Det här med sexleksaker..?

Varför är det egentligen så hemskt?

Vart en del skriverier om att det ska börja säljas sexleksaker på Ullared. Är det verkligen värt att skriva som en nyhet? Är ju i och för sig väldigt bra reklam för affären. Haha. Men känns som att människor fortfarande tycker att sexleksaker är lite tabu och läskigt. Många tror att andar tror att man bara ska ha sexleksaker om man inte har en partner att ha kul med. Men man kan väl lika gärna ha kul med leksakerna tillsammans med sin partner? Är man tillsammans i många år så är det ju inte konstigt om sexlivet blir ltie enformigt, vad skulle då kunna vara bättre än att ta till lite leksaker? Även om man anser att man har ett sexliv som är på topp så kan man ändå ta till leksaker. Men behöver ju inte ha dåligt sexlig bara för att börja använda sexleksaker. Det blir lite omväxling och kan göra förhållandet mer intimt och lite mer spännande.

Inte vågat prova?

Om ni nu tycker att det är pinsamt att gå in i en sexshop så kan ni istället beställa på nätet. Det finns massor av butiker där ute på nätet med massa spännande grejer! Och det är inte farligt att gå in på en sexshop på stan heller. Det handlar om sex. Bland det naturligaste som finns. För utan sex så skulle ingen av oss finnas.

Vi lever ju faktiskt på 2000-talet.. Så när ska det sluta vara så himla tabu och läskigt att gå in i sexshop? Tro mig, man dör inte av att människor ser när man går in i en sexaffär. Och vad spelar det för nån roll om någon ser? Man vill ju bara leva lite lyxigt och må bra.

Många tycker att det är häftigt att gå på erotikmässan men tycker det är pinsamt med sexaffärer. Erotikmässan är underbar! Där vågar folk vara lite vilda och köpa lite saker efter några öl eller några glas vin. Det är ju ingen skillnad på att istället köpa i affären. Så sluta vara fega och stå för att sexleksaker är bra!

Så kom igen.. Var lite vild och överraska din partner (eller dig själv) och beställ hem något roligt ;)


Kommentarer
Postat av: Jenni

Min underbara sex doktor hehe

vad skulle jag göra utan dina tips :)

Ha en underbar kväll me chipsen o let's dancen!

2009-01-30 @ 20:52:23
URL: http://theshitfrommylife.blogg.se/
Postat av: Kalle

var det butiken som skulle va outlet? haha, vad är det för sexsaker? kondomer med hål i? använda dildos? låter lite second hand över en sån outlet!

2009-01-30 @ 23:50:42
URL: http://elviskalmar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0