Egypten 2009

Ja man kanske borde berätta lite om resan och visa lite bilder.
Egentligen finns det inte så mycket att berätta. En dag var vi på en guidad tur i Hurghada, men annars så var vi bara i hotellområdet. Liksom varför skulle vi lämna detta paradis?
Vi hade flera stränder (en för varje smak, alltså sandstränder, strand för snorkling..). All mat och dricka var gratis för oss och det fanns flera restauranger att välja mellan. Så för att sammanfatta våran semester så har jag solat och badat och Fredrik har gjort detsamma och även snorklat massor. Han har sett flera häftiga fiskar, jag snorklade inte men lyckades ändå se några häftiga fiskar. Bland annat drakfisk och clownfisk.
Bara någon meter från vårat hotell så fanns ett annat hotell och de hade flera affärer där vi gjort det mesta av shoppingen, och mycket blev det eftersom vi var tvungna att köpa en till resväska.
Jag gjorde även ett skönhetspaket då man fick naglarna, fötterna och ansiktet fixat. De tog bort alla hårstrån från ansiktet och fy f*n vad ont det gjorde. Vet inte vad den metoden heter men det såg ut som tandtråd det dom använde sig av.

Bilder från Hurghada från guidade turen:












Ser ni hur blått vattnet är?

Bilder från hotellområdet:


Havsutsikt från balkongen


Efterrätt efter lunchen
















Städarna gjorde en krokodil av våra handdukar och vårt överkast

Där fick ni massa bilder, tyvärr så fotade jag inte ens alla delar av hotellet. Man borde egentligen tagit en hel dag och fotat runt eftersom det var så stort, men i den värmen orkade man inte :P

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det ser helt underbart ut! Gud vad skönt det skulle vara med en utlandssemester! :)

2009-09-15 @ 14:43:07
URL: http://starlightergirl.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Härligt!!!

2009-09-15 @ 15:00:04
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0