Kunglig förlovning

Så förlovade sig Daniel och Victoria äntligen. Inte för att jag egentligen är så kändisintresserad men tänk själva vilken stor grej deras bröllop kommer att bli. Det kommer vara det enda som det kommer att pratas om på nyheterna och det enda tidningar kommer att skriva om när det närmar sig. Tänk vad mycket skvallertidningar som Hänt Extra kommer ha att skriva, de kommer säkert ha extra tidningar om bara bröllopet. Och om jag kommer läsa? Nej verkligen inte, tycker bara det är lite kul med all hysteri runt det hela.
Redan nu kan man läsa om hur mycket de kommer ha att planera och vilka sjuka summor det kommer att kosta. Är ju inte bara självaste bröllopet som kostar, tänk liksom vilken hög säkerhet det måste finnas.
Ett kungligt bröllop i Danmark gick nyligen på 15 miljoner danska kronor och man tror att Victorias bröllop kommer att bli ännu dyrare. Vilka sjuka summor det handlar om. Undra egentligen hur många gäster det kommer att bli. Tänk vad många de måste bjuda.. Mycket presenter :D Men ändå är det några bedömare som räknar med att det hela kommer att gå i vinst eftersom man räknar med 12.000 turister till Stockholm då och att bara bröllopsrelaterade produkter kommer att komma upp till en summa av 2,5 miljarder kronor.
Själv är jag så nöjd så med det lilla men så otroligt underbara bröllop som jag hade! Allt som annars ska fixas och donas med inför ett stort bröllop.. Ne usch, jag har istället ett dop för 80 personer att planera :P Tack gode gud att det inte är riktigt lika mycket att tänka på!

Men ett tag kommer det vara kul att följa all hysteri, antar dock att jag snabbt kommer att tröttna :P Hoppas bara att hysterin inte börjar för tidigt.

Det står att bröllopet kommer att bli i början av sommaren 2010 och vissa undrar om de kommer att välja samma datum som kungen och Silvia gifte sig (19 juni), men hur kul är det att ta samma datum som sina föräldrar? Kanske blir det 6 juni? Fast det kanske ses som olämpligt att ta den svenska nationaldagen? Det ses ju inte som olämpligt om en helt vanlig människa tar det datumet.. Men en sån viktig person för landet som kronprinsessan har ju typ inte samma rättigheter. Allafall inte enligt de flesta kvällstidningar :P

God natt människor och djur!

Kommentarer
Postat av: Leonora

sv; tack så mkt :D

allt väl?

2009-02-24 @ 23:12:22
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Tobias

Förstår jag ;)

2009-02-24 @ 23:18:06
URL: http://grymtroligperson.blogg.se/
Postat av: Leia

Det är skönt efteråt i alla fall.



Det är ett hjärta, om det var det du menade :P

2009-02-24 @ 23:30:22
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Leia

Ja, då hade du rätt =)

2009-02-24 @ 23:33:42
URL: http://onlyforever.blogg.se/
Postat av: Jennifer

det där var allt på tiden att dem förlovade sig :)

2009-02-24 @ 23:41:40
URL: http://demode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0