Strömavbrott..

Strömavbrott..

2009-05-31 @ 23:32:34
Allmänt
Kommentarer (4)
Usch och suck! På grund av strömavbrott så åker det inga tåg, så detta betyder att Fredrik får åka ersättningsbuss hem. Stackarn, kan inte vara kul efter en lång dag på jobbet. För ett tag sedan så blinkade lamporna till här och då trodde jag att strömmen skulle gå, tack och lov gjorde den inte det! Men nu förstår jag varför det höll på.

Nu lägger jag mig i sängen med min bok tills Fredrik kommer hem.

God natt!

Babymöte

Babymöte

2009-05-31 @ 21:36:18
Vardag
Kommentarer (1)
God kväll alla läsare!

Idag har vi haft en härlig dag :) Innan Kasper skulle äta sin lunch så tog vi våra grejer och gick hem till Erica och Loke. Där låg Kasper och Loke på soffan och skrattade åt varandra ett tag innan de båda fick avnjuta lite lunch :) Efter det tog våra gossar en liten tupplur och då kunde vi mammor sitta och snacka lite skit, käka vindruvor och sitta på utegården och sola lite. Härligt väder har det verkligen varit!
Kasper fick låna Lokes babysitter och blev helt frälst vid den. Det är en sån där som gungar av sig själv och som kan spela en melodi också.

Den var så skönt att Kasper tog sig en tupplur efter lunch :)

Efter att ha stekt ett tag gick vi in och satt med våra gossar som fick sitta och skratta åt varandra lite mer. När de små liven hade ätit sin middag så begav vi oss ut. Vi gick upp till centrum och satt där vid skuggan och snackade lite och gosade med våra små, i och för sig så är varken Kasper eller Loke speciellt små eftersom båda är lite större än vad medelkurvan säger. Ordentliga karlar vi har!

När vi kom hem var det redan dags för Kaspers kvällsmat, och efter att ha fått den så total däckade han i sin säng. Och när Kasper hade däckat så tyckte jag att jag kunde unna mig själv lite lyx. Jag tog och fixade mig ett bad, hade ansiktsmask och låg där i badet och läste min bok. När jag läst klart rakade jag benen och efter det gjorde jag en bodyscrub som jag fick av Ica i födelsedagspresent, så nu doftar jag riktigt gott!

Nu blir det bloggläsning och slösurfning tills Fredrik kommer från jobbet!

Min dag

Min dag

2009-05-31 @ 20:00:46
Lillgubben
Kommentarer (0)


Eftersom det är mors dag idag så fick jag den här i present :)

Den handlar om livet som mamma och om hur viktigt det är att få lite tid för sig själv.
Det verkar som att boken är skriven med lite humör så jag ser verkligen framemot att kunna börja läsa den så fort jag bara läst ut min bok som jag håller på med nu.

Ensamt..

Ensamt..

2009-05-30 @ 22:04:03
Allmänt
Kommentarer (0)
Usch, känner mig så himla ensam just nu. Hatar verkligen när Fredrik jobbar kväll :( Och det blir ju inte lättare av att jag vet att han har tre kvällar kvar efter ikväll.. Suck :( Det blir så sjukt tråkigt eftersom Kasper somnar innan 20. Vad finns det då för mig att göra resten av kvällen? Jag kan ju inte vara ute efter att han lagt sig, blir så segt att bara gå hemma och fixa och hålla på här.

Kom hem älskling, jag saknar dig!

Nya skor

Nya skor

2009-05-30 @ 20:41:43
Nyköpt
Kommentarer (1)
Idag var vi som tidigare nämnt i stan, lyckades hitta nya skor till både mig och Kasper.

   

Ni förstår säkert att de två första är mina och de sista Kaspers.

Efter att vi varit i stan så åkte vi till Väsby för att möta Jennis mamma som sedan följde med oss och käkade. Vi gick och åt tillsammans med min mamma, hennes kille och hans äldsta son som är runt 30. Måste säga att han var riktigt trevlig! Han och jag satt och pratade hur mycket som helst och han var riktigt rolig. Det var första gången som jag träffade honom och hoppas att jag får träffa honom mer nångång :)
Inne på restaurangen var det sjukt varmt, Kasper blev lite grinig så jag tog av hans byxor. Efter ett tag blev det riktigt jobbigt och han bara skrek och skrek. Jag tyckte inte att det var någon bra idé att ha honom i famnen eftersom det blev riktigt varmt i famnen också eftersom man då kom hud mot hud. Så en av oss var hela tiden tvungen att vara ute med honom och gå runt, så vi fick äta i skift. Stackars min älskling. Till slut gick jag in på Ica och köpte en dricka till honom och då blev han nöjd tills vi gick hem. Hur mycket ska bebisar dricka egentligen? Och visst kan man bara ge vanligt vatten om man kokar det först?

Väl hemma så fick Kasper ta ett skönt bad innan det var dags för kvällsmat och sömn.


Med handduken runt sig efter badet



Första gången..

Första gången..

2009-05-30 @ 10:35:17
Allmänt
Kommentarer (0)


Uh, vet ni. Igår, det var första gången i mitt liv som jag hade leggings på mig.

Är det som är lite efter?
 
Eller vad tycker ni?

Extremt kli och ont i magen

Extremt kli och ont i magen

2009-05-30 @ 08:25:00
Vardag
Kommentarer (0)
God morgon läsare

Igår kväll hade jag det riktigt trevligt :) Jag och Emma började med middag på LaCampana innan vi kom hem till mig då jag nattade Kasper och senare kom Ica och Kakan på besök. Vi drack några glas vin, åt ost och kex och snackade massa skit. Hur mysigt som helst :) Vi saknade dock Anna :( Den här veckan har jag träffat Kakan två gånger, och båda gångerna utan Oskar.. Det är ju snart så att man börjar sakna Oskar :P Haha.

Idag ska jag och Kasper åka in till stan. Vi åker samtidigt som Fredrik åker till jobbet, och så ska vi åka samma tåg som Kakan också. Detta betyder att jag får sällskap hela vägen fram :) Sedan ska dagen spenderas i varma stan med maaaaassa människor kan jag tänka mig. Får se om jag lyckas hitta nya skor, skulle verkligen behöva det eftersom jag nu måste ha fel slags skor med klänning.

Rubriken? Jo, jag har haft nåt konstigt kli över hela kroppen de senaste veckorna. Vet inte vad det är min hud reagerar på, den brukar reagera såhär om jag kommer i kontakt med fel tvättmedel, men nu har vi ju de tvättmedlet som jag tål. Men det är i allafall riktigt hemskt och jag blir galen.
Och så har jag helt enkelt ont i magen, vet inte vad det beror på heller.

Nu ska jag diska innan Fredrik vaknar vid 9 då vi ska ta och äta frukost.


Idag är en bra dag!

Idag är en bra dag!

2009-05-29 @ 16:57:22
Vardag
Kommentarer (0)
Trodde först den här dagen skulle bli jobbig eftersom det är nu som Fredrik börjar jobba kväll. Men efter att Fredrik åkt så messade jag och Madde lite och plötsligt befann jag mig hemma hos henne på hennes soffa :) Vi satt och snackade lite skit innan vi gick ut en sväng och till Ica där båda hade paket att hämta ut. Det var riktigt mysigt att umgås med henne och Melker, vi gör ju det alldeles för sällan.

Så var det för mig att snabbt gå hem och duscha eftersom tiden gled iväg så fort. Skulle hinna tvätta håret och fräscha till mig innan min date med Emma som jag har om drygt 40 minuter. Vi ska ut och käka :) Just nu ligger Kasper på mage på golvet och tränar för fullt, så snart ska han ner i vagnen så ska vi iväg.

Efter att vi varit och ätit så ska vi hem till mig och vänta på att Ica och Kakan ska komma över. Mys :) Jag tycker om sånna här dagar då jag har någonting att göra så att man bara slipper gå ut ensam på sina promenader (börjar lessna så sjukt mycket på det nu, alltså att gå ensam).

Har ännu inte öppnat paketet som jag hämtade ut, men det är Fredrik som beställt nåt "vuxenspel" som han såg hade fått väldigt bra betyg. Så vi får väl ta och spela det någon kväll och se om det var något vettigt :)


Här har ni min älskade idag
(Ljuset blev konstigt och det ser ut som att han får solen i huvudet fast han inte får det)

Ha en trevlig fredag!



Téberoende

Téberoende

2009-05-28 @ 14:34:53
Mat
Kommentarer (1)
Jag har förresten drabbats av något konstigt téberoende. Köpte ett nytt té igår med smak av äpple, kanel och russin.

Och nya ska det nya téet avnjutas än en gång.

Säsongspyssel

Säsongspyssel

2009-05-28 @ 14:30:10
Vardag
Kommentarer (1)
Idag är jag duktig. Först så bytte jag ut alla Kaspers 68 kläder mot 74 eftersom 68 blivit alldeles för litet nu, så bort med allt det. Och förut när han har vuxit ur storlekarna så har vi lagt de små kläderna i ett skåp, men när han slutade med 62 så började skåpet bli ganska fullt. Så idag rev jag ut allting, och vilka berg det blev! Det var så mycket att det blev flera toppar på berget. Nu ska vi i allafall lägga ner kläderna i källaren där de får vänta på sin tur och kanske bli använda nångång i framtiden igen.
Efter det gav jag mig på mitt klädskåp, och tro mig.. Det är ett riktigt äventyr. Kan ju avslöja att jag aldrig brukar ha någon ordning alls där inne, jag slänger alltid bara in kläderna. Lite konstigt eftersom när jag viker in Fredriks och Kaspers kläder så tar jag god tid på mig att vika in de snyggt :P Men slängde bort lite kläder och fann lite kläder som jag glömt bort :) Fick även sortera om lite eftersom jag har ganska mycket kläder. Men nu är det ordning och jag ska försöka hålla kvar det :) Fixa även in lite kläder i det stora klädförrådet (som vi använt som datorrum) och hängde in lite kläder där också, typ klänningar som kan hänga på galgar.
Sen har jag diskat, vikt in massa tvätt, plockat undan, tvättat tvätt och sånt növändigt. Det gäller att passa på att göra sånna här stora projekt när Fredrik är ledig!
Ska även försöka gå igenom alla mina skor i det stora klädförrådet eftersom Fredrik tycker att jag skulle kunna slänga de par som jag inte använder :P Men som jag förklarar för honom så sparar jag vissa skor i fall mina skor som jag använder just nu skulle gå sönder så att jag har några skor att ha på mig när jag ska till affären och köpa nya :D

Tack och hej!

Satsumas

Satsumas

2009-05-27 @ 20:27:54
Mat
Kommentarer (2)
Mums! Köpte satsuman igår på Ica, och fast det inte är säsong för dem nu så smakade de ljuvligt.


Det vita får man ju pilla bort :P

Nu blir det en kopp Forest fruit té.

Familjeshopping och storhandling

Familjeshopping och storhandling

2009-05-27 @ 16:42:36
Nyköpt
Kommentarer (7)
Idag åkte vi till Arlandastad, mysigt när Fredrik var ledig och kunde följa med. Jag hade lite kuponger på Lindex och lyckades köpa tre klänningar och ett par shorts (känns hemskt med shorts, men det funkar säkert på mina promenader och ute på landet). Fredrik köpte ett par snygga trosor till mig också :) För första gången på snart ett år så var jag och shoppa utan att köpa någonting alls till Kasper. Helt otroligt. Men det kan bero på att jag inte ens gick förbi barnavdelningen :P Nu är jag nästa beredd för sommaren, det som fattas är skor. Men på lördag ska jag och Kasper in till stan med Knapp så då ska jag införskaffa sånna. Ser verkligen fram emot lördag, har nämligen inte varit inne i stan och shoppat sen nångång under ganska tidig graviditet. Alltså blir det första gången som jag ger mig ut i stan med barnvagn, och det är klart jag ska pricka löningshelgen ;) Extra mycket folk att trängas med :P Vi har ju varit i stan annars med Kasper, men inte för just shopping. Eftersom jag är lat och tycker att det är jobbigt att fota mina kläder så får ni inga bilder :)

Nu hinner jag inte skriva mer, min mamma ringde precis och sa att hon var på väg. Hörs sen!

Som ett lyckorus ner i brevlådan

Som ett lyckorus ner i brevlådan

2009-05-26 @ 22:05:57
Vardag
Kommentarer (1)
God kväll

Åh vilken vändning mitt humör fick imorse! Eller morgonen var väl i och för sig sådär.. Men när posten dök ner i brevlådan så fick livet en ny vändning. När jag öppnade kuvertet och gick igenom paprerna inuti så vart jag ganska paff och kunde inte ens förklara för Fredrik vad det var så jag var tvungen att ge paprerna till honom så han fick kolla själv :P Jag tänker tyvärr inte avslöja här i bloggen vad det handlar om eftersom det är för många ett väldigt känsligt ämne att prata om, så därför blir det bättre så. Men var ju tvungen att berätta för er att jag äntligen är lite gladare efter en tids depp.

Kasper ligger och sover sen en tid tillbaka, han var riktigt trött ikväll så när han skulle ta ett bad så fick han plötsligt nåt hemskt utbrott och fick världens panik där i sin badbalja. Det var som att han plötsligt skulle fått jätteont, tror i och för sig bara att han var övertrött. Lite jobbigt när jag skulle fixa kvällsgröten eftersom han fick världens panik om han inte fick vara i min famn. Men de som känner mig vet att jag inte är så himla bra på att göra flera saker samtidigt. När han äntligen fått i sig sin kvällsmat så var det förstås sovdags.




Min godbit innan badet



Idag har vi som vanligt varit ute på promenad och sedan fixat lite här hemma och bara supergosat med varann :)

Efter att Kasper hade lagt sig så skulle jag betala räkningarna och såg då att min mobilräkning låg på dubbelt så mycket som den brukar ligga på! Förstår verkligen inte vad som har hänt. Man får väl le och vara snäll och betala den i allafall.

Tyckte även att jag var värd lite lyx så jag gav mig själv en ansiktsmask och lite andra välbehövliga grejer för kroppen. Satsar även på att ta ett ordentlig fotbad med fotsalt strax innan Fredrik kommer hem och efter det fixa fötterna ordentligt och smörja in dem. Men gör detta precis innan läggdags så att man slipper gå nån mera sen.

Är nog förresten dags att bara börja sova i påslakan snart, det är ruskigt varmt på nätterna! Det blir ju inte direkt svalare av att sova brevid nån (klagar absolut inte) och ha en katt som älskar att ligga och sova på mig eller längs mina ben. Svettigt!

Jag längtar verkligen till att den här dagen tar slut! För när Fredrik kommer hem från jobbet om två timmar så vet jag att jag får ha honom hemma i två hela dagar och då ska vi hitta på något kul. Jag vet att vi behöver det, vi skulle må riktigt bra av det. Sen så kommer det dock bli ganska jobbigt när de två dagarna är över eftersom han sen ska jobba kväll fredag-tisdag vilket innebär att han åker vid 12 och kommer hem runt midnatt. Usch. Men som tur är så har jag lite planer på vad jag och Kasper ska hitta på under de dagarna :)

Nu ska jag slösurfa, fortsätta mumsa på vindruvor
och vänta på att kvällen tar slut!


Kärlek

Kärlek

2009-05-25 @ 23:14:38
Vänner
Kommentarer (0)
För en halvtimme sen kom jag och Kasper hem från Ica (alltså Jessica). Kasper åt sin kvällsmat där och somnade sedan gott i vagnen och vaknade inte när vi kom hem. Så jag lyckades lyfta honom från vagnen till sängen och till och med smörja in hans kinder utan att han vakna! *Stolt*

Hos Ica hade vi det lika mysigt som vi alltid har det tillsammans. Kakans dofter, Emmas bröst, Annas söthet och Icas nånting :P Haha.. Försökte låta filosofisk men det gick ju ingen vidare bra. Vi myste alla i Icas nya soffa och hade våra riktigt normala samtal som vanligt. Jag älskar verkligen när vi umgås så. Det är äkta kärlek för mig! Det där kanske lät dumt nu.. Det klart att jag känner enorm kärlek till min älskade son och min man men det här är äkta kompiskärlek. Jag har fått känna av den fina kompiskärleken från många på senare år :) Och den kärleken som varit längst är ju den mellan mig och Knapp :) Sen finns det ju förstås massa fler kärlekar inom kompisgänget för mig där ute. Till vissa har man en lite speciell och lite starkare kärleksrelation än till andra. Man förstår varandra lite bättre och har varit med om liknande saker. Haha, vill du känna dig träffad och tror att du kan det så varsågod. Men jag tror att den människan jag pratar om mellan raderna förstår själv att det är henne jag menar.

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och läsa lite i väntan på att Fredrik ska komma hem så att man får ännu mer kärlek :) Boken som jag läser nu heter Lyckliga ni som lever: om rätten till vår död och är skriven av Kerstin Abram-Nilsson. Den handlar om en kvinna som får samma sjukdom som min pappa dog av förra året, alltså Als. En riktigt hemsk sjukdom. Har mer och mer börjat tänka på min pappa nu så tänkte att jag kanske kunde "bearbeta" sorgen genom att läsa den boken. När min pappa fortfarande levde så läste jag boken Ro utan åror som också handlade om en kvinna med samma sjukdom. Har försökt hitta fler böcker som handlar om den men det verkar inte finnas så många.

God natt och sov gott!

Vem är det som försöker jävlas med mig..?

Vem är det som försöker jävlas med mig..?

2009-05-25 @ 16:38:37
Vardag
Kommentarer (0)
Idag när vi skulle ut på promenad så upptäckte jag att det knappt fanns någon luft i hjulen på det chassit som vi igår fick låna från Barnens hus. Lite trögare att köra är det ju men det stoppar inte mig från att ta mina promenader :P Och eftersom det inte är mitt chassi så skiter jag fullständigt i om jag sliter på någonting, de får väl skylla sig själva för att de lånar ut ett chassi till mig som har så lite luft i hjulen.

Idag har det varit riktigt varmt! Tycker synd om stackars katt som har päls och ligger och svettas i värmen. Vi har varit ute i tre timmar jag och Kasper, fast vi delade upp det i två gånger. Har även hunnit med fyra maskiner tvätt och plockat undan lite här hemma. Det kallar jag effektivitet!

Just nu ligger Kasper och tränar för fullt på golvet genom att ligga på mage. Musiken är igång och just nu spelas Black Ingvars - Tusen bitar. Låter kanske lite dumt, men har massa roliga minnen med Black Ingvars för ungefär tre år sedan.

Idag så jobbar Fredrik kväll så jag får fixa middag till mig själv och tänkte fixa en liten blandning. Tänkte koka ris, steka köttfärs och blanda i tacokrydda och sedan blanda ihop det i en ungsform och röra ner majs, kidneybönor, körsbärstomater, tacosås, lök, krossade nachochips och ost förstås och sedan ha allting i ugnen ett litet tag. Vad tror ni om det?

Ikväll ska vi hem till Ica där hela gänget ska träffas :) Rikitgt nice. Var ju över en vecka sedan vi sist sågs :P
Så fort jag hör vinnarlåten från Eurovision, alltså Fairytale med Alexander Rybak så tänker jag på mina tjejer och speciellt på Anna :P Haha. Och anledningen till att jag mest tänker på Anna är nog för att hon var här hela söndagen och vi såg reprisen av Eurovision eftersom den bara var på i bakgrunden i lördags. Antar att det beror på att vi hade en sån rolig kväll just den kvällen. Så den låten tycker jag om att höra på radio, för då blir jag glad. Lite jobbigt kan det också vara eftersom man då kan börja sakna sina flickor så mycket :D

Ha det underbart så hörs vi!

Helvetesveckan

Helvetesveckan

2009-05-24 @ 19:12:52
Vardag
Kommentarer (1)
Hallo hallo
Det gick väl rätt bra på Barnens hus, vi fick lämna in chassit och får låna ett chassi under tiden. Först så strulade chassit som vi skulle låna så då erbjöd hon att vi skulle få låna en helt ny vagn, men den skulle inte fått plats i bilen så vi fick fixa till chassit så att den funkade. Det här är lite annorlunda mot vårt riktiga chassi, det här är ingen lättviktschassi som våran är, den har andra hjul och en annan slags korg. Men det funkar helt utmärkt att använda tills vi får tillbaka våran :) Hon visste inte alls hur länge det skulle dröja så vi får väl se.

Efter det åkte vi till Skogås för att fira min bror. Jag fick hemsk migrän igen, förstår inte vad det är men har haft migrän varje dag de senaste veckorna. Vad kan det bero på, någon som vet? Det är riktigt hemskt och man blir nästan helt förlamad. Jobbigt är det i allafall.

Nästa vecka kallar jag för "Helvetesveckan". Anledningen till det är att Fredrik jobbar kväll måndag-tisdag och fredag-tisdag, alltså kommer han inte hem förrän fram mot midnatt och åker till jobbet redan på förmiddagen. Så jag blir så gott som ensam hela nästa vecka med lillen. Hoppas verkligen att migränen ger sig. Vet inte riktigt vad det är med Kasper heller. Han är väldigt skrikig (det har han iofs alltid varit) men nu gallskriker han även när vi är ute. Tror han är lite ur balans.
Försöker i allafall ha lite planer för nästa vecka så att man inte sitter helt ensam hemma och ugglar dagarna långa :P Och vet ni vad jag drömmer om? Att få sova en HEL natt. Vet nämligen inte när jag gjorde det sist. Av någon anledning kan jag inte längre sova, jag har ont i ryggen och benen, väntar på att Kasper ska vakna, stör mig sjukt mycket på mina grannar och liknande. Men att få sova står högst upp på min önskelista just nu. Kanske får önska mig det i julklapp om inte annat :P

Vad mina inlägg har börjat låta negativa den senaste tiden. Tror mycket beror på just den omtalade tröttheten och migränen, men jag är säker på att det vänder mot bättre tider snart igen :D

Ni får nu ha en fortsatt trevlig söndagkväll och njuta av Helvetesveckan :P

Catfight och en trasig vagn

Catfight och en trasig vagn

2009-05-24 @ 10:17:50
Vardag
Kommentarer (2)
Jag känner min katt bättre än vad jag känner mig vänsterficka. Jag hade så rätt nämligen. Innan jag och Kasper gick ut på promenad igår så gav jag katten sin mat igen (varför vi har bråkat kan du läsa i föregående inlägg) och precis som jag trodde så hade hon kissat på badrumsmattan under tiden vi var ute. Jag skällde på henne och tog bort hennes matskål igen och då vart hon arg på mig och började klättra på möbler i sovrummet och sparka ner saker från dem. När jag sa åt henne att lägga av så vart hon sur. Efter ett tag hör jag ljud från köket och då välter hon sin vattenskål och skriker för att hon är så arg. Yes.. Så kan vissa dagar med våran katt se ut :P Ett tag senare när jag satt på soffan så kom hon gåendes mot mig och såg jätteledsen ut och hoppade upp i mitt knä och man såg verkligen hur hon bad om ursäkt, och då tyckte jag att hon hade tagit sitt straff så hon fick tillbaka sin mat. Senare hade vi lite försoningsgos (kan misstolkas) i soffan. Så vi blev vänner igen.

Och annars då.. Jo, igår när vi gick ut igår så märkte jag att handtaget till våran vagn hade gått sönder! Suck säger jag bara. Vi har ju en Brio Happy och köpte den helt ny, vi har använt den i lite över fem månader och nu har handtaget gått sönder.. Jag hade faktiskt högre förväntningar. Så idag ska vi åka förbi Barnens hus för att lämna in vagnen (tack och lov för garanti). Jag hoppas att vi får ett nytt chassi direkt, det blir ju inte så himla lätt att leva utan vagn. Vi får i allafall skjuts av min mamma och hennes kille, efter det ska vi iväg med dem till Skogås. Vi ska nämligen åka och fira min bror som fyllde 25 i torsdags :) Där finns en liten bebis :) Eller liten och liten.. Sist min mamma såg den så tyckte hon han var ganska stor för att vara två månader.

Håll tummarna för att det löser sig med vagnen!

Vad gör man?

Vad gör man?

2009-05-23 @ 09:42:57
Allmänt
Kommentarer (1)
Klockan är 09.38 och Kasper sover fortfarande. Har kollat till honom några gånger och han snarkar på så djupt som det bara går.

Vad gör man med hopplösa katter? Min kära katt hoppade upp på diskbänken och börjar sparka ner det som står där. Varför gör man så? Jag hämnades i allafall och tog bort hennes matskål. Så nu får hon vara utan mat ett tag och ta sitt straff. Så ni kan ju gissa vem som försöker vara vääääärldens snällaste och finaste katt nu.. Haha, hon lyckas inte flörta med mig så enkelt. Är även fullt beredd på att hon snart ger upp flörtandet och hämnas på mig.. Antagligen genom att typ kissa på badrumsmattan. Och inte ger jag mig då heller, för den går faktiskt att tvätta i våran tvättmaskin! Muhaha, sucker.. Ni förstår väl vilken ond cirkel vi kommer hamna i idag, katten och jag?

Nu hör jag bebisprat :D

Svarta vykort

Svarta vykort

2009-05-23 @ 09:12:23
Vardag
Kommentarer (0)
God morgon

Nattningen som jag igår hoppades skulle bli lätt var allt annat en lätt, min kära lille gallskrek i två timmar då han tillslut somnade av ren utmattning. Det var ingenting som hjälpte. Han vaggades, vi bar runt på honom, sjöng för honom.. Allt som man kan tänka sig. Men tillslut så somnade han, och sover faktiskt fortfarande. Och även fast klockan redan är 9 så tänker jag inte väcka honom, han får sova så länge han vill. Antar att gårdagen tog på hans krafter.

Ni som läst mitt förra inlägg vet att jag inte hade världens bästa dag igår. Men när älsklingen min kom hem från jobbet (han glömde förresten köpa maten) så var han underbar och gjorde min dag lite bättre.

Varning för riktigt usel bild!

Dessa fina blommor fick jag av honom :)

Eftersom han glömde köpa maten så gick han istället förbi grillen innan han kom hem och köpte onyttigheter därifrån, vissa gånger är det nog enda chansen till överlevnad.

Riktigt skönt att böckerna från Adlibris kom igår! Har faktiskt redan hunnit läsa ut en av böckerna. Svarta vykort, skriven av Marcus Birro. Den handlar om sorgen av att förlora två barn som föds för tidigt. Deras första son Dante föds redan i vecka 23 och dör direkt, de blir snabbt gravida igen och denna gång får de en dotter i vecka 16 som inte heller lyckas överleva.
Boken är väldigt lättläst och ligger bara på 120 sidor, så det är därför som jag redan lyckats läsa ut den. Jag läste lite igårkväll och eftersom jag gick upp redan halv åtta imorse så har jag haft lite tid på mig efter frukosten att sitta och ta det lungt och läsa. Allt i väntan på att Kasper ska vakna.

Idag händer nog ingenting speciellt, vi ska ut på en promenad så fort Kasper ätit sin frukost. Och visst regnar det, men vad är det egentligen som är så hemskt med att vara ute och gå i regnet? Jag tycker i allafall att det är skönt. Och eftersom det har regnat i många dagar nu så hade vi ju inte kommit ut alls om jag hade varit rädd för regnet. Det är ju inte i onödan som man köpt regnskydd till vagnen.
Fredrik jobbar till 15 idag så han kommer hem redan 16.15, det är riktigt skönt.

Men ni får ha en riktigt mysig regnig lördag
så ska jag utnyttja tiden som jag har nu när Kasper fortfarande sover.


Hej!

Mediahora

Mediahora

2009-05-22 @ 18:50:21
Vardag
Kommentarer (0)
Kaoset som jag levt i idag började väl egentligen redan igår kväll. Det var inte alls en bra kväll och när jag äntligen kom i säng nångång efter midnatt så dröjde det inte länge innan Kasper hade en mardröm och vaknade i panik. Så det var bara att trösta bebis och sedan lägga sig igen. Det var inte en rolig natt, jag fick nämligen ingen sömn av olika anledningar så resultatet blev väl ungefär två timmars sömn. Uuuuusch.
Så imorse när jag skulle gå upp kan ni ju förstå att jag inte var den gladaste, men åh så underbart det var att gå in i Kaspers rum och mötas av vääärldens största leende, det var underbart. Men efter att han fick sin frukost så har han gallskrikit sig igenom hela dagen. Även fast vi var på en två timmars promenad imorse. Och så när jag gick där med en skrikande bebis och världens migrän så körde två bilar förbi mig där folk vinkade som tokar. Det var två av Kakans systrar, och det fick mig att må lite bättre. Underbara människor!

Sedan gick jag och Kasper ner till centrum med min mamma där vi handlade lite och åt lunch på kinabuffén, säger bara tack gode gud för att jag var med min mamma.. Hade nog annars haft det riktigt kämpigt. När vi kom hem från centrum så var vi bara hemma en snabbis innan vi begav oss ut på en till promenad och till lilla centrum här uppe där jag skulle hämta det efterlängtade Adlibrispaketet!

Just nu så ligger Kasper och får underhållning av sin mobil. Äntligen är han tyst. Han har inte sovit en blund idag så jag är helt slutkörd efter alla hans skrikattacker, eller egentligen har det väl varit en enda skrikattack sen efter frukost.

Humöret har verkligen inte varit på topp idag. Hela dagen har jag känt mig ledsen och trött. Nu när vi tog våran sista promenad så tog jag fram min tillplattade och otroligt buckliga Ipod, för spela musik kan den fortfarande. Jag satte musiken på högsta volym och gav mig ut i regnet. Jag var så trött och deppig, men sen så kom låten som förändrade allt. Mediahora, den låten gjordes av ett Big Brother gäng för många år sedan och den får mig att tänka på mina vänner! Man kanske undrar varför.. Men det beror ju förstås på att vi gick media på gymnasiet. När jag lyssnade på den låten tänkte jag på hur otroligt många fina och underbara vänner jag har. Och jag vet att om jag skulle ta telefonen och ringa vem som helst av dem och säga att jag mår dåligt så skulle de lyckas säga något som fort fick mig på bättre humör. Kärlek.

Fredrik jobbar till 19 idag och kommer alltså hem vid 20.15, precis efter att Kasper ska ha gått och lagt sig. Jag ska snart börja med hans kvällsmat eftersom jag hoppas på att han är ruskigt trött efter dagens skrikigheter. Jag hoppas verkligen att han blir lätt att natta ikväll, för mina krafter är helt slut nu.

Sen skulle jag väl egentligen helst av allt vela lägga mig under täcket och somna och inte vakna förrän tröttheten är borta. Men när Fredrik kommer hem så ska man ju äta middag och sånt tjafs. Eftersom jag inte hinner laga mat på grund av Kaspers nattning just då så sa jag att Fredrik får fixa någon mat så han skulle köpa med sig grillad kyckling och potatissallad. För har jag sagt att mina krafter är helt slut nu??

Nu ska jag väl ta mitt snart exploderande huvud och underhålla bebis tills det snart är dags för kvällsmatning och nattning som jag hoppas går bra.
För nu är det ju så att mina krafter är helt slut, men det kanske jag redan sa?

Vem ger sig först?

Vem ger sig först?

2009-05-21 @ 19:00:29
Lillgubben
Kommentarer (1)

Längst till vänster har ni Mania och på högersida har ni Kasper.
De glodde länge på varandra och jag undrade vad de tänkte.
Antagligen liknande:
Kasper - Shit vilken stor dammtuss.
Mania - Åh, vad är det där för äckligt som låter och dreglar?

Eller vad tror ni?

Mjuuuuusic!

Mjuuuuusic!

2009-05-21 @ 18:24:59
Vardag
Kommentarer (0)
Åh vad glad jag är! Letade fram min Ipod som jag använde för länge sedan eftersom jag skulle se om jag hittade två låtar som Anders ville ha. Tyvärr så hittade jag inte de låtarna.. Men hittade ju massa annan underbar musik! För ett tag sedan så kraschade hårddisken som vi förvarade all våran musik och alla bilder på så plötsligt stog jag där utan musik (bilderna fanns på andra ställen). Men så fanns det ju massa bra musik i min Ipod. Åh, så snacka om att jag kommer tracka Fredrik och Kasper ikväll med all musik :D

Dagen har hittills varit seg. Vi har segat hela familjen, Fredrik har varit ledig idag. Till middag åt vi tortillas och det var väl dagens höjdpunkt :P Haha. Och sen var jag på jakt efter min Ipod som jag lyckades hitta till slut. Men som sagt så var det skit tråkigt att de två låtarna jag var ute efter inte fanns eftersom de är så sjukt bra och väcker många gamla minnen. Och det är inte direkt låtar som man kan få tag på från andra ställen eftersom det var egengjorda låtar.

Vi lyckades faktiskt se fyra avsnitt av Lost igår kväll.. Det är mycket för att vara jag. Och antagligen så blir det några avsnitt ikväll igen efter att Kasper har lagt sig, dock kanske inte så många som fyra eftersom man då måste vara vaken så sent och det är inte kul när man ska upp tidigt med bebis imorgon :P

Det är helt sjukt hur blandad musiksmak jag har, det går ju inte direkt säga vilken musikstil som är min favorit eftersom det kan vara enstaka låtar från olika stilar som jag typ kan dö för.

Just nu är det Nintendo - Remixes - Tetris happy hardcore techno som fyller högtalarna

Min lilla kyckling

Min lilla kyckling

2009-05-20 @ 19:52:19
Vardag
Kommentarer (0)
Vet inte riktigt varför jag ens uppdaterar här eftersom jag inte har så mycket att berätta. Var ju inte alltför många timmar sedan jag skrev det förra inlägget :P

Men just nu får Kasper sin kvällsmat av Fredrik, skönt att någon annan tar det vissa gånger i allafall :P Sen blir det nattning av bebis och så blir det väl antagligen att vi börjar se på Lost. Den serien är ju lite speciell, men som jag skrev i förra inlägget så har vi ju sett det från början och sett sista avsnittet för den här säsongen och i väntan på nästa så ser vi om det från början.

Så strax blir det mys i sängen framför tvn!

Jaha.. Och vart ska jag ringa då?

Jaha.. Och vart ska jag ringa då?

2009-05-20 @ 17:36:18
Vardag
Kommentarer (0)
God dag från oss här i sjukstugan

Vaknade imorse och kände mig riktigt dålig. Ont i hela kroppen, halsen och så feber på det också. 39,1. När Fredrik gick upp ett tag efter mig så sa han att han mådde hemskt och skulle ringa och sjukanmäla sig. Jahaja, så vi var båda sjuka.. Jobbigt. Kasper har i allafall varit hur pigg och överaktig som helst. Kul? Njah.. Inte speciellt när båda är sjuka. Fredrik var ju sjuk och hade sjukanmält sig från jobbet så han hade väl all rätt att gå och lägga sig igen.. Men jag då? Jag som gick där med mina 39,1 i feber. Det var bara för mig att ta och fixa tvätten, diska, ta hand om en överaktiv bebis, handla, laga mat och ja.. Ni förstår. Jag kanske låter lite bitter, men det är jag inte. Men vart ska jag ringa och sjukanmäla mig? Finns det nåt sätt för mig att slippa mina vardagliga måsten? Ne, antagligen inte. Som sagt, inte bitter.. Bara fundersam :P Och så kan man ju vara lite fördomsfull och säga som Ullis sa.. "Killar och sjukdomar.."

Annars då. Precis njutit av en underbar middag bestående av lasagne och en riktigt god sallad med massa olika ingredienser. Mums!

Imorse kollade jag och Fredrik på sista avsnittet av Lost för femte säsongen och lär väl få vänta till hösten eller nästa vår innan nästa säsong börjar. Det är verkligen inte min typ av serie och så är det inte riktigt typiskt mig att följa en serie heller. Men när jag och Fredrik blev tillsammans fick han mig att börja kolla på den och eftersom jag har sett varenda avsnitt så måste jag fortsätta.
För ett tag sedan så köpte vi säsong 1-3 på dvd och nu funderar vi på om vi ska försöka se hela serien från början innan nästa säsong börjar igen. Alltså skulle vi behöva se fem säsonger av Lost innan hösten eller om de väntar enda till nästa vår med att börja sända igen. Frågan är ju om jag pallar. Jag är ju inte riktigt personen som sitter och tillbringar massa tid framför tvn..

Resten av dagen blir seg och lugn. När Kasper har lagt sig för natten så kanske vi slår på en film (eller börjar med första Lost säsongen) och ligger i sängen och bara slappar. Vad ska ni hitta på?

Ha en fortsatt trevlig? dag!

Meatball and meatloaf

Meatball and meatloaf

2009-05-19 @ 21:05:40
Vardag
Kommentarer (1)
God kväll!
Idag har jag och Kasper umgåts med Knappen, min kära vän och Kaspers gudmor. Vi började dagen med en promenad för att sedan gå till labbet där Kasper skulle lämna blodprov. Sist han lämnade blodprov gick det hur bra som helst och han låg bara och skrattade och tyckte att det var superkul. Men idag var det andra bullar. Han hatar när man håller i hans händer så att han inte kan vifta som han vill. Och eftersom sköterskan skulle ta ett stick i fingret och fylla ett rör med blod så var hon ju ganska illa tvungen att hålla i hans hand. Kasper blev riktigt förbannad och satt och slogs och sparkade allt vad han hade. Sköterskan tyckte att han var ovanligt stark och tyckte att det var lite svårt att lyckas hålla i hans hand. Men efter att Kasper lyckats sparka ner alla grejer från bordet och blodat ner det mesta i hans väg så blev det äntligen klart. Och så fort hon släppte hans hand så blev har hur glad som helst och började skratta.

Sedan begav vi oss till Ica där vi handlade lite nödvändigheter till en underbar räksallad. Och fast det snart är fem timmar sedan jag åt så är jag fortfarande brutalt mätt och kan knappt röra mig. Åt typ för en hel armé tror jag.

Fick ett paketavi hem idag som var från Ellos. Förstår inte riktigt varför jag inte fick smsavi som jag brukar. Men det som var irriterande var att paketet kunde hämtas först efter 16 och så fick Fredrik ett paketavi och det paketet kunde hämtas först efter 17, och snäll som jag är så hade jag lovat att hämta ut hans paket om det kom idag. Så Strax efter 18 gav vi oss ut på en promenad igen och hämtade ut båda paketen och när vi var på väg hem från centrum så åkte Knappen hemåt och jag och Kasper kom hem så fick han sitt kvällsmat och sen var det sovdags. Och måste bara säga att jag älskar mina nya badkläder!!! De var mer än perfekta.

Fredrik jobbar kväll igen och som vanligt hatar jag det sjukt mycket! Och böckerna från Adlibris har inte kommit så jag har ingenting att läsa ikväll.. Men imorse fick Fredrik i allafall mail om att de nu har skickat böckerna. Så jag hoppas att de kommer imorgon!

Egentligen är det helt andra saker än bloggen som finns i mina tankar just nu. Men det är en så stor och tung grej som pågått i så sjukt många år så det är helt omöjligt att beskriva det just nu. Det har i allafall gått riktigt långt nu och jag är sjukt rädd för hur slutet blir nu.. Jag önskar att jag kunde påverka, men vet inte hur. Jobbigt att se sin familj så ledsen och plågad av allt det hemska och orättvisa. Man undrar vad man ska göra för att få allt bra. Det har varit så många år av riktiga kamper och allt. Möten, rättegångar, bråk, anmälningar.. Allt, men ändå får det inget slut. Fast nu ser det ut som att ett slut är nära. Och antagligen är det det värsta tänkbara. Jag hoppas bara att allting blir bra så att vi slipper det här och för en gångs skull skulle kunna få leva i ro!

Har förresten en som kommenterat min blogg vars blogg jag förut brukade läsa.. Men nu när jag skulle gå och svara på kommentaren och läsa hennes blogg så såg jag att man måste ha användarnamn och lösenord :( Om du känner igen dig och tycker att jag kan få läsa din blogg så kan du väl ge mig dem :P

Kom då mina små kycklingar!

Kom då mina små kycklingar!

2009-05-19 @ 09:58:39
Allmänt
Kommentarer (0)
Igår kväll läste jag ut min bok. Så nu kan det där paketet från Adlibris gärna komma som vi beställde för en vecka sedan! Fredrik har dock inte ens fått leveransbesked så det lär ju dröja några dagar till. Suck. Jag som ansträngde mig med att läsa ut min andra bok bara för att jag så ivrigt väntat på de här nya böckerna.
Och jag var helt säker på att mitt paket från Ellos skulle komma igår eftersom jag fick leveransbesked förra veckan. Om den inte kommer idag så ska jag maila dem och fråga vart den har tagit vägen! Och det som är irriterande är att jag kan inte spåra paketet med kollinumret heller eftersom den tydligen är felaktig.

Även idag jobbar Fredrik kväll. Suck. Tycker verkligen inte om när han jobbar kväll.


Mys i husses knä

Förlossningsberättelse, 5 månader för sent. (BRUTALT LÅNGT)

Förlossningsberättelse, 5 månader för sent. (BRUTALT LÅNGT)

2009-05-18 @ 21:44:08
Lillgubben
Kommentarer (4)

Eftersom mitt minne är riktigt dåligt från förlossningen så får vi se hur det här går. Men ska försöka få till en vettig text med hjälp av min förlossningsjournal.

Tisdagen den 2 december (vecka 35+5) så skulle jag på en helt vanlig undersökning på MVC. Eftersom jag haft en krånglig graviditet så hade jag ett flertal gånger fått åka in på förlossningen, och även denna gång så ville min barnmorska skicka in mig eftersom mitt blodtryck var så högt och för att jag läckte så mycket äggvita. Hon tyckte att det var alldeles för riskabelt för mig att åka kommunalt så jag fick åka taxi med sjukresa.

När jag kom till förlossningen så fick jag ligga där med CTG-dosan på magen och så tog de urinprov och blodprov. Fredrik var på jobbet och skulle jobba kväll och undrade om han skulle åka till förlossningen för att göra mig sällskap. Men eftersom jag var helt säker på att jag skulle bli hemskickad när som helst så sa jag att han inte behövde göra det. Jag kom in till förlossningen 15.00 och inte förrän 21.30 fick jag träffa en läkare som då sa att jag skulle bli inlagd. Jag blev helt paff och ringde Fredrik som fick skjuts in av sin mamma.

Jag fick ett eget rum och Fredrik hade med sig lite mat till mig. Fredrik skulle inte sova över på sjukhuset eftersom han inte hade sin nattmedicin med sig, men precis när han skulle gå till bussen så svartnade allt för mig och när de tog mitt blodtryck var det 210/105. Jag fick fort massa mediciner och de tyckte att Fredrik skulle försöka stanna kvar eftersom de inte visste vad som skulle hända. Fredrik sov över och fick klara sig utan sin nattmedicin. Under natten så tog de blodtrycket på mig var tionde minut och gav mig massa smärtstillande och blodtryckssänkande. Personalen pratade om att det antagligen skulle bli en igångsättning.

På morgonen mådde jag riktigt dåligt och spydde. Bebisen i magen mådde bra men mitt blodtryck och mina blodprover gav inga bra resultat. På morgonen/förmiddagen gjordes massa olika undersökningar på mig och när de såg att mitt blodtryck höll på att stiga kraftigt och att jag nu hade fått en allvarlig havandeskapsförgiftning bestämde de sig för att sätta igång mig eftersom de ansåg att det fanns en stor fara för mitt liv. Fredrik var tvungen att åka hem för att hämta lite saker till oss och för att få sin medicin. Jag kommer inte ihåg exakt vilken tid Fredrik åkte.

Onsdagen den 3 december 14.15 (vecka 35+6) sattes jag igång. Första värken fick jag ungefär 15.10, precis innan Fredrik hann komma tillbaka. De blåste alltså in en bard-kateter i mig som de skulle dra i två gånger i timmen, och sen när man var öppen 4 cm så ploppar den ut. Jag fick något smärtstillande mot värkarna och var sängliggandes. 18.30 ploppade ballongen ut när jag skulle gå på toa, de spräckte hål på mina hinnor och vattnet gick 19.15. Eftersom mina värkar slutade av smärtstillande så fick jag värkstimulerande droppar. Under tiden togs olika prover och massa undersökningar gjordes. 20.49 började jag med lustgasen och 22.28 får jag EDA och detta tog läkaren en timme att sätta.
Flera gånger så ville personalen ta ett laktatprov på bebisen och lite då och då kommer någon speciell och analyserar CTG-kurvan. För att hjälpa bebisen så får jag först ligga med högerben uppe. 00.27 frågade jag dem vart min antibiotika var som jag skulle få under förlossningen, men detta hade de missat så jag börjar få antibiotikan först nu och de sa att den antagligen inte kommer börja hinna verka och att det kan påverka barnet.
00.30 steg mitt blodtryck kraftigt igen och 00.34 börjar jag frossa och febern är riktigt hög. Jag kommer ihåg att jag frös som en tok och kunde därför inte göra någonting, men man kan ju inte riktigt ha massa kläder på sig när man ska föda barn så de satte på mig tjocka och långa strumpor och satte massa filtar runt mig. Men det hjälpte inte, jag frös och frös.
00.39-00.51 fick jag sitta på en hink för att hjälpa bebisen att komma längre ner. Sedan togs nya prover på bebisen och de pratade om att om inte bebisen snart kom ut så skulle de behöva ta ut den. Enligt papprena så började mina krystvärkar 01.05 och 01.07 var han ute. Jag kommer ihåg att barnmorskan som var inne med oss på rummet plötsligt fick lite panik och bad Fredrik hämta lite handdukar och någonting annat till henne eftersom det inte fanns någon annan personal där. Jag krystade ut honom så fort att läkaren inte hann komma. Jag fick upp bebisen på magen och frågade vad det blev för något, de sa åt mig att jag fick ta reda på det själv och jag blev jättearg så tillslut sa de att det var en pojke.
Samtidigt som mitt lilla mirakel ligger på min mage så ber de mig krysta ut moderkakan, jag försöker och försöker men ingenting händer. Efter ett tag så tycker de att bebisen låter konstigt så de kontaktar en barnläkare som redan tidigare hade informerats om att det kommer födas en bebis som är för tidigt född. Hon och ett helt team kommer inspringandes i rummet och lägger min älskling i en kuvös. Det blir massa problem med kuvösen så hans syresättning hinner gå ända ner till 29% innan de lyckas få igång allt.
Min moderkaka kom inte ut och plötsligt säger de att jag måste ta lustgas för att de ska få ut den, jag vägrade så då sa de åt Fredrik att hålla masken över mitt ansikte och plötsligt var jag helt borta. Känner efter ett tag att någonting kommer ur mig och förstår att det var moderkakan. De ville droga ner mig ordentligt eftersom de annars hade behövt skicka in mig på operation. Samtidigt som de i sista sekund lyckades dra ut den så ropade de på Fredrik att han var tvungen att följa med dem till neonatalavdelningen.
Barnmorskan gör en undersökning på mig och säger att hon måste sy mig på två olika ställen. När allting var klart så skulle jag få vila och de sa åt mig att ringa på klockan när Fredrik kom tillbaka.

 


Helt nykläckt

När Fredrik kom tillbaka fick jag veta att bebisen vägde 3676 gram och var 49 cm lång, alltså var han stor för sin ålder. Han berättade lite olika saker som de gjort på honom och så fick vi fika av personalen och det var första gången som jag åt någonting sen efter att jag blev inskriven.

Jag fick bo på Antenatalavdelning C23 och innan vi åkte dit för att sova så åkte vi till bebisens avdelning för att titta lite. Jag fick åka rullstol och det var läskigt. Efter att ha sett lite på bebisen gick vi till min avdelning där vi sov i några timmar innan vi fick frukost. Dagen efter hade jag sjukt ont i ryggen eftersom läkaren som skulle sätta EDA på mig hade fåt sticka mig ett flertal gånger.

Jag fick inte ligga på vanliga BB eftersom jag skulle hållas under uppsikt på grund av blodtrycket. Bebisen låg nere på neo och jag satt med honom så mycket jag bara kunde. Han hade fått lunginflammation eftersom de missade att ge mig antibiotika och så hade han svårt att andas och fick därför andningshjälp.

1.Ligger och solar med andningshjälp
2.Ligger med andningshjälp
3. Första bilden där man fick se hans ögon lite
4. Ligger i mammas famn med massa slangar

 

Plötsligt så upptäcktes att jag fått en blodpropp i vänster ben och fick börja med blodförtunnande.
Vi fick träffa en barnläkare som förklarade hur allt låg till med bebisen och samtidigt höll de mig under uppsikt. I flera dagar fick vi höra att vi skulle bli flyttade till Danderyd, men flera gånger så uppstod någon komplikation med bebisen som gjorde att det inte blev av.
Tisdagen den 9 december så gick min pappa bort, han hade legat inne på samma sjukhus som vi men eftersom jag hade fått blodpropp så fick jag inte gå till hans avdelning.
Onsdagen den 10 december blev vi flyttade till Danderyd där vi äntligen fick bo tillsammans med våran bebis. Jag hatade att vara på sjukhuset och Fredrik kunde inte sova över med mig eftersom vi inte kunde lämna katten ensam så jag fick sova helt ensam i flera nätter i det stora familjerummet vi fått. Så att få komma till Danderyd var helt underbart eftersom man äntligen fick vara tillsammans.


I pappas famn på Danderyd

Torsdagen den 11 december fick vi åka hem och ha hemsjukvård istället, jag och Fredrik fick gå några snabba småkurser för att lära oss lite olika saker. Att komma hem var så sjukt underbart! Det jobbiga var dock att Fredrik inte kunde ta ut sina tio pappadagar så jag fick vara ensam direkt från början. Och redan på fredagen jobbade han 12-22.25 och gjorde det även lördag och söndag. På lördagen skulle vi på återbesök på Danderyd och då följde min mamma och hennes kille med. Allting var bra så vi fick åka hem för att på veckan därpå få hembesök.
Måndagen den 22 december blev vi helt utskrivna och fick börja vårt nya liv på helt egen hand.


Redo för att fira jul

Efter förlossningen hade jag så sjukt ont. Jag kunde inte röra mig och allting var så nytt. Min pappa hade gått bort och det var massor kring det som skulle fixas, och så var det jul och det skulle firas flera gånger med olika personer. 16 december hade vi minnesstund för min pappa och sedan skulle han begravas i Finland, jag åkte inte på den begravningen eftersom det inte funkade av olika skäl. Där var jag nyförlöst och skulle tömma min pappas lägenhet, fixa med massa papper och sånt. Tack gode gud för all hjälp från min mamma och hennes kille! Fredrik jobbade massor så det var mycket att hinna med. Ta det inte fel, Fredrik har hjälpt mig sjukt mycket och jag hade aldrig klarat allt utan honom. Och även fast det hände så sjukt mycket så höll sig våran kärlek stark så vi gifte oss 2,5 månad efter att Kasper föddes. Och inte ens på mitt eget bröllop fick jag vara smärtfri, jag hade massa problem efter graviditeten och precis till bröllopet fick jag njursten och kunde knappt gå. Och inte förrän många månader efter förlossningen kunde jag känna mig frisk. Ett tag kände jag mig riktigt nere, alla kompisar och Fredrik jobbade och jag var instängd i mitt eget hem på grund av allt som gjorde så ont.

Men i slutet av mars när jag äntligen blev klar med alla papper som hade med min pappa att göra så kände jag att allting skulle vända och bli bättre. Jag tog mig ut och försökte börja få kroppen att fungera. Och nu är vi här i mitten av maj och jag har en alldeles underbar bebis på 5,5 månad och inte ont i någon del av kroppen. Det tog mig fyra månader att bli helt återställd från förlossningen. Det har varit en riktig kamp och jag har verkligen varit nere på botten, men så har jag tänkt på hur underbara vänner och familj jag har som har fått mig att hänga kvar. Och den underbaraste har ju ändå varit min älskade bebis, och det är för hans skull som jag insåg att jag var tvungen att få livet att vända. Och det gjorde det!
Tyvärr så blev det aldrig av att Fredrik tog sina tio pappadagar så vi fick börja med den tuffa vardagen helt sjävla direkt. Och tyvärr så jobbar Fredrik väldigt mycket, han kommer hem mellan 19.30-23.50 från jobbet, och eftersom Kasper lägger sig runt 20 varje kväll så förstår ni att jag får ta hand om det mesta som har med honom att göra. Men man får ju vara glad över att Fredrik har ett jobb, och han gör så gott han kan och försöker hjälpa mig så mycket som det bara går. Jag älskar honom av hela mitt hjärta och vet att om han själv fick välja så skulle han välja att ha lite andra arbetstider så att han hann vara mer hemma med oss.


torsdagen den 4 december 2008 01.07 födde jag en underbar pojke som vägde 3676 gram och var 49 cm lång. Han föddes fyra veckor för tidigt.


Min älskade Kasper!


Mamma älskar dig!



Min älskling idag, 5,5 månad

 

Ojdå, jag fick nog till en ganska lång berättelse. Är impad om det finns någon som orkat läsa igenom hela!

 

 Update: Suck! Jag måste vara bra knäpp ju. Skulle berätta för en kompis att jag äntligen skrivit en förlossningsberättelse och då sa hon att jag ju redan hade skrivit det för länge sen. Nej nej sa jag.. Kollade igenom mitt arkiv.. Och vad hittar jag som jag skrev i december? Jo, en FÖRLOSSNINGSBERÄTTELSE!!!
Här har jag suttit jättelänge och skrivit någon som jag redan skrivit engång :P
Aja, de är inte helt identiska, här får ni tidpunkter som jag hade glömt och så har jag ju berättat lite om eftertiden :P


Lugnet efter stormen

Lugnet efter stormen

2009-05-18 @ 20:13:15
Vardag
Kommentarer (0)
Kasper ligger och sover och Fredrik jobbar kväll (som vanligt tycker jag). Trots att det regnade ordentligt idag så gav jag och Kasper oss ut på vår dagliga promenad. I två timmar gick vi ute i regnet och tack gode gud för att det finns regnskydd till vagnen så att lillen låg helt skyddad från allt regn! Jag blev ruskigt blöt och de kläder jag hade på mig är fortfarande blöta fast det är fem timmar sedan vi kom hem.
Igår insåg jag att Kaspers mat i frysen var slut så då fick jag ta tag i saken idag. Jag gör ju all hans puréer själv så då fick jag ta tag i saken idag och det är inte det lättaste när Fredrik inte är hemma. Så det var bara att handla, skala, hacka, koka, mosa och passera allt och sedan lägga i påsar. Jag gör ju både lunch och middag, till lunch blir det någon fruktpuré och till middag blir det potatis med någonting annat till som broccoli, majs, palsternacka och annat liknande. Så nu är frysen full med mat till Kasper som räcker i ungefär en månad. Allt detta tog mig lite över tre timmar, det är lite krävande när man har en bebis att underhålla samtidigt. Och efteråt var det ju en ganska rejäl disk som väntade eftersom det blir ruskigt många kastruller och skålar som används. Men efteråt känner man sig riktigt duktig :)

När Madde publicerade sin förlossningsberättelse insåg jag att jag själv ännu inte skrivit en. Mitt minne är inte det bästa från förlossningen men ska nog ge mig på ett försök att med hjälp av förlossningsjournalen försöka skriva någon slags text. Den kommer ju bara lite över fem månader för sent ;) Bättre sent än aldrig va?

Så om du är intresserad så kan du ju kika in om ett litet tag igen för att se om jag lyckats skrapa ihop någonting, och det är väl det som min kväll kommer att bestå av. Härliga minnen!

Kock á la grande

Kock á la grande

2009-05-17 @ 18:54:20
Vänner
Kommentarer (1)
Kvällen igår var helt underbar! Kan inte komma ihåg när jag sist hade så sjukt kul.


Bilden säger nog det mesta om vad som gjordes.
Vi spelade alltså Kakans favoritspel, ölspelet samtidigt som vi hade Eurovision på i bakgrunden. Det var helt underbart kul så får tacka er alla för en underbar kväll. Det märktes att alla hade kul för humöret och humorn var ju verkligen på topp. Resten av bilderna och händelserna från kvällen är inte riktigt barnvänliga så ni får klara er utan detaljer :P

Morgonen var lika mysig som alltid. Vi gick alla upp tidigt som vanligt och satt och käka frukost och drack té innan vi satt och glodde på tv. Vissa låg i bäddsoffan på golvet medans andra trängdes och myste med varandra i sofforna. Alla var sjukt trötta och världen snurrade som aldrig förr :P Ica, Emma och Matte sov hemma så de missade allt gos på morgonen :P Efter att Kakan och Oskar åkte iväg så låg jag och Anna och tog en powernap i bäddsoffan. Några timmar senare åkte Erik hem och sedan även Niklas. Anna stannade kvar till halv fem så vi kollade på reprisen av Eurovision eftersom man inte hängde med så bra igår och så beställde vi hem pizza.

När Anna hade åkt var det för mig och Fredrik bara att börja städa, för tro mig.. Det behövdes verkligen. Glassplitter på golvet i köket som hade klibbats fast i någon slags dricka och så mådde ju inte alla så bra i slutet av kvällen så det fanns städning :P

När Fredriks föräldrar var och hämta Niklas så lämnade de över en byrå som vi fått.


Lite dålig bild eftersom solen låg rakt på.
Men den passar i allafall helt utmärkt i vardagsrummet :)


Och så slänger jag in den här bilden också eftersom den är så sjukt söt :)

Jag försöker..

Jag försöker..

2009-05-16 @ 17:29:47
Vardag
Kommentarer (1)
Ser ni hur hårt jag kämpar för att försöka komma tillbaka? Allt för eran skull. Nu har klockan hunnit bli så mycket som 17.30, har i allafall hunnit med att boka klart allting för Finland resan och tagit ett skönt bad med min kära man :)

Nu blir det snart chili con carne som min käraste står och fixar till i köket och efter det så får jag väl städa undan efter honom :P Haha. Känns som att det alltid blir mycket stökigare när han lagar mat, får helt enkelt nöja mig med att hans mat alltid blir sjukt gott!

Efter 20 anländer sällskapet och jag har väl inte sagt hur taggad jag är? :P


Mitt älskade fluffdjur som tyckte att det var varmt en dag

Livin´on a prayer

Livin´on a prayer

2009-05-16 @ 14:44:29
Vardag
Kommentarer (0)
Soliga varma lördag
Har väl inte allt för mycket att berätta egentligen. Dagen har spenderats med att fixa veckans städning. Duktig jag är! Fredrik passade på att åka och storhandla under tiden som jag städade så att man hann med mer under dagen. Kasper har lyssnat på musik, dansat och legat massa på mage och tränat. Idag är han riktigt sommarklädd på grund av värmen.


Ikväll blir det mys och massa skoj med hela gänget :D Längtar verkligen sjukt mycket! Kanske bjuder på någon bild imorgon om det blir något vettigt :P

En rolig grej har dock hänt idag. Min mamma har beställt båtbiljetterna hem från Finland och bokat hotell som vi ska bo på under sommaren i Helsingfors. Jag längtar! Jag, Fredrik och Kasper kommer inte åka med dem till Finland utan möter upp dem där eftersom min mamma och hennes kille åker en vecka innan Fredriks semester börjar. Men som det ser ut nu så åker vi på en måndag och kommer söndagen efter. Så blir en mysig semester till Finland. Har inte bokat vår resa dit än, men jag gör det snart :) Någon som vill vara kattvakt? :P Ska kolla om det finns någon som vill bo hemma hos oss den veckan så att kisse får vara på hemmaplan. Någon som känner sig sugen? Köper förstås en drickbar present från båten om inte annat önskas :P

Ha en underbar lördag!


Kasper maraton

Kasper maraton

2009-05-15 @ 22:29:04
Lillgubben
Kommentarer (1)

Hos pappa


Tränar för fullt


Och hej så vänder vi oss


Potatis i munnen


Med nappflaskan

Ganster´s paradise

Ganster´s paradise

2009-05-15 @ 16:26:52
Vardag
Kommentarer (0)
Det blev inget paket till mig idag. Klockan är 16.20 och har inte fått något sms och tror inte det kommer såhär sent. Har jag något att se framemot nästa vecka då :P Men vi ska ändå gå iväg snart och se om vi kan få ut Fredriks paket.

Har sedan jag nyss skrev fixat lite här hemma, städat sånna ställen som man inte alltid tänker på. Typ tagit loss vridknapparna från spisen och skrubbat de rena och rengjort lite andra ställen i köket. Min mamma var också förbi en sväng och gosade med Kasper och så :)

Åh, jag ser så sjuuuukt mycket framemot imorrn! Ska bli sååååå kul :D Lite mys med hela gänget samtidigt som vi ser på Eurovision och spelar Kakans favortispel. Man får hoppas på att man inte råkar illa ut :P

Nu är det Alice Coopers Poison som fyller rummet här med den underbara stämningen :D Lillgubben börjar bli otålig i babysittern så med det avslutar jag inlägget och önskar er ännu en gång en underbar helg.

Fredag med party

Fredag med party

2009-05-15 @ 13:44:21
Vardag
Kommentarer (1)
Hejhej hallo igen.

Kasper ligger och har sin dagliga dansuppvisning i sängen till sin mobil som så fint både snurrar och låter. Han satt i babysittern nyss och såg på när jag möblerade om i sovrummet och småpillade lite med grejer. Det var först inte så uppskattat att bara sitta där, det blev ju tråkigt. Så jag slog på musik och stog och dansa och sjöng samtidigt. Och vet ni, då tyckte han att allting blev så mycket bättre. Han satt och skratta riktigt ljudligt, underbart vackra ljud!


Sitter och tuggar på sin bitring som han fick i påskägget

Har då som sagt möblerat om lite i sovrummet. Allt för att få plats med det enorma tvättstället vi har där inne. Hittills har den stått inne i vardagsrummet och jag tycker inte om att den står där, det ser bara fel ut i vårt stora vardagsrum :P Hellre har jag den inne i sovrummet än i det rummet där vi för det mesta spenderar tid med våra gäster.
Det som fick bli i sovrummet nu är att sängen får stå mot väggen och det betyder att Fredrik kommer få sova instängd mellan mig och väggen, får se om han klarar av det. Jag skulle nog känna mig alldeles för instängd. Men jag tycker att det blev mycket finare i sovrummet nu så hoppas att han också tycker det sen när han kommer hem från jobbigt så kanske han kan offra sig att sova instängd :D
Passade även på att omorganisera på skrivbordet som står där inne, den är så jobbig eftersom den drar åt sig sjukt mycket damm och den är hemsk att damma eftersom det stått massa smågrejer i hyllorna, försökte fixa till det så dammet inte kommer åt lika lätt.


Här ser ni skrivbordet nu, men tog ju ingen före-bild så ni får nöja er med det här.
Längst upp på skrivbordet var det fullt med grejer förut men tog bort de nu och la
de på olika ställen, bland annat cd-skivorna på hyllan ovanför de svarta och vita lådorna.
Och tidningsgrejer (vet inte vad det heter) länggst ner bakom symaskinen. Så piggade
jag upp med växter längst upp istället.
Någon som kan gissa vad det är för växter de två som står på varsin sida av den i mitten?
(Alltså de två med de stora bladen) Ge mig lite gissningar så berättar jag sen!


Och så ser rummet ut nu, lite svårt att få med allt. Men ni ser sängen längst bort
och skrivbordet till vänster. Till höger om mig finns mitt klädskåp och på vänstersida finns
Fredriks klädskåp. På högersida hittar ni även två byråer som står brevid mitt skåp och så
 tvättstället.
(Intresseklubben antecknar på högsta nivå förstår jag)
Står även en stol och en liten svart hurts (likadan som den brevid sängen) mellan
 tvättstället och tvn (spännande va?)

Tycker det blev mer plats i sovrummet nu än vad det var innan, och ändå har jag tagit in en stor grej där :P

Tidigare idag så var vi ute på promenad och så mötte vi Madde och Melker och gick och handlade lite på Ica innan det var dags att komma hem för lunch. Planerna för resten av dagen är att kanske fixa lite mer här hemma, se hur länge Kasper tänkte ligga och dansa och sen ge sig ut på en liten tur upp till centrum igen. Ska försöka hämta ut ett paket som kom till Fredrik, får se om det funkar med tanke på att hans leg som jag har gick ut för två år sedan :P Han använder ju sitt pass som leg men den har han ju med sig på jobbet. Hoppas även på att min mobil plingar till snart och att det är ett sms där det står att jag kan hämta mitt paket från Ellos, inte för att jag har akutbehov av badkläderna med man vill ju alltid ha det man beställt  för att se om det passar.

Och med detta önskar jag er alla en trevlig helg för det ska nämligen jag ha och njuta av att min karl äntligen är ledig en helg så att man får spendera lite tid tillsammans!



Ser ni vem som är tillbaka igen?

Ser ni vem som är tillbaka igen?

2009-05-13 @ 13:46:26
Vardag
Kommentarer (0)
Oj oj oj.. Ett inlägg igen. Den ni. Kasper ligger och dansar till sin mobil i sängen så jag tänkte vara riktigt snäll och starta upp datorn och skriva ett inlägg till er. Kan ju samtidigt passa på att gratulera Kakan och Ullis igen som båda fyller år idag :)

Vi började dagen med en två timmars promenad som vanligt och passade på att handla lite samtidigt. Intresseklubben antecknar förstår jag. Så kom vi hem för lunch och så har vi suttit och lekt lite och busat med massa skratt. Och som sagt så ligger Kasper i sin säng nu och dansar och sjunger till sin mobil som han har där. Han avgudar den verkligen så det är verkligen en av de bästa köpen vi gjorde! Den låter, snurrar och så kan man tända en lampa som byter färg. Underhållning på hög nivå där.

Ikväll blir det kalas hemma hos Kakan som tidigare nämnt. Hela hennes familj kommer vara där så det blir riktigt kul :) Hennes syskon är så sjukt underbara! Det blir en sån underbar stämning med dem. Tänk er själva.. Dem är alla som Kakan, så de blir massa kakor i samma rum :P Haha fyndigt va? :P Inte för att jag tror att Kakan kommer hinna läsa min blogg innan ikväll, men för att vara på den säkra sidan så avslöjar jag fortfarande inte vad hon kommer få i present. Kan ju vara snäll och avslöja att hon har varit tillräckligt snäll för att få presenter. Hon är en sån otroligt underbar människa som alltid sätter andra människor i första hand, så egentligen finns det ingenting som man kan köpa till henne som täcker hela hennes underbara hon. (Vilken konstig mening).

Satte mig på balkongen för att vara snäll mot katten och ge henne lite sällskap. Hon är lite rolig hon, vi har ju kattburen på balkongen så hon brukar gå och lägga sig i den nångång. Annars så är hon ju helt förälskad i de balkongmöblerna som jag köpte förra året.

Idag har jag förresten handlat de första sommarplaggen! Innan Fredrik åkte till jobbet så klickade jag hem ett nytt badlinne, badtrosor och badkjol från Ellos. I kjolen finns det ju en inbyggd trosa så har man kjolen ska man inte ha badtrosor också. Men jag hade svårt för att bestämma mig för vilken underdel jag skulle ta så Fredrik tyckte att jag skulle ta båda :P Och eftersom de var på rea kunde jag lika gärna göra det. Alla delarna kostade mindre än 80 kr styck, och det tycker jag var ett bra pris.

Nu avslutar jag här så ni slipper ett alldeles för långt och babbligt inlägg igen. Och om det är så att min kära mini vill ligga kvar och dansa så ska jag sätta mig ner och försöka avsluta min bok, har bara 80 sidor kvar nu.

Hej hej!

God kvällens

God kvällens

2009-05-12 @ 21:15:24
Allmänt
Kommentarer (1)
Tänkte försöka ge mig på ett sånt där.. Vad heter det..? Inlägg var det ja. Stor risk för att det blir ett långt och inte alls speciellt inlägg. Men så sällan som jag skriver så får ni tåla det.
Men oj, vart ska man börja? Våra dagar rullar på som bara den och det är anledningen till bloggdöden, men antar att ni förstår det.

Vad har hänt sen sist då? Antagligen väldigt mycket, men omöljligt att rabbla upp allt. Vi har i allafall firat Valborg, hjälpt Ica och Robin att flytta, varit på besök hos dem, lekt med Madde och Melker, varit på BVC, shoppat, varit på promenader.. Ja listan kan göras oändligt lång.
På BVC så fick Kasper sitt fem månaders vaccin förra veckan och han var en riiiktigt duktig kille och grät inte alls, han skrattade faktiskt och sköterskan tyckte han var lite knäpp :P Men sån är min käraste, han älskar att skratta och hans leende förgyller mina dagar så fint. Och det vackraste ljudet jag någonsin hört är när han sitter och skrattar högt. Det är vackert. Han växer som han ska och allting ser bra ut :)
Och på dagarna gör vi massa kul. Vi är på promenad och Kasper är lycklig över att vi bytte till sittdelen för några veckor sedan så att han kan sitta och se på allt spännande. Hemma så leker vi, skrattar, rullar på golvet och läser böcker. Och så älskar han att hoppa i mammas famn och stutsa runt som en tok. Underbart att se hur han utvecklas och växer.

Bloggen kommer kraftigt i kläm, det är dock ingenting som jag sörjer eftersom jag tycker att det är viktigare att spendera tid med Kasper än att sitta vid datorn. Och eftersom det är full fart från sju på morgonen tills Kasper lägger sig på kvällen så finns det inte så mycket tid över. Men idag är första gången på jag vet inte hur länge som jag sätter mig här. Tvätten är upphängd, disken är diskad, golven är skurade och Kasper sover. Klockan var 20.30 och jag var klar med allting. Det var lite av en panik som svepte över mig eftersom jag har glömt bort hur det känns att ha tid över. Vad gör man på den tiden? Då hela hemmet är fixat och bebisen sover. Och dessutom jobbar Fredrik kväll, som han gör alldeles för ofta. Satt ett tag och funderade på vad jag skulle göra och kom sedan på datorns existens. Lite läskigt var det. Men nu är frågan vad jag ska göra i de tre kommande timmarna som jag är ensam? Tror inte att jag kommer ha orken att sitta vid datorn så länge, skulle säkert få världens huvudvärk av att helt plötsligt efter flera veckor sitta här så länge. Kanske kan unna mig själv ett bad och kanske ta och försöka avsluta den där boken som jag började läsa på förra året. Helt ärligt så saknar jag att läsa. Imorse så skulle Fredrik beställa något från Adlibris så då passade jag på att beställa tre böcker med hopp om att hinna läsa nångång. Kommer inte ihåg vad böckerna hette med en handlade om en tjej som blev sexuellt utnyttjad under sin uppväxt, en handlade om en kvinna som drabbades av samma hemska sjukdom som min pappa dog av i december och så handlade den tredje om finska vinterkriget.

Det finns en grej som är tråkigt med att man inte hinner/orkar sitta vid datorn och det är att man nästan tappar kontakten med vissa vänner. Vänner som man inte kan träffa så ofta för att de bor långt bort. Förut var man så van vid att kunna prata med dem på msn och på så vis hänga med i varandras liv, för sanningen är ju den att vi är alldeles för dåliga med att använda telefonen och slänga iväg ett sms eller samtal till dem vi inte kan träffa. Msn kom och tog över den sociala delen i så många människors liv :P

Jahaja.. Vi är redan i mitten av maj och sommaren närmar sig med stormsteg. För några månader sedan när jag och Kasper var hos barnläkaren så sa han att vi skulle lämna nya blodprover i mitten av maj och då kändes det långt bort. Tur att jag kom på det i helgen så vi kan ta och fixa det nu i veckan.

Snart är det sommar och Fredrik har lite semester i allafall :) Hoppas att tiden går fort fram tills det! Och visst är det lite som händer innan det. Som att imorgon fyller Kakan och Ullis år och det blir kalas hemma hos Kakan, sen har vi lite planer till på lördag då det är Eurovision, sen ska jag hinna shoppa massa sommarkläder, gå på möhippa, gå på inflyttnings- och födelsedagsmiddag hemma hos Ica och Robin, fira folk som tar studenten... Och massa annat skoj hoppas jag! Skönt med grejer som händer så man får lite variation här i livet :D

Bjuder på lite bilder på min minitok:

En nyvaken älskling


Har som syns hittat något intressant uppe i taket


Skrattar åt mamma som vanligt

Undra om det finns något mer ni borde få veta.. Kan dock inte komma på något speciellt. Jag förstår om ni gett upp hoppet angående min blogg, men släng ändå en titt här lite då och då så att ni inte missar när jag väl uppdaterar! :D

Ska passa på att gratulera både Kakan och Ullis som blir gamla imorgon! Kakan ska ju ha kalas imorgon och då får jag fira henne och ge presenter (om hon varit tillräckligt snäll..) men Ullis har jag ju inte chans att träffa så vi kan säga att det här inlägget är en födelsedagspresent till henne eftersom jag antar att hon är en av dem som har väntat på uppdatering. Kom även på att det inte bara är födelsedagar imorgon utan att det även finns de som firar årsdag med sin lover. Ok.. Det är också Ullis :P Haha.. Så grattis för det också gumman! Och hälsa din kära.

Nu önskar jag er en trevlig kväll och ska försöka komma
på hur jag ska underhålla mig själv resten av kvällen!

Varför är livet så orättvist?

Varför är livet så orättvist?

2009-05-02 @ 23:01:19
Vänner
Kommentarer (7)
Jag är så arg och ledsen just nu. Varför ska livet vara så sjukt orättvist mot vissa? Varför ska man behöva lida så mycket?
Du finns i mina tankar hela tiden gumman, jag hoppas att du vet det. Du har haft det så tufft en tid nu och nu när allt borde vända och bli så underbart så fortsätter allt att bråka med dig. Så jävla orättvist. Men du är stark gumman och det är den lille också. Jag vet att allting kommer att bli bra, men det är ändå inte rättvist att ni ska behöva gå igenom det här.

Det gör så ont när man vet att de som står en nära mår dåligt. Jag kommer inte sova bra inatt och det vet jag, mina tankar finns hos er vännen. Om jag bara kunde så skulle jag göra allt för att ta en del av oron du känner.

Och även fast jag vet att det blir bra så förstår jag vilken oro du kommer att leva i, och det känns inte rätt. Vill att ni ska ha det bäst och slippa all oro. För jag förstår att även om du kommer få höra att allt kommer att bli bra så kommer oron att finnas där, det är ju naturligt. Men så jävla orättvist. Jag kommer aldrig kunna förstå din starka oro eftersom jag själv inte varit med om samma sak. Men jag finns här för dig och det vet du.

Det värmer mig att du gav mig förtroendet och ringde mig när du var ledsen och behövde prata. Är glad att du förstår att jag finns här för dig dag och natt.

Som sagt, vi tänker på er och finns här. Snart är allt bra igen och vi får börja med allt det roliga i planerat. För visst vet även du att vi kommer få en underbar sommar ihop med massa mys som vi planerat.



Bilden är tagen från Google

RSS 2.0