Ett paket kondomer kanske..?

Ett paket kondomer kanske..?

2009-08-31 @ 09:53:25
Allmänt
Kommentarer (1)
I fredags när jag och Kasper hängde med Madde och Melker till sjukhuset så gick vi förbi apoteket eftersom jag kände att Kasper var på väg att bli förkyld.
Och jag lyckades, som så många gånger förr säga något lite konstigt..

Jag gick fram till en kvinna som jobbade på apoteket och frågade:

"Hej har ni någon förkylningsgrej mot bebisar?"



Till dig min vän

Till dig min vän

2009-08-30 @ 14:31:22
Vänner
Kommentarer (3)
De första åren vi hade tillsammans var helt fantastiska, vi gjorde så knäppa saker och jag älskade att umgås med dig. Skolan utan dig hade ju inte varit detsamma. Vi gjorde saker som man inte gör med vem som helst, vi pratade om saker som man inte pratar om med alla.
Sen hände något, något som fick allting att bli lite knäppt mellan oss. Det var egentligen ingen speciell händelse, det bara blev så av olika anledningar. De senaste åren har det varit lite sådär mellan oss, vi har tjafsat, bråkat, skrattat och pratat. Ett tag trodde jag att det var kört, det kändes som att vi båda gett upp. Men det kanske inte är så konstigt? Från att bo tio minuter ifrån varandra bor vi nu en bit ifrån varandra som gör att man inte kan ses direkt när man vill. Jag trodde att det var kört. Och om jag ska vara helt ärlig så hade jag nog gett upp.
Men på senare tid har saker förändrats igen. Vi har börjat prata mer, vi pratar om djupa saker igen och jag känner att jag kan vända mig till dig igen. Jag kände ett tag att du hade gett upp, trodde att du trodde att jag inte ville mer. Men nu har jag märkt att du verkligen försöker, det är skönt att vi kan prata igen och att det känns som att båda försöker lika mycket.
Det är ju egentligen inte så svårt att slänga iväg ett sms eller så om man inte lyckats prata på msn på ett bra tag. Och det tycker jag är skönt att vi båda bättrat oss med, vissa gånger iallafall. Jag tycker om att skicka spontana sms till dig och få detsamma från dig. Då känns det mer som förr, jag saknar det vi hade förut.
Jag vet att det aldrig kan bli exakt som vi hade det förut, men jag vet att vi båda kan få det till att vara riktigt bra. Och jag blir glad när jag känner att det är så nu.
Det går nämligen inte att komma ifrån att du faktiskt är min allra bästa vän, trots all skit som hänt mellan oss.
Men låt oss låta bli att förstöra mer, ok? Vi har haft våra tjafs och bråk, men vi har även lyckats lösa allting. Och det vet jag beror på att vi har vårt förflutna. Egentligen ett förflutet som inte så många kan förstå sig på.

Jag älskar dig sjukt mycket och du kommer alltid att vara min bästa vän. Vad som än händer.

Du vet vem du är.


Om en vecka..

Om en vecka..

2009-08-30 @ 08:59:05
Egypten 2009
Kommentarer (1)
Vet ni vad jag gör om exakt en vecka?

Jag sitter på flyget påväg hit:

(Bilden är lånad från Apollos hemsida)

Hotellet som vi ska bo på har en egen strand. Vi har balkong med havsutsikt.
Vi har valt att ha all inclusive så för oss ingår det massor. Två olika frukost, lunchbuffé och lunch på en annan restaurang, snacks, tea-time med kakor och tårtor, middagsbuffé och middag på en annan restaurang, glass vid poolen, lokala alkoholfria drycker, lokala alkoholdrycker och sen massa olika aktiviteter som biljard och volleyboll.

Om jag längtar? Åh ja!













Sjukvårdsupplysningen

Sjukvårdsupplysningen

2009-08-29 @ 17:25:40
Lillgubben
Kommentarer (0)
Som jag skrev igår så ringde jag sjukvårdsupplysningen igår eftersom Kasper var sjuk. Och nu vill jag ge tummen upp för just sjukvårdsupplysningen!
När jag nyss stod i köket och hackade svamp så ringde telefonen och det var ett dolt nummer, när jag svarade så presenterade mannen i telefonen sig som Lasse från sjukvårdsupplysningen. Han sökte Kaspers mamma (mig) och ville bara kolla hur Kasper mådde idag. Jag sa att han fortfarande hade lite feber men att han är nästintill sig själv och härjar runt på golvet och leker och att han inte alls är snorig idag.
Jag tycker att det är fint att de ringer upp dagen efter för att höra hur det går, det om något är bra service!

Tack för omtanken sjukvårdsupplysningen!

God natt!

God natt!

2009-08-28 @ 23:37:51
Vardag
Kommentarer (0)
Det har varit en tuff dag idag känner jag i kroppen. Snälla som vi är så hängde vi med Madde och Melker till sjukhuset för Melkers skenor. Det var kul att hänga med och se och höra lite om skenorna. Kul att höra hur bra de tyckte att det blivit. Efter sjukhusbesöket gick vi runt i lite affärer innan vi åkte hem. Väl hemma upptäckte jag att Kasper hade feber, efter ett samtal med sjukvårdsupplysningen som tyckte att Kasper skulle vila och dricka något varmt så fick jag hjälp av min mamma som var snäll och gick och handlade sån där saft för bebisar. Den värmde jag lite i micron och gav Kasper. Snäll som min mamma är så köpte hon med en pizza till mig så jag fick middag. Kasper har haft svårt att sova nu ikväll stackarn. Snart kommer Fredrik hem från jobbet och då ska jag äntligen sova! Om Kasper vaknar inatt får Fredrik ta honom, han sov ju faktiskt till halv två idag.. Lycko. Själv så fick man ju bara 3,5 timme sömn förra natten så inatt ska jag njuta av varje minut! God natt och hoppas ni sover gott!

Stackars liten..

Stackars liten..

2009-08-28 @ 17:40:20
Lillgubben
Kommentarer (1)
Hejhej.
Sitter hemma med en snorig bebis som har 38,4 i feber. Stackars min älskling. Kanske därför som natten var så jobbig..
Hoppas min söting blir frisk snart!

Hej sömn, vart är du?

Hej sömn, vart är du?

2009-08-28 @ 08:38:09
Lillgubben
Kommentarer (0)
Vilken jobbig natt! Efter att jag la Kasper igår strax efter 20 så vaknade han några gånger i timmen och grät, när jag sedan kom in och tröstade honom så lugnade han ner sig och när jag gick ut så började han gråta igen efter ungefär en kvart. Efter att Fredrik kommit hem vid midnatt och vi gått och lagt oss så blev det värre. Min stackars bebis låg i sin säng och bara grät, men ändå verkade han inte speciellt vaken när jag gick in till honom. Eftersom han lugnade ner sig så fort han kände min hand på ryggen så tänkte jag att han kanske bara ville känna närhet så därför tog jag honom till våran säng. Men det gick inte så bra som förväntat, han märkte ju att pappa kommit hem så nu ville han leka. När han legat i våran säng ett bra tag och jag märkte att han inte skulle somna där så gav jag honom en flaska välling och la honom i sin säng. Då vart han helt hystersik, det började redan när han hade flaskan i munnen, han bara skrek och skrek, allt han kunde. För kung och fosterland.
Fredrik satt brevid hans säng, sjöng och smekte. Inget hjälpte. Tillslut så tror jag att stackarn somnade an ren utmattning. 03.30 var sista gången som jag kollade på klockan, och 07.00 var det dags för mig att gå upp för att hinna förbereda mig för dagens händelser.
Kasper sover fortfarande, men om 25 minuter måste jag gå och väcka honom så att han hinner få på sig kläder och äta frukot innan vi ska iväg.

Vi hörs!

God kväll

God kväll

2009-08-27 @ 23:40:41
Vardag
Kommentarer (0)
Dagens planer blev lite andra än vad som först var planerat. Eftersom Fredrik började jobba först 16 idag så tänkte jag att jag och Kasper lika gärna kunde vara hemma eftersom Fredrik skulle åka först strax innan 15. Men så plötsligt fick jag något konstigt sug och kände att jag var tvungen att få shoppa! Och så snäll och underbar som min älskade man är så sa han att om jag ville så kunde vi åka och shoppa innan han börjar jobba. Dock så kändes det lite elakt att dra med honom på en shoppingrunda innan jobbet. Men tillslut så åkte vi till Kista (han jobbar ju där) och kom dit två timmar innan han skulle börja jobba. Så då hann jag shoppa lite och bjuda älsklingen min på mat :)
När Fredrik börjat jobba smsade jag Emma och frågade om hon hade lust att möta mig i Sollentuna och gå runt i centrumnet där efter att hon slutat jobba. Och eftersom hon slutade 16 så tajmade det alldeles utmärkt. Jag trodde att centrumet skulle vara lite mer färdigt än vad det var, det var inte många affärer att hurra för :P Man vi lyckades ändå göra av med pengar. Skönt också att man fick sällskap hem på tåget sen!
Från mina två shoppingrundor lyckades jag få med mig två tröjor, en kjol, strumpor, bh och leggings.

Det jag egentligen var ute efter idag var en jeanskjol, men det hittade jag inte. Fick därför en idé om att jag skulle göra en kjol av ett par jeans som jag hade hemma och som var trasiga i skrevet. Sagt och gjort! Nu ett antal timmar senare så har jag en jeanskjol! Och jag blev faktiskt väldigt nöjd! Det var lite pilligt och kämpigt just för att de var så slitna i skrevet, men nöjd är jag som sagt :) Passade även på att korta ner de två par jeans som jag fått av Madde. Massa nya plagg för mig att använda idag alltså!

Igår beställde jag saker från Gina tricot, är djupt besviken! Jag betalade allting direkt när jag beställde eftersom man tydligen skulle göra det. Men när jag idag öppnar paketet så ser jag att en vara fattades och att de bara hade skrivit att den inte skulle levereras. Jaha, mina pengar då? Har i allafall skickat iväg ett mail till dom och undrat hur det blir.

Nu ska jag surfa runt lite mer innan Fredrik kommer hem från jobbet och det blir sovdags.

God natt!

Åh :D

Åh :D

2009-08-27 @ 12:34:21
Allmänt
Kommentarer (2)
Jag är taggad!
Biljetterna är bokade den 26 september och jag ser verkligen framemot det!

Försäkringskassan..

Försäkringskassan..

2009-08-27 @ 09:35:53
Allmänt
Kommentarer (1)
Jag tror att Försäkringskassan har något personligt emot mig. Ni som följt min blogg vet att det förra månaden blev något knas och att Försäkringskassan då påstod att jag bara tagit ut sju mammadagar. Och nu den här månaden har jag enligt dom bara tagit ut elva mammadagar.. Varför skulle jag ta ut så få dagar när jag är hemma heltid med Kasper och redan har sjukt dålig mammapenning?

Man får väl se det positiva.. Massa mammadagar som sparas i allafall..

Det var kämpigt!

Det var kämpigt!

2009-08-26 @ 20:46:11
Allmänt
Kommentarer (0)
Kom hem för lite över en timme sedan. Nu är pengarna växlade och huset fullt med mat igen :)
Vi lyckades storhandla för 3000, så ni kan förstå att det var riktigt mycket grejer att packa ur när vi kom hem.
Kvällen ska spenderas med ostchips och tv.

Ha det bra!

Inte så bra..

Inte så bra..

2009-08-26 @ 12:37:43
Nyköpt
Kommentarer (0)
Kanske inte var så bra att jag kom fram till att man faktiskt kan beställa hem saker från Gina Tricot..

Självkontroll? Nej sånt har inte jag!

Bara jag som är lycklig..?

Bara jag som är lycklig..?

2009-08-26 @ 11:27:17
Allmänt
Kommentarer (1)
Känns som att överallt man läser så skriver folk om hur deprimerade de känner sig på grund av att hösten är på väg.. Är det bara jag som faktiskt njuter? Jag blir så glad varje morgon när jag ser att det är höstväder ute. Jag älskar hösten, jag älskar höstkläderna och att slippa värmen. Ja, jag är inte ett stort fan av värmen. Men visst går det bra lite under sommaren, men sen vill ha fort ha min favorit årstid. Hösten!
Ni kan ju alltså gissa att jag är glad över vädret idag :)

Idag är Fredrik äntligen ledig, dock bara en dag men man får väl vara glad för det lilla :) Dagen ska vi därför ägna åt att åka till Arlanda och växla pengar och sedan åka och storhandla. Idag får vi skjuts hem från storhandlingen, så det är skönt :)

Hörs sen!

Jag överlevde

Jag överlevde

2009-08-25 @ 17:58:31
Vardag
Kommentarer (1)
Jag överlevde besöket på sjukhuset och är hemma igen. Lyckades dessutom shoppa till mig två nya tröjor och en jacka till Kasper. Måste tacka Jenni och Ari så sjukt mycket för att ni ställde upp idag och var med Kasper under tiden!

Jag har så många fina vänner, många som ställer upp och hjälper när det behövs. Och jag är så evigt tacksam för det!
Mina vänner sitter kattvakt en hel vecka när jag är på semester, passar Kasper när jag måste till läkaren, får mig att skratta och må bra. Tack alla ni underbara vänner!
Vet inte om jag sagt det, men har lyckats fixa kattvakt till den veckan vi är i Egypten. Min kära Jenni tar hand om katten och lägenheten den veckan. Tack så jättemycket!

Ikväll blir det mys med tjejerna eftersom Fredrik jobbar kväll IGEN! Tyvärr så kunde inte Ica komma eftersom hon kände sig sjuk, så hon skulle hem och sova.
Min feber är väl sådär, jag är ju en sån som oftast inte bryr mig om min feber utan försöker leva som att den inte existerar.

Nu ska jag beundra mina nya tröjor och leka med min käraste bebis!

Åh..

Åh..

2009-08-25 @ 11:17:36
Allmänt
Kommentarer (1)
Feber och världens mensvärk. Fortfarande. Den här mensvärken har dödat mig sen i fredags..
Jag som ska iväg på något väldigt viktigt idag, inget jag pratar mer om i bloggen. Uppdaterar jag inte mer så dog jag väl på kuppen, det handlar ju trots allt om sjukhus. Som tur är så får jag sällskap av min trognaste Jenni som ska passa Kasper utanför under tiden. Tack så jättemycket!

Nu ska jag snart knarka med en Ipren och två Alvedon, och eftersom jag inte tål de tabletterna så kanske jag slipper mensvärken och mår hemskt utav tabletterna istället? En bra plan..

Min personliga jeanshandlare

Min personliga jeanshandlare

2009-08-24 @ 17:14:58
Vänner
Kommentarer (1)
Även fast Madde mådde lite kasst gick vi ut en sväng. Skönt det, fick ju nästan Maddeabstinens :P Haha. Hon hade betällt ett par jättesnygga jeans som hon tyvärr inte kunde ha. Så hon gav dem till mig :D Saken är den att jag hatar att köpa nya byxor, finns aldrig någonting som passar! Men det här är andra paret jeans som jag får av Madde eftersom hon inte kan ha dom. Hon får helt enkelt bli min personliga jeanshandlare. Men den här gången ska jag faktiskt betala dig för dom! Sen så måste jag ju i och för sig kapa av halva benen eftersom jag är så himla kort :P Men så är det ju med alla byxor jag köper.

Bitterf*ttan

Bitterf*ttan

2009-08-24 @ 14:56:48
Allmänt
Kommentarer (0)
Har hela dagen tänkt att jag ska skriva ett inlägg, men är bara den om hur sjukt mycket jag saknar min älskling..
Men om jag skulle ge mig på att skriva ett inlägg så skulle det bara bli bittert, för det är precis vad jag är idag. Bitter.
Världens mens (varsågod för den informationen), saknar min älskling och så vart dagens planer inte riktigt som planerat eftersom min kära kompanjon Madde kände sig sjuk. Fast roligt sällskap jag hade varit då, bitter och mensig. Men vi får ta igen det en annan dag.

Nu ska jag fortsätta vara bitter, mensig och sakna min man!

Jag saknar dig min älskling!

Jag saknar dig min älskling!

2009-08-24 @ 07:42:13
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag tänkte ta och klaga lite nu faktiskt. Jag saknar min älskling så sjukt mycket, alltså min kära man! Han jobbar så himla mycket så att det känns som att vi aldrig hinner ses. I fredags kom han hem vid halv åtta som vanligt så då hade vi några timmar med varandra på kvällen. Men nu så har han jobbat heldagar lördag och söndag och inte kommit hem förrän midnatt.. Då har jag fått träffa honom i typ tio minuter under tiden han slängt i sig några mackor och sen är det ju dags att sova. Trots en sån där lång helg så börjar han jobba klockan åtta idag och kommer hem som vanligt runt halv åtta på kvällen.. Ja då har man väl någon timme där på kvällen igen. Jaha och sen då? Ja sen jobbar han heldag tisdag, torsdag och fredag.. Alltså får jag inte träffa honom speciellt mycket då heller :( Får se framemot att han är ledig i helgen, dock så är vi redan bortplanerade på lördag.. Sen så jobbar han hela nästa vecka igen, två eller tre hela dagar och annars kommer han hem vid halv åtta. Förstår ni att jag saknar honom? Ni som får mer tid till varandra är så lyckligt lottade! Jag önskar att min älskling också hade ett jobb som inte innebar kvällar och helger.. Saknar ju honom så!
Efter den här veckans och nästa veckas jobb ska det bli underbart! Då far vi iväg en vecka, vi ska till Egypten och det får bli våran smekmånad. Ser så sjukt mycket framemot det!

Älskling, jag saknar dig och älskar dig över allt annat!

En sån där dröm..

En sån där dröm..

2009-08-23 @ 22:42:32
Vardag
Kommentarer (0)
Inatt hade jag en sån där dröm igen. Det var ett tag sen men de kommer lite då och då. Samtidigt som de drömmarna är så mysiga och underbara så vill jag inte ha dem. Fast ändå så vill jag. Morgonen efter de drömmarna blir oftast konstiga, jag blir väldigt tankspridd och borta. Usch, men ändå inte.

Idag åkte jag och Kasper hem till Jenni, hon som är Kaspers gudmor. Fredrik har jobbat heldag idag igen och är nu på väg hem från jobbet så jag och Kasper kunde ju då lika gärna åka iväg hela dagen. Vi kom inte hem förrän efter 21 och då var det bara att sätta på pyjamas på lillen och sedan ner i sängen.

Vi gjorde inte så värst mycket hemma hos Jenni, umgicks med hennes mormor och kollade på friidrotts VM. Kasper fick en mjukisanka av Jennis mormor och blev helt kär i den och låg och lekte med den på golvet.

Känner att det här inlägget blir väldigt konstigt skrivet, men jag är så sjukt trött att hjärnan inte hänger med alls.

Nu ska jag sitta här och slöa tills Fredrik kommer hem så att jag kan gå och sova sen! Imorgon är ju en ny vecka och som vanligt har vi lite planer i allafall :)

Här ska det slås rekord

Här ska det slås rekord

2009-08-22 @ 20:16:52
Vardag
Kommentarer (0)
God kväll god kväll!
Idag fick Kasper tydligen för sig att han skulle slå rekord i att vara vaken. Han har inte sovit en enda blund sen han gick upp vid halv åtta imorse. Visst kan det vara mysigt och så men mår man som jag mått idag så hade man kanske hoppats på att han skulle tagit en liten tupplur i allafall. Och på grund av Kaspers nya upplägg på dagen idag så har jag väl inte fått så mycket gjort av det som jag skulle göra. Har hunnit sy två påslakan och betalat räkningar i allafall. Ska väl tillbringa kvällen med att läsa i Solo-tidningen jag köpte och sen pyssla lite med Kaspers babyböcker och fylla i lite och kolla vilka bilder som ska framkallas.
Förhoppningsvist så har han somnat nu, och detta betyder att det inte blev något nytt rekord. Kommer nämligen ihåg när han var vaken från 07.00 till 23.00 en dag när han var runt fyra månader. Jag hoppas att rekordet inte slås ikväll, han kan gärna vänta med det i några år :P


Bilden är tagen av Madde tidigare i veckan när vi var hemma hos dem och Kasper testade och blev kär i Melkers hoppgunga, tur för honom att jag är så snäll att han nu fått en egen :P

Hej sega dag

Hej sega dag

2009-08-22 @ 12:15:23
Vardag
Kommentarer (0)
Fredrik åkte till jobbet för inte så länge sen vilket betyder att han jobbar heldag idag, han kommer inte hem förrän vid midnatt. Det blir alltså en ensam dag för mig och Kasper. Jag tänkte faktiskt försöka mig på en sak som inte händer speciellt ofta. Vi ska nämligen vara hemma hela dagen bara vi två. Har nästan lite ångest över att behöva sitta inne hela dagen och fick nästan lite ont i magen när Fredrik gick. Hade jag fått välja så hade jag ju gärna haft honom hemma idag och myst hela dagen med hela familjen.
Jag har i allafall lite planer för vad jag ska försöka sysselsätta mig med här hemma. Ska sy påslakan till Kasper, fixa med hans babyböcker, kanske baka bröd och så köpte jag en tidning igår som jag tänkte sitta och läsa. Kommer just nu dock inte ihåg vad det var för tidning :P
Det tråkigaste blir ju sen när Kasper har gått och lagt sig, då har man nästan fyra timmar kvar tills Fredrik kommer hem.
Ska jag vara helt ärlig så hade jag nog inte orkat göra så mycket annat idag heller, har nämligen mensvärk och mår inte alls som jag brukar. Ska jag bli sjuk så vill jag bli det nu eftersom det nu bara är två veckor kvar till Egypten!
Tror att det är skönt för även Kasper att bara vara hemma idag, han verkar lite seg han också stackarn.


Kasper med två av sina nya leksaker som han fick när vi var på Ikea i onsdags.

Hoppgunga

Hoppgunga

2009-08-21 @ 18:10:41
Allmänt
Kommentarer (0)
Sitter här på golvet med Kasper som njuter av sin nya hoppgunga. Dagen har som många andra dagar spenderats med Madde och Melker. Hade planer på att gå ut ikväll, men eftersom jag inte känner mig helt okej stannar jag hemma med min käre man och barn. Har köpt ost, kex och vin till ikväll som ska avnjutas när lillen sussar. Vad gör ni ikväll?

Den bästa av dom bästa

Den bästa av dom bästa

2009-08-18 @ 22:20:45
Vardag
Kommentarer (0)
Jag måste bara säga att min katt är bäst. Hon vet att hon kan få tyst på Kasper genom att han ser henne, och det underbara är att hon använder sin underbara förmåga! Hon är en alldeles utmärkt liten barnvakt. Vissa gånger när man försöker laga mat eller göra någonting annat väldigt viktigt då man inte riktigt har tid att försöka underhålla sin minitok hela tiden så är det helt perfekt att ha sin älskade kisse där! Idag när jag stod och lagade mat och bakade kanelbullar samtidigt så blev Kasper plötsligt väldigt uttråkad där på golvet när han lekte, men så kom min räddare. Katten ställde sig framför honom, kollade på honom, rörde sig lite, rullade runt och sånt och Kasper skrattade och skrattade. Han skrattade så mycket att han nästan tappade andan. När jag sedan var klar och vi skulle äta så gick katten därifrån för att själv äta lite och vila efter att ha varit barnvakt.
Tack älskade underbara katt!

Om ni undrar vad jag gör om dagarna nu när bloggandet blivit dåligt så kan jag ju avslöja att vi umgås mycket med Madde och Melker och vi njuter för fullt! Vi har det så sjukt underbart tillsammans.
Och om ni vill veta vad vi pysslar med så kan ni ju alltid läsa Maddes blogg och se alla heta bilder :P
Kan ju avslöja att vi idag tog en innedag och gjorde världens finaste morotskaka! Såg ut som en gigantisk pepparkaka med glasyr på och smakade helt underbart!

Förresten, imorgon blir det äntligen Ikea!

Nu: Åter till pysslandet!

Abstinens

Abstinens

2009-08-14 @ 22:26:19
Allmänt
Kommentarer (3)
Jag måste till Ikea nån dag!
Jag skiter i om jag inte får skjuts, snart åker jag dit kommunalt!!

Jag måste till Ikea och köpa massa onödigt!

Fredag idag igen

Fredag idag igen

2009-08-14 @ 21:24:38
Allmänt
Kommentarer (0)
Hej på er alla!
Angående det att jag skulle pausa, det var ju inte helt menat som en seriös bloggpaus men behövde ta ett brake från vissa saker. Bloggen började kännas som ett måste och som att allting jag gjorde stämplades upp här och att jag inte fick någon privatliv alls. Fast ändå så var det ju inte så, jag delar ju absolut inte med mig om allt här i bloggen. Men vi gör så att jag skriver när jag känner för det, men det ska inte vara lika mycket ett måste som jag tidigare känt.

I tisdags hade jag mina söta flickor här på kvällen, tyvärr så saknades Anna så det var lite tråkigt. Vi snackade massa skit som vanligt bara :)

I onsdags hade jag en sjukt rolig dag med Madde och våra pojkar på Stinsen, det var ett under att Madde vissa gånger inte smällde till mig med tanke på hur bråkig jag var mot henne :P Men den dagen var toppen, precis vad jag behövde.

Igår fixade vi lite här hemma eftersom Fredrik var hemma. Kul att fixa lite nytt hemma och fräscha till när det snart är en ny årstid. Eller hur Madde? ;)

Idag har vi varit med Kaspers gudmor och hennes kille. Vi satt här hemma och snackade skit, åt massa gott och umgicks bara :)
Nu så sover Kasper och jag har tid att sitta här, Fredrik jobbar kväll så han kommer inte hem förrän vid midnatt.

Kasper mår bra, massa tänder som invaderar hans mun bara :P

Imorgon åker vi ner till Tidaholm (det blir en lååång bilresa, tio timmar fram och tillbaka) för att hälsa på Fredriks syrra som fyller år och precis flyttat dit ner. Vi blir hämtade av Fredriks pappa runt 8 på morgonen. Har köpt en tidning för att ha någonting att underhålla mig med i bilen.

Nu är det dessutom bara tre veckor och två dagar tills vi åker till Egypten, helt sjukt osannolikt. Har verkligen inte förstått det än.

Ni får ha en fortsatt trevlig kväll och helg så hörs vi när vi hörs!

Hysteriskt

Hysteriskt

2009-08-12 @ 18:06:18
Vänner
Kommentarer (0)
Den här dagen var exakt vad jag behövde! Helt sjukt oseriös och så underbar. Tack gumman, du är bäst.

Pausar

Pausar

2009-08-11 @ 17:57:09
Allmänt
Kommentarer (1)
Eftersom du skrämmer mig så pausar jag

Massa nytt

Massa nytt

2009-08-09 @ 16:27:44
Nyköpt
Kommentarer (1)
Under tiden vi varit i Finland hade det kommit flera paket med grejer till Kasper


Nya byxor från Ellos


Två tröjor och två par strumpor från Ellos


En gående sköldpadda från GoBoken som vi fick som gåva efter att ha värvt Madde och Melker


Böcker från GoBoken

Imorgon börjar en ny vecka igen. Fredrik ska börja jobba igen och vi ska återgå till den normala vardagen, skönt tycker jag faktiskt :)
Vi har redan några saker inplanerade till veckan, för ni vet ju hur jag är med att sitta hemma. Usch usch.
Imorgon ska vi även börja med nya matrutiner för Kasper här hemma. Det kommer bli ganska annorlunda, stor pojke nu ju.

Nu är vi hemma!

Nu är vi hemma!

2009-08-09 @ 15:22:37
Allmänt
Kommentarer (1)
Hallohallo!
Någon som saknat oss? Idag har vi alltså kommit hem från Finland efter att ha varit där i ungefär en vecka. Vi har haft det bra och egentligen inte gjort så mycket speciellt. Berättar väl lite sen om jag kommer på något kul.

Har inte tagit så jättemycket bilder heller men lite kanske jag kan bjuda på.


Huset vi bodde i




Kasper testar en stol i Mannerheims hus


Bakom allt detta bagage satt jag, Fredik och Kasper med min mammas kille som chaufför längst fram och min mamma

Så märker jag ju nu att vi glömt fota när vi var i Helsingfors :P Vi var ju där från fredag tills igår när vi åkte hem och bodde på fint hotell och gick runt på stan och åkte till Sveaborg med min morbror och hans tjej :)

Vi har inte shoppat så mycket som jag trodde att vi skulle göra. Men min mamma har köpt lite grejer till Kasper och så fick han lite från min mormor också.
Lite grejer köpte jag förstås till honom :P Dock är inte allt fotat.


Lite av leksakerna han fått
Bakom ligger en klädhög med kläder från mitt efterlängtade Ellos :P Har fotat de kläderna och
de dyker upp i ett senare inlägg med andra saker som Kasper fått.

Till mig själv köpte jag en ny parfym på båten imorse



Hörs mer sen!

P.S. Svarar på kommentarer senare

Mitt farväl

Mitt farväl

2009-08-02 @ 22:01:18
Allmänt
Kommentarer (6)
Nu säger jag hejdå. Åker till Finland tidigt imorgon bitti och kommer hem på söndag runt lunch. Datorn ska inte med och därför blir det bloggpaus under den tiden.
Blir alltså en vecka utan bloggande, hoppas ni hittar tillbaka igen :)

Ha det så underbart nu alla kära läsare så hörs vi efter att vi haft en underbar och efterlängtad semester i Finland!

Kommer sakna alla vänner! Men vi ses sen :)

Och Anna, var försiktig och ta hand om dig så ses vi om alldeles för många veckor..



P.S. Klockan är över 22, vi ska upp 03.30 och har inte börjat packa än... SUCK


Söndag 2 augusti

Söndag 2 augusti

2009-08-02 @ 12:29:22
Allmänt
Kommentarer (1)
Hej hej på er!

Idag blir det ingen spännande blogguppdatering. Här hemma ska vi bara städa och packa.. Måste köra en ordentlig städning (försöka i alla fall) eftersom vi snart åker till Finland och det är folk som ska bo här under den tiden och då vill man ju inte lämna lägenheten riktigt hur som helst.

Min underbara Kakan och hennes Oskar, med hjälp av Emma har ju gått med på att ta hand om lägenheten och katten under tiden vi är borta. Det är riktigt schysst av dem tycker jag! Det blir ju bäst för katten att få vara i sin hemmiljö och eftersom hon inte kan bo ensam en vecka så är det riktigt skönt att man har riktiga vänner som ställer upp!
Så ni tre kattvakter, om det finns någonting mer som ni vill ha från Finland eller båten än det som redan sagts så är det bara att höra av sig!
Jag åker ju bara till Finland så man kan ju höra av sig till min mobil som vanligt :) Tänkte om ni saknar mig väldigt mycket eller så. Dock så blir det ingen uppdatering här på bloggen under veckan som vi är borta, ni får helt enkelt vänta på tills jag kommer hem.

Vi åker tidigt imorgon bitti och kommer hem nästa vecka på söndag runt lunch.

Men än så tar jag inte farväl, jag kommer återkomma under dagen och skriva hejdå till er :)

Rallybrudar

Rallybrudar

2009-08-01 @ 20:10:20
Allmänt
Kommentarer (3)
När lillen i huset somnat för natten så blir det film för våran del.

Rallybrudar

Någon som sett den? Vad tyckte ni?

Svar på frågorna

Svar på frågorna

2009-08-01 @ 11:15:42
Allmänt
Kommentarer (7)
Hur länge har ni varit ihop? Vi blev tillsammans 22/2 2006 (min 18 årsdag), förlovade oss 15/7 2006 och gifte oss 22/2 2009 (min 21 årsdag och våran 3 årsdag).

Vad arbetar du med när du inte är mammaledig? När jag blev gravid så pluggade jag till undersköterska på komvux, började med det direkt när jag tagit studenten. Förra sommaren började jag jobba på ett demensboende men blev sjukskriven i vecka 16 på grund av foglossning.

Vad gick du för program på gymnasiet? Jag gick medieprogrammet med fotografisk bild som inriktning, hade tänkt att byta till grafiskformgivning men avskydde den läraren.

Vart födde du någonstans och var du nöjd efteråt? Jag födde på Karolinska i Solna och blev efter en vecka flyttad till Danderyd. Jag är nöjd, dock strulades det lite som gav lite problem (det kan ni läsa om här).

Hur många syskon har du? Två äldre bröder, fyra och sex år äldre än jag.

Hur länge ska du vara mammaledig? Jag vet faktiskt inte. Har haft lite olika planer, men man vet aldrig vad som händer här i livet.

Du skriver ofta om att du umgås med massa vänner, men vem är egentligen din bästa vän? Oj vilken svår fråga! Den är faktiskt nästan omöjlig för mig att svara på. Jag har många bra vänner och har olika kontakt med var och en. Det finns dom som är lite extra speciella och som alltid har ett litet eget speciellt utrymme i mitt hjärta.

När flyttade du hemifrån? Första gången som jag flyttade hemifrån var jag 16, men så flyttade jag tillbaka till mamma efter ungefär ett år (jag och killen gjorde slut) sen så bodde jag med mamma lite över ett år och flyttade ihop med Fredrik när vi varit tillsammans i några månader och då var jag 18.

Hur bestämde ni att ni skulle gifta er? Fredrik gick ner på knä och friade, och jag sa förstås ja.

Hur bor ni? Vi bor i en hyreslägenhet på tredje våningen. Lägenheten är på tre rum och 85 kvadrat.

När jag läser din blogg känns det som att ni alltid är ute och hittar på saker. Tar ni det aldrig lungt på dagarna och bara är hemma? Inte speciellt ofta. Jag hatar att vara hemma själv och blir alldeles tokig. Om Fredrik är ledig så kan jag klara av att vara hemma hela dagen. Men annars så tycker jag om att hitta på saker, om ingen har tid att träffas så åker vi iväg själva och gör något.

Har ni katt? Ja, en brittisk korthårig. Vi adopterade henne från Stockholms katthem i mars 2007. Hon är född 2004 eller 2005 och kom från en vanlig familj som hade fått ändrade familjeförhållande och kunde inte ha kvar henne (hon är alltså inte en övergiven eller misshandlad katt som de flesta på katthemmet). Hon heter Mania.

Vart bor era föräldrar? Fredriks föräldrar bor i Sollentuna. Min mamma bor här i huset brevid och min pappa flyttade till himlen fem dagar efter att Kasper föddes.

Ska ni skaffa fler barn? Jadå.

Vad jobbar din man med och hur gammal är han? Han jobbar i butik och är 26 år.

Vad ska ni göra i Finland? Hälsa på min släkt.

Om du fick chansen att vara mer utan Kasper på dagarna, skulle du ta den chansen då? Nej, jag älskar att ha med mig honom på dagarna och hitta på saker. Det är ju ändå för hans skull som jag är mammaledig. De få gångerna som jag rört mig ute utan honom så känns det riktigt tomt och tråkigt.

Har Kasper sovit borta nån natt? Ja en gång. Hemskt det var att vakna på morgonen..

Vem är det som bestämmer hemma hos er? Kasper och katten.

Har du haft en annan blogg tidigare? Tänkte eftersom den här heter laurasnya. Ja jag hade en annan blogg tidigare. Men så fick jag fnatt en dag och raderade hela bloggen (tyvärr). Det var lite saker och ting som inte var riktigt bra då så därför tog jag bort den.

Har ni både förlovningsringen och vigselringen på er? Jag har båda ringarna på fingret men Fredrik har bara vigselringen. Vi tyckte inte att det såg så snyggt ut när han hade två ringar på samma finger, så hans förlovningsring hänger här hemma på en lampa :P

Tack för alla frågor! Hoppas ni har lärt er någon nytt. Haha.

P.S. Fick även lite frågor av Erica som var lite opassande att skriva om här i bloggen ;) Vi får ta dom frågorna privat vännen :P



Nackspärr och gunghäst

Nackspärr och gunghäst

2009-08-01 @ 08:10:29
Allmänt
Kommentarer (0)
Igår kväll hade vi riktigt trevligt på middan med gänget. God mat och underbar sällskap, vad kan man mer begära?

Igår var Fredriks mamma och lämnade en liten present till Kasper, dock måste den fixas till lite innan användning.


En gunghäst.
Efter slipning och målning kommer den bli hur fin som helst.

Imorse när jag vaknade så fick jag en inte alltför rolig överraskning.. Nackspärr. Kan ju säga att jag inte riktigt har tid med det just nu. Idag skulle det städas och tvättas, tvättningen är jag redan igång med städningen får vi se hur det blir med.

GLÖM NU INTE BORT FRÅGESTUNDEN SOM VARAR I NÅGRA TIMMAR TILL!



RSS 2.0