Jag tror jag har bestämt mig..

Jag tror jag har bestämt mig..

2010-02-04 @ 15:25:17
Allmänt
Kommentarer (0)
Tror jag har bestämt mig. Kommer nog lägga ner bloggandet, känner att jag inte riktigt har tiden till det. Det är mycket med heltids studier, familjeliv och träning. Snart börjar ju Fredrik jobba igen också. Antagligen så kommer jag tillbaka, men tills dess säger jag nog hejdå. Tror jag iaf :-P Men tack till alla som läst bloggen och tack för alla fina kommentarer! Love!

Onsdag, kort uppdatering

Onsdag, kort uppdatering

2010-02-03 @ 10:21:56
Allmänt
Kommentarer (0)
Vattengympan igår var hur skön som helst, ska lätt gå på det fler gånger. Helst minst engång i veckan! Idag är det onsdag och jag har som vanligt skola 13-15, efter skolan ska jag gå hem till Emma och gosa lite. Alldeles för länge sen vi sågs sist ju! Och just ja, presenten kom igår med DHL men ni får vänta lite till innan jag berättar vad det är, hann ju inte igår. Hörs!

Hej du orättvisa värld

Hej du orättvisa värld

2010-02-02 @ 17:58:01
Allmänt
Kommentarer (0)
Varför är det alltid så att precis när man börjar må bra och känner att allt är så himla frid och fröjd och plötsligt kommer värsta slaget tillbaka. Alltid är det så. ALLTID.
Jag hade precis börjat bli pigg och må bra, vad ska man mer förvänta sig än att något hemskt ska hända? Varför är världen egentligen så orättvis?

Fyfan

Tisdag, 2 februari.

Tisdag, 2 februari.

2010-02-02 @ 11:03:27
Skolan
Kommentarer (0)
Ojoj. Här var man duktig och började plugga vid nio imorse. Demens, ingen rolig uppgift idag. Men det går framåt, sakta med säkert.
Vill gärna bli klar fort så att jag kan pilla på min nya leksak som DHL kommer leverera när som helst :D Världens bästa man jag har som ger en sån fin present. Älskar honom!
Kasper är på sjuukt dåligt humör idag, Fredrik försöker underhålla honom så gott det går, men när Kasper är på dåligt humör.. Ja då ÄR han verkligen sur och grinig. Han kan liksom få världens utbrott om en leksak råkar nudda hans tå. Temperament? Javisst! Och hade det inte varit för min present som DHL ska komma med så hade nog mina pojkar gått ut och hittat på nåt, men eftersom presenten är så stor och tung så måste Fredrik vara hemma och hjälpa chauffören när han kommer.

Ikväll ska jag faktiskt vara duktig. Ska nämligen gå på vattengympa 19.30-20.30, ska bli kul att äntligen få testa det! Så får man hoppas att det är kul så att det är någonting som man kan fortsätta med. Ursäkta informationen, men läser man min blogg får man skylla sig själv för vilken information man får ta del av. Men det jag skulle komma till är att innan ikväll så måste jag hugga ner vissa buskar som växer på kroppen, ska ju ändå ha badkläder på mig. Haha, ok så illa som buskar är det nog inte. Och tur att man är så ljus så håret på benen synns ju knappt ändå :P Men bort kan det tas i allafall (lite då och då iaf). Aja, nu blir det läskigt babbel bara.

Men vi hörs :)

Om jag hinner så avslöjar jag min present sen när den kommit!

Misslyckade bilder

Misslyckade bilder

2010-02-01 @ 13:38:09
Lillgubben
Kommentarer (3)
Haha satt och kollade på gamla bilder här om dagen. Och det är så kul att se när man fått en misslyckad bild :P Vissa av bilderna har jag sparat just för att dom är så roliga:













Haha!

Men som tur är så var han ju egentligen såhär söt:





Min älskling. Mitt liv. Min kärlek.

Måndag, 1 februari.

Måndag, 1 februari.

2010-02-01 @ 13:26:15
Vardag
Kommentarer (0)
Det var fullt upp igår, därför hann jag inte med en uppdatering. Dagen igår börjades på ett av mina favorit sätt, nämligen hårdpress på gymmet med Madde. Efter gymmandet var det bara att bege sig hem för att bosätta sig i matteboken, och det gjorde jag fram till middagen och ett bra tag efter den också. Men det viktigaste, jag blev klar med all matte som skulle bli klart. I lördags gjorde jag dessutom en inlämningsuppgift i demens och sen en livsberättelse om en påhittad person.

Idag, ja jag har faktiskt spenderat dagen med plugg. Det tar ju liksom aldrig slut. Men har nu i allafall gjort klart en hel insändningsuppgift i Sjukvård och skickat in den *Duktig*
Den här veckan har jag faktiskt fullt upp, både dag och kväll. Och tidigare idag så ringde DHL och sa att de hade något att leverera till mig och frågade om jag var hemma imorgon 10-13. Det som ska bli levererat är presenten som jag skrev om som jag ska få av Fredrik. Jag vet ju förstås vad det är, och det får ni veta imorgon :) Det blev faktiskt inte exakt det som det var tänkt först, jag ångrade mig nämligen i sista sekund och ville ha en annan sak istället ;) Dock inom samma "kategori".

Det var allt för mig nu. Men vi hörs när vi hörs.

Love!

RSS 2.0