimme senare än vad han egentligen skulle ha gjort eftersom han tydligen var och köpte min julklapp. Han har aldrig köpt presenter så här mycket i förväg.. Och han sa att den va stooooor :D Behöver själv lite hjälp att hämta ut hans julklapp från posten (Ica) eftersom den väger fem kilo.. Inget för mig att bära :P

Annars blir det en lugn kväll. Jag är trött och har ont eftersom jag både vart ute och lagat mat. Smärtsamt. Fy på mig att jag inte lyssnar på vad doktorn säger till mig om att ta det lugnt.

Nu tog det stopp i huvet. Ska surfa runt lite smått innan jag fortsätter med maten.

Hej

Tjockisbild

Tjockisbild

2008-11-02 @ 16:08:06
Graviditet
Kommentarer (1)


Här får Madde tjockisbilden som hon så mycket längtat efter :P
Fotat av syrran min

God söndag på er

God söndag på er

2008-11-02 @ 10:01:56
Vardag
Kommentarer (1)
Känner mig tom i huvudet så blir inget långt eller vettigt inlägg. Gick upp för inte så länge sen, så har duschat och käkat frukost :) Nätterna är inte sköna längre. Förut älskade jag att sova, nu är det bara jobbigt.. Ligga i sängen och inte hitta nån bra ställning att ligga i, gå på toaletten minst engång i timmen.. Det enda som är bra med nätter är att man alltid kommer en dag framåt, och det betyder en dag mindre att vara gravid :P

Idag ska jag vara med syrran min. Vi ska åka till Eurostop och handla lite. Orkade inte köpa allt då jag var där med älsklingen i måndags, då köpte jag bara klart alla bebisgrejer. Så andra saker fick vänta. Syrran skulle komma runt 11, så ska se när hon messar att hon åker från centralen så får vi se om jag hinner åka ner till stationen så vi kan åka direkt.

Aja, nu ska jag skriva en inköpslista och klä på mig :)

Hej

Haha. Sämsta fotografen nånsin!

Haha. Sämsta fotografen nånsin!

2008-11-01 @ 16:39:04
Graviditet
Kommentarer (1)
Kan ju inte direkt påstå att det synns att man läst media med foto som inriktning i tre år. Kan ju skylla på att det inte var min grej och därför bytte jag till vården istället.
Har fått önskemål från folk om att de vill se min gravidmage.. Stod vid spegeln och försökte.. Men nee.. Får be nån om hjälp :P Fick till en ganska rolig bild som jag tog uppifrån :P



Haha, erkänn.. Den ser ju dum ut.. Men den där kulan där, det är det jag ser när jag står upp och kollar neråt.
Försökte ge er en gravidmage.. Och det där är det jag kan erbjuda er nu ;D

Spark och dunk

Spark och dunk

2008-11-01 @ 13:05:32
Mat
Kommentarer (2)
Precis fått i mig dagens lunch. Spaghetti med massa ost och vitlök. Och ketchup förstås :) Inte det nyttigaste, men väldigt lättlagat och enkelt.



Bild på min mat. Kanske inte ser så gott ut på bilden. Men osten och vitlöken gjorde sitt jobb bra :)



Och det bästa med lunchen var förstås avv få dricka detta stora glas med underbart kall mjölk :D

Lite bilder gör väl alltid en blogg roligare :) Men oftast är jag för lat. Kan ni förstå att jag tycker att det är jobbigt att ta ett foto och sen hämta sladden för att föra över bilden från kameran till datorn? Men nu är det ju så att jag köpte en ny mobil för inte så länge sen och på den har jag en superbra kamera. Och då kan man ju föra över bilden till datorn med Bluetooth. Och då blir det ju en grej mindre att göra :P Så kanske blir bilder här då och då :) Gäller ju bara att fota också ;)

Sen imorse har jag lyckats hänga upp tvätten och skrivit ut två grejer till Erica som hon var och hämtade. Snäll jag är :P
Nu ska sitta vid tvn ett tag och kolla på Sjukhuset innan jag hoppar in i duschen och gör mig redo för att gå hem till mamma. Ska även kolla om jag hittar nån god recept på potatisgratäng som jag kan göra imorrn :) Vill testa en annan variant mot vad jag brukar göra.

Fortsatt trevlig dag på er!

När man ser kinderna på bebisen så förstår man ju att det är mitt barn :P

När man ser kinderna på bebisen så förstår man ju att det är mitt barn :P

2008-11-01 @ 10:19:29
Graviditet
Kommentarer (0)
Hmm.. Rubriken? Jo, igår var vi ju på tillväxtkontroll, alltså ultraljud. Då fick vi se bebisens ansikte :) Den har brutalt tjocka kinder :P Förstår ju då att det är min bebis :P Vi fick även med oss två ansiktsbilder hem :) Gosegos. Men allt var bra iallafall, bebisen vägde 1888 gram och var bara +4% stor, och det är ju ingenting. Och de fyra procenten ligger nog på kinderna :D Man kanske tycker att det låter lite med 1888 gram, men tänk på att den typ komemr öka med 200 gram i vikt per vecka..
Sen käkade vi lite lunch på ett café och åkte hem för att ta en tupplur. Kakan försökte få med mig på filmkväll för att kunna fjäska för bebisen, men jag tackade nej. Det konstiga är att jag har fått roder om att ta det lungt och vara hemma.. Ändå ger de mig massa läkartider och så :P Har ju olika tider inbokade minst tre gånger i veckan, bebisen kanske förstår att de tiderna är för dens skull och blir därför inte arg :P

Resten av kvällen igår spenderades med hemkört pizza, film och tv. Det var ju Singing Bee :D Bästa programmet! Veckans höjdpunkt :P

Idag blir det lite tvätt, slapp och sen ska jag till mamma. Älsklingen kommer dit efter jobbet så vi kan käka lite smörgåstårta som min mamma skulle göra. Mums.
Ska nu fortsätta med mitt komediserie tittande på trean och försöka få kisse att gosa med mig.

Hej

RSS 2.0