Right?

Right?

2009-11-29 @ 19:55:43
Allmänt
Kommentarer (2)
Efter regn kommer solsken. Right? Men efter det kommer ett jävla skyfall.

Få lite luft

Få lite luft

2009-11-27 @ 17:54:00
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag tänkte ta en minipaus från bloggen. Det är mycket just nu. Mycket inför Kaspers kalas och så har det hänt lite personliga saker som inte hör hemma här. Men vi hörs när vi hörs! Trevlig helg på er alla!

Hejhej

Hejhej

2009-11-26 @ 20:24:00
Allmänt
Kommentarer (0)
Tänkte bara ge livstecken. Fredrik jobbar kväll, alltså tillbringar jag kvällen på egen hand. Sist han jobbade kväll var innan vi åkte till Egypten, så ungefär tre månader sen. Jag brukar ju alltid sitta uppe och vänta på honom, men vet verkligen inte hur jag ska orka sitta uppe till midnatt.. Men har så svårt att sova utan honom. Fast i och för sig, vet inte när jag sist sovit ordentligt. Usch usch.

Nog om deppiga saker nu :) Igår var Kakan, Emma, Ica och Oskar här på besök. Kul för Fredrik att Oscar hängde med så att han slapp vårt tjejsnack ;) Och så kunde han ju äntligen få sin födelsedagspresent, och så söt som han är så hade han köpt en födelsedagspresent till Kasper.

På lördag är det kalas, så morgondagen kommer jag baka hysteriskt i köket samtidigt som jag städar och fixar :)

Första dagen

Första dagen

2009-11-25 @ 08:16:36
Allmänt
Kommentarer (0)
God morgon. Idag är första gången som Fredrik jobbar sen förra måndag. En dag var han tvungen att ta ledigt för det där med kisse, sen vart han sjuk och sen skulle han vart ledig. Alltså är det första gången jag är ensam sen det med kisse hände, just därför känner jag att jag måste för både min och Kaspers skull komma ut idag. Bara få se folk och inte sitta hemma och ruttna. För jag har inte läkt ännu, jag sörjer fortfarande. Jag gråter dock inte dagarna i sträck nån mer, kan återigen skratta och funka som en människa igen (förutom sömnen, för sova kan jag inte längre.. Det var länge sen sist). Men livet går vidare :) Finns så mycket jag faktiskt har att glädjas åt.

Ingen vatten

Ingen vatten

2009-11-24 @ 17:55:05
Allmänt
Kommentarer (0)
Fick för ett tag sen hem en lapp där det stod att vi inte kommer ha nån vatten på torsdag. Inte får vi använda toaletten heller. Hur ska jag klara av hela dagen utan att gå på toa? Får väl använda hink. Eller så försöker jag se till att hitta en snäll själ att bosätta mig hos.

Pojken och vargen

Pojken och vargen

2009-11-24 @ 12:50:56
Allmänt
Kommentarer (0)
Ni har väl hört historien om pojken och vargen? Ni vet, pojken som alldeles för ofta skrek "Vargen kommer" och bara lurade alla invånare i den lilla byn. En dag så ropade pojken som vanligt "Vargen kommer", den här gången var det dock inte på skoj. Men folket hade tröttnat på pojkens lögner och ingen trodde på honom. Bad luck för byn liksom. Frågan är väl hur många gånger man orkar bli lurad innan man ger upp..?

Tusen saker gånger två

Tusen saker gånger två

2009-11-23 @ 15:08:52
Lillgubben
Kommentarer (0)
Jag är så trött! Helt sjukt hur seg man kan vara. Imorse tog jag och Kasper en morgonpromenad med M&M, var borta i tre timmar. Väl hemma så bakade jag och Fredrik lussebullar som så fint ligger på plåtarna och väntar på att bli uppätna. And they will! Nu sitter jag här och försöker hålla ögonen öppna samtidigt som jag försöker planera inköpslistan till imorrn då jag ska köpa allt jag behöver för att baka ihjäl mig under veckan. Kasper har ju sitt första kalas på lördag och tills det ska jag baka massor. Blir två olika tårtor också. Och sen måste jag baka bröd så vi har frukost. Och på onsdag ska vi handla igen, typ barnsaker och sånt för en månad. Så den här veckan hittar ni mig antagligen i affären eller bland all mjöl. Sen ska man förbereda för kalaset också samtidigt som man ska vika in sjuttioåttaelva maskiner med tvätt och tvätta det smutsiga. Det är bra att man får känna att man lever i alla fall!

Godaste maten

Godaste maten

2009-11-22 @ 16:30:38
Mat
Kommentarer (0)
Håller på med middan, idag blir det fiskgratäng. En maträtt som jag verkligen avgudar! Sitter just nu och väntar på att fisken ska koka klart och att potatisen till potatismosen ska koka klart. Både munnen och magen längtar!

Det går sjukt fort

Det går sjukt fort

2009-11-22 @ 07:58:49
Lillgubben
Kommentarer (0)
Igår var vi och shoppade hela familjen. Kasper fick nya vinterskor och Fredrik fick en ny vinterjacka. Vi var i Kista, när vi satt och åt lunch så hörde vi världens skrik (några hundra tonårstjejer som tog fram sin ljusaste röst och skrek allt de kunde). När vi ätit klart såg vi att all denna hysteri berodde på att dom som åkt ut från Idol var där och uppträdde. Det var inte så lätt att passera med vagnen :p Och nu till en annan grej. Det är mindre än två veckor kvar tills Kasper fyller ett! Tiden går så sjukt fort. Nästa lördag ska Kasper ha kalas för alla kompisar, alltså om sex dagar har min lilleman sitt första kalas. Helgen efter det har han släktkalas. Och helgen efter den helgen är det lucia och sen är det typ jul, sen nyår och sen börjar det nya året med massa spännande! Haha här gick vi fort fram :p Aja, hoppas ni får en trevlig söndag!

Fredagsmyyyys!

Fredagsmyyyys!

2009-11-20 @ 18:21:38
Allmänt
Kommentarer (0)
Hallohallo. Fredag idag, och vad innebär det för oss med barn? Ingen krogrunda här ne, istället något mycket bättre. Nämligen Idol! :-D Haha. Har dessutom hört att läckerbiten/hunken/charmören/snygginen (ja ni fattar) Martin Stenmarck ska sitta i juryn istället för min älskade teddybjörn Anders Bagge, stackarn är fortfarande sjuk. Men ikväll kan jag nog överleva utan honom. Speciellt om Martin Stenmarck dyker upp doppad i smält choklad med några jordgubbar på (t)oppen. Mums!Vi har även laddat med chips, dipp och julmust. Mums!

Minisemester

Minisemester

2009-11-20 @ 13:28:00
Allmänt
Kommentarer (0)
Har suttit och kollat runt lite på nätet nu. Planerar en liten semester för hela familjen nångång i början av januari. Bara få komma bort lite och ha det lite mysigt innan allting för våren drar igång.
Blev positivt överraskad när jag besökte SJs hemsida i allafall :)

Älsklingsbebi

Älsklingsbebi

2009-11-19 @ 22:08:53
Lillgubben
Kommentarer (0)
Har precis vart och gett Kasper välling. Skit konstigt eftersom vi aldrig förut behövt ge välling efter att han lagt sig. Vi la honom som vanligt strax efter 19 och han somnade efter ett tag. Men sen så vaknade han och började gå runt i sängen, somnade igen och så hörde jag massa snack från hans rum för ett tag sen. Gick och kollade till honom och där låg han med världens uppspärrade ögon. Bäddade ner honom och lämnade rummet. Kom sen på att han säkert blir hungrig snart. När han fått vällingen och jag gått ut vart han superledsen. Nu sitter Fredrik med honom (nu kom han ut) och så hör jag hur Kasper busar runt i sängen hur pigg som helst. Hur kan han vara det nu? Får se hur kvällen slutar. Kanske tar han sovmorgon imorrn då?

Skuld

Skuld

2009-11-19 @ 16:22:28
Allmänt
Kommentarer (0)
Det känns som att allting är mitt fel. Hade jag bara inte bokat veterinärtiden hade vi ju fortfarande haft kvar henne. Min älskade kissekatt. Det gör ont, bröstet värker och tårarna sprutar. Sömn, vad är det? Jag känner sån skuld.. Jag väntar på att hon kommer tillbaka när som helst. Det måste hon ju. Jag får ingen luft och är helt förkrossad utan henne. Jag är svag och så långt ner på botten som det bara går att. Jag är så rädd för att inte komma över sorgen och hamna i något hemskt. Jag vill inte skjuta undan folk för jag vet hur illa det kan sluta för mig. Skulle nog behöva sömn och mat för att bli en människa igen, men tyvärr tar det emot alldeles för mycket. Jag är så otroligt glad över att ha Fredrik hemma nu, älskar honom så sjukt mycket!

...

...

2009-11-18 @ 23:05:16
Allmänt
Kommentarer (0)
Det är nästan så att jag inte kommer ihåg när jag åt eller sov sist..

Orkar inte

Orkar inte

2009-11-18 @ 08:50:41
Allmänt
Kommentarer (2)
Jag är helt slut. Har knappt ätit eller sovit och vill inte göra det heller. Jag bara gråter. Har nog aldrig varit såhär förkrossad förut. Jag sitter och väntar på min fina kisse, väntar på att hon ska ge mig sällskap vid frukosten. Men hon kommer inte komma. Aldrig mer. Det gör så ont. Jag fruktar av hela mitt hjärta att vara ensam hemma. Idag och två dagar nästa vecka jobbar Fredrik kväll. Jag är så rädd, rädd för att hamna i en deppighet och skjuta allt och alla åt sidan. Jag vill bara ha tillbaka min kisse..

R.I.P

R.I.P

2009-11-17 @ 21:46:27
Allmänt
Kommentarer (2)


Nu är det gjort. Det gick lungt och var fint. Vi satt med henne under hela tiden, jobbigt men absolut något som vi båda ville.

Vila i frid nu våran älskade katt <3
Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan och vi älskar dig sjukt mycket.

Tack för dom fina åren vi fick med dig.

Matte kommer alltid att älska dig Mania!

Imorgon 18.00

Imorgon 18.00

2009-11-16 @ 15:00:35
Allmänt
Kommentarer (1)
Känns som domedagen imorrn. Hur ska man bete sig under tiden som man bara går och väntar? Väntar på något man inte vill ska ske. Imorgon 18.00 har vi tid hos veterinären. Och visst hoppas jag av hela mitt hjärta att dom kommer säga att de har kommit på ett sätt att bota henne, min älskade kära kisse. Men samtidigt så vet jag att vi kommer komma hem med en tom bur. Bussresan hem kommer bli tung med en tom bur. Mitt i allt detta kaos så har vi tid hos barnläkaren imorrn för att kolla upp Kaspers andning och se vart hans testiklar tagit vägen. Den tiden fick vi för längesen och den här speciella barnläkaren är på bvc bara en gång i månaden så vi kan inte avboka tiden heller. Två flugor på en smäll.

Varning för låg humor

Varning för låg humor

2009-11-15 @ 21:45:25
Lillgubben
Kommentarer (2)

Mina drömmars affär

Mina drömmars affär

2009-11-15 @ 10:10:32
Allmänt
Kommentarer (0)
Idag blir det antagligen Ikea, och vem kan vara lyckligare än jag? Egentligen skulle vi åkt hela tjejgänget men så vart det lite ändrade planer. Nu så är det jag och Emma som ska åka, och vi åker med hennes mammas man och hans son. Skönt att få åka bil :-) Emma skulle höra av sig när hon visste lite mer om vilken tid det skulle bli. Hoppas bara att Emma inte blivit sjukare.. Jag behöver ju verkligen åka dit, köpa livsviktiga grejer liksom :-P Hoppas ni får en trevlig söndag!

Nya idéer

Nya idéer

2009-11-14 @ 11:23:55
Allmänt
Kommentarer (0)
Kasper är just nu i full gång med att använda en stor stege som hjälpmedel när han går. Och vad kan vara bättre än en stege som når upp till taket? Annars kommer dagen att bestå av huvudvärk och storhandling. Vad gör ni?

Svåra beslut

Svåra beslut

2009-11-13 @ 19:42:52
Allmänt
Kommentarer (1)
Usch, nu har vi tagit ett riktigt tungt besked. På måndag ska jag ringa veterinären direkt klockan 8 på morgonen för att boka en tid så fort som möjligt för att avliva min underbart älskade kisse. Så fort jag tänker på det så sprutar tårarna. Det kommer bli riktigt tuffa dagar nu framöver. Men hon mår inge bra, tror hon har börjat få ont. Och jag vill ju inte att hon ska behöva lida. Åh fy..

Fel uppfattning

Fel uppfattning

2009-11-12 @ 19:48:41
Allmänt
Kommentarer (2)
God kväll.
Jag kommer nog inte lägga ner bloggandet, inte just nu i allafall. Men känns så enformigt att alla mina inlägg är så himla deppiga nu för tiden. Ni måste ju nästan tro att jag är världens mest deprimerade människa, men det är jag verkligen inte. Anledningen till att de flesta av mina inlägg är så deppiga just nu är ju förstås för att jag mår dåligt över det här med katten. Men de hemska känslorna som jag skriver om kommer ju bara upp när jag är ensam hemma. Och det är just när jag är ensam hemma och Kasper ligger och sover som jag faktiskt kan ha en möjlighet att uppdatera bloggen. Men det är just då som alla de känslorna kommer fram också.
Men annars på dagarna när Fredrik är hemma så är jag inte sådär deppig (förutom efter att vi släckt lampan och sagt god natt) och på dagarna när jag umgås med Madde (är ju det som jag gör för det mesta) inte deppar jag då. Vi skrattar ju hysteriskt hela tiden och har så sjukt kul tillsammans. Att jag fick lära känna henne är en av de största händelserna i mitt liv. Utan henne hade livet varit så annorlunda. Nu ska inte mina andra kompisar ta illa upp, men både jag och Madde har barn och är därför mammalediga vilket betyder att vi kan ses om dagarna. Alla mina andra pluttisar jobbar ju på dagarna. Men jag är evigt tacksam för att jag fått henne i mitt liv.
Nu kom jag lite ifrån ämnet här märker jag. Det jag vill komma fram till är i alla fall att visst mår jag dåligt över det med katten, men försöker se till att hitta på saker om dagarna så jag inte sitter hemma och grubblar över det. Och snart blir det stora förändringar i våra liv, ska inte just nu avslöja vad det handlar om men riktigt stora förändringar. Sen är det jul och mys och massa kul så det blir nog lite positiva inlägg också. Och då kommer det hända lite nya saker för våran familj och sånt. Så det blir bra :)

Ni får tala min deppighet ett tag, bloggen kan kännas som ett bra ställe att avreagera sig på vissa gånger.

Tack för att ni orkar läsa, och massa tack för att ni orkar kommentera.


Hur ska man orka?

Hur ska man orka?

2009-11-12 @ 06:54:15
Allmänt
Kommentarer (0)
Jag mår riktigt piss nu. På kvällarna lyckas jag somna alldeles för sent och på mornarna vaknar jag alldeles för tidigt, många timmar innan Kasper ens vaknar. Så fort jag är ensam hemma om dagarna (vilket har blivit alldeles för mycket de senaste dagarna) så bryter jag ihop hela tiden. Jag är helt knäckt över att tänka på att min kära katt antagligen måste avlivas. Hon har två kvällar kvar av medicineringen och har inte blivit bättre. Ska ringa veterinären nån dag, men hur ska man orka med ett sånt samtal? Och så måste man få en tid som passar så att Fredrik inte jobbar och att vi kan få barnvakt. Jag orkar fan inte..

The end

The end

2009-11-11 @ 15:29:30
Allmänt
Kommentarer (0)
Helt plötsligt fick jag en känsla idag som sa att jag skulle lägga ner bloggen. Vet inte varför egentligen. Men det var som att jag helt plötsligt kom på att jag ju faktiskt kan göra det. Jag vet inte varför jag har bloggen, liksom om det är för min egen skull eller inte. Vi får se helt enkelt.

Orättvist

Orättvist

2009-11-10 @ 10:53:03
Allmänt
Kommentarer (1)
Vissa gånger känner jag mig så trött på ditt sätt. Varför ska allting alltid vara på dina villkor? Allting ska anpassas just efter hur du vill ha det. Varför ska jag alltid anpassa mig efter dig? Kan vi inte nångång göra så som passar mig bäst? Åh..

Ledsen

Ledsen

2009-11-09 @ 15:51:36
Allmänt
Kommentarer (1)
Det är med tårar i ögonen som jag skriver det här. Men troligtvis så måste vi avliva våran älskade katt. Medicinen verkar inte ha hjälpt eftersom hon fortfarande kissar på sig. Jag har sjukt ont i magen och vet inte alls vad jag ska ta mig till. Ska jag orka med ännu en förlust? Jag kommer gå under. Jag vill inte prata om saken, är inte tillräckligt stark för det. Så snälla, orkar inte med prat om det. Jag uppdaterar på bloggen när det finns nåt att berätta.

Påväg mot det bättre

Påväg mot det bättre

2009-11-08 @ 09:31:25
Allmänt
Kommentarer (2)
Idag mår jag mycket bättre än vad jag gjort de senaste dagarna. Skönt att känna att man börjar bli frisk, och nu ska jag inte längre vara smittsam heller. Och vad passar bättre nu än en storstädning, tvättning och att baka bröd? Brödbakningen och tvättningen har jag redan börjat med och städningen ska jag komma igång med så fort jag och Kasper väckt Fredrik med hans farsdags present.

Movietime

Movietime

2009-11-07 @ 20:21:20
Allmänt
Kommentarer (0)
Nu blir det film. The ice harvest. Någon som sett den?

Hemsk människa

Hemsk människa

2009-11-06 @ 12:56:37
Allmänt
Kommentarer (2)
Var hos doktorn igår igen eftersom jag plötsligt blev sämre. Och resultatet var halsfluss, streptokock, 39,9 i feber och så förstås hålet på trumhinnan. Kan ju säga att jag mår rent ut sagt piss. Knaprar piller och som tur är så vabbar Fredrik. Jag får enligt doktorn inte vara i närheten av Kasper förrän på söndag eftersom jag då inte längre är smittsam! Alltså tre dagar utan min gosbebis! Det känns hemskt. Igår när han ramlade och slog sig så tröstade Fredrik honom, men han började krypa gråtandes mot mig och sa mamma. Hur motstår man sånt? Hemskt att inte få trösta sin bebis! Och så känner jag mig riktigt hemsk som verkar ha smittat Madde med nåt också. Förlåt!

Lite nya grejer på G

Lite nya grejer på G

2009-11-04 @ 20:41:11
Vardag
Kommentarer (2)
God kväll.
Början av dagen spenderades med M&M på Stinsen, och sen hade jag lovat träffa Emma efter att hon slutat jobba. Så blev shopping två gånger på Stinsen för mig :) Ändå handlade jag inte så mycket, inte så mycket som jag brukar i allafall ;) Men lite köpte jag, till exempel en ny mössa till mig, man vill ju inte frysa om öronen ;)
Sedan käkade jag och Emma middag på LaCampana, och då fick Kasper äta middag hemma med pappa så att mamma fick lite egentid. Jag och Emma hade det riktigt mysigt som vanligt.

Innan jag gick hem gick vi förbi Ica och då såg jag att Amelias jultidning har kommit ut. Halleluja-moment för mig! Självklart köpte jag den och nu längtar jag efter att få lite tid att läsa den också.

Och för er som vill hålla sig uppdaterade om kisses tillstånd så kan jag berätta att hon har kissat på sig några gånger efter att vi var hos veterinären. Igår ringde veterinären efter att ha fått svar på kisses urinodling, hon hade en bakterie i urinen som är typ som streptokock. Vi skulle byta medicin så den börjar vi med ikväll. Nu blir det tyvärr i pillerform.. Hur lyckas man ge en katt piller? Har fått lite tips, men ni får gärna ge fler tips!

Nu ska jag dricka lite varm glögg och sedan sköta lite Tradera affärer.

Grattis min bebis

Grattis min bebis

2009-11-04 @ 20:34:40
Lillgubben
Kommentarer (3)
Idag blir mammas älsklingskille elva månader!


Supergos

Supergos

2009-11-04 @ 07:19:39
Allmänt
Kommentarer (3)
Ligger i sängen nyvaken och har en supergosig spinnande katt liggandes på magen. På nätterna brukar hon ligga och sova på min axel och nu vaknade jag och la mig på rygg en snabbis och då var hon snabb med att lägga sig på mig. En riktig gosmorgon!

Jogolino

Jogolino

2009-11-03 @ 20:29:47
Lillgubben
Kommentarer (2)
Hejhej.
Ska först be om ursäkt för att uppdateringen inte varit den bästa, men saken är den att jag mår riktigt riktigt dåligt. Mitt huvud håller på att ta ihjäl mig på grund av det som jag skrev i fredags med hål på trumhinnan och det.

Nu till något roligare. Förra veckan fick jag mail om att jag skulle få vara med i en Buzzador-kampanj för Nestlés Jogolino. Det innebär att jag får hem produkter som jag ska testa och sedan berätta om dom för mina vänner och bekanta. Just nu handlar det ju om "bebisyoghurt" så då känns det även passande att skriva om det på bloggen eftersom jag vet att det finns mammor som läser min blogg.
Jag fick iallafall hem 32 stycken 100 grams bägare.

Jogolino är alltså en perfekt osockrad yoghurtmellis, dom kom ut till affärer i september med smakerna banan och jordgubb/banan. Det är såklart inget tillsatt socker, den innehåller massa frukt och kalcium. Och eftersom Jogolino är skonsamt värmebehandlad så behöver det inte förvaras i kylskåpet (perfekt att ha i skötväskan).


Nu blir det massa goda yoghurtmellisar till Kasper och hans kompisar :D


RSS 2.0