Tisdag

Hej hej hallo!
Som jag nämnde igår så var det Öppna förskolan som gällde för oss nu på förmiddagen. Kasper var glad och lycklig, idag var det dock väldigt lungt där. Vi kom dit strax efter att de öppnat och sen dröjde det nästan en timme innan nästa gång. Men Kasper kunder leka och busa för fullt ändå. Så satt vi i pysselrummet ett tag så han fick leka med trolldeg (tror jag det var) och rita lite. Efter ett tag så kom det en till och med honom ville Kasper leka. Han vart så glad att han till och med började krama det andra barnet. Så lekte dom tills det var dags att gå hem för lunch och sova.

När vi svängde förbi affären på vägen hem så gick jag och hoppades att dom skulle ha semlor, och när jag så att dom hade det så började jag typ skutta av glädje och skrek "Åh titta älskling, dom har semlor". Haha, så årets första semla slank ner idag :D

Tänkt på en grej här nu de senaste dagarna. Vad dumt egentligen att när man väl var gravid och mammaledig att man inte skaffade lite fler nya vänner i samma sits. Missförstå mig inte nu, jag har massor av vänner som jag älskar alla över allt annat men känner ju inte så många som har barn. Och för Kaspers skull skulle det nog ha varit kul om mamma hade skaffat lite fler kompisar så att han också skulle få fler kompisar :P Nu har han ju Öppna förskolan där han kan leka med andra barn, men kunde ju vart kul om man hade fler man kunde åka hem till och leka med och kanske bjuda över kompisar hem.

Aja, nog pladdrat nu :)

Kommentarer
Postat av: DONKEN

hiihih! att man kan bli så glad över semlor :) myyycket snygg och stilren blogg. jag hoppas det är OK att jag kikar runt lite? o så himla sööööting bebis-son du har! Tack för jag fick titta! ;) kramar anneile

2010-01-19 @ 14:35:59
URL: http://donkens.blogg.se/
Postat av: Madde, mamma till Melker.

Meh jaha?

2010-01-19 @ 14:43:17
URL: http://enolsson.blogg.se/
Postat av: Tvåbarns Mamman som blev våldtagen & slagen.

Ja det blir man verkligen! :D Kul med öppna förskolan! :Dkramsde e fint här:D

2010-01-19 @ 14:48:37
URL: http://precioso.se
Postat av: Sara - Alicias mamma & Gravid

Vad har ni gjort idag då?

2010-01-19 @ 15:04:20
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Emelie

Visst är det :D

Våra 2 killar är nästan lika gamla :D David är född den 11/12-08 :) Har din lille börjat på dagis? :D

Kram

2010-01-19 @ 16:31:08
URL: http://davidminprins.blogg.se/
Postat av: M

Lite yngre mammor verkar det inte finnas speciellt mycket av. Majoriteten är närmare 30 eller över..

Jag lärde känna lite yngre föräldrar på föräldragruppen och idag träffas vi fortfarande. Internet är ju ett bra redskap, ses i en park och låta barnen leka och få prata lite med en annan förälder.

2010-01-19 @ 17:36:28
URL: http://www.mazlin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0