Veckan som gått

Tänkte eftersom jag inte skrivit här så vet ni ju inte vad jag haft för mig under veckan. Men eftersom ingenting hänt har ni ju inte missat något heller :P
Var med Kasper på labb i tisdags där han skulle lämna blodprov. Och kan man kalla mig för en stolt mamma eller vad? Hon som skulle ta provet var lite orolig eftersom bebisar oftast inte blir så glada. Men min lillgubbe fick skrattattack :P Så hon som tog proverna hade lite svårt att själv hålla sig för skratt.
Så hade jag snabb besök av Kakan och Emma en dag :) Någon dag måste vi ses alla för att ha det mysigt. Förlåt Anna för att jag inte svarade på smset i början av veckan. Men eftersom jag inte visste hur jag skulle må visste jag inte vad jag skulle svara.
Så hade vi även en präst här hemma i tisdags för att planera dopet som är snart. Eftersom varken jag eller Fredrik är troende eller så insatta i kyrkan så fick hon förklara hur det hela går till. Jag kunde i allafall välja en psalm som jag ville ha *stolt*

Nu har jag skrivit ett mail till hon som ska fixa min bloggdesign så får se när den kommer upp :) Hon hade några som hon redan skulle göra en design till så jag får snällt vänta i kö.

Annars så har dagarna spenderats hemma med Kasper. Han jollrar och har sig. Får skrattattacker och jollrar högt och glatt. Underbart att höra. Han är förresten helt frisk sen i måndags, så i en hel vecka var min stackars bebis sjuk. Hade tänkt gå på drop-in vägning med honom igår på BVC, men när vi kom dit upp så fanns det en lapp där det stod att de hade stängt på grund av planering. *Suck* Får snällt vänta till nästa vecka då. Men nu äter han i allafall hur bra som helst. Han vill gärna ha mer mat än vad han får nu, men eftersom de på BVC redan nu tycker att han äter för mycket så får jag kolla med dem vad de tycker att vi ska göra. Kasper måste ju bli nöjd.
Igår blev han förresten 14 veckor :D Tiden går fort och min lille växer fort. Han är väldigt aktiv av sig och älskar att titta runt och upptäcka nya saker. Och så älskar han att prata, han pratar med allt möjligt. Taklamporna, sin mobil, sin babysitter, köksväggen, vardagsrumsväggen.. Ja, allt möjligt helt enkelt. Fast favoriten är ju takfläkten i vardagsrummet, de har riktigt djupa samtal dagligen.

Ikväll blir det Let´s dance som vanligt och jag ska heja på min charmör Magnus ;D


Fundersam?

Kommentarer
Postat av: cella

SV;haha jaa dom vackra 5kronors växterna från ikea ;)



Åh, känner igen de där växterna från Ikea!

2009-03-15 @ 18:06:53
URL: http://noyouno.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0