Den finaste presenten av dom alla

Igår fick Kasper en present, han skulle egentligen fått den då han föddes men eftersom Kakan är lite glömsk så har det tagit tid :P Jag måste bara tacka henne så otroligt mycket och säga att det är den finaste presenten som han fått. Och inte för att vara elak mot er andra, jag har älskat alla presenter som han fått av er och det värmer så otroligt mycket att ni köpt grejer till honom. Det om något gör mig riktigt lycklig.
Och vad är det nu som är så fantastiskt?


Helt brutalt underbara sockor som Kakan har gjort helt själv!

Visst de kanske inte är superpraktiska och så (speciellt eftersom Kasper alltid får av sig strumporna).
Men det är ju den helt underbara tanken som räknas. Just det att hon lagt ner massa tid på den här presenten, hon har alltså tagit av sin lediga tid (som det inte finns mycket av kan jag lova) och offrat den för att göra något för min bebis :)
Du ska veta att det värmer sjukt mycket.

Du Kakan, och många av er andra också:
Ni är verkligen otroligt underbara vänner!

Kommentarer
Postat av: Erika

Tack för rösten! :)



Vilka fina strumpor! Mamma stickade en massa till Grim när han var liten men jag uppskattade aldrig det hon gjorde men nu har hon börjat veta vad jag har för stil och har bl.a. stickat en tröja jag älskar så jävligt att jag använder den trots att den är för liten. :)

2009-02-15 @ 15:02:06
URL: http://theerika.blogg.se/
Postat av: kakan

åå va gulligt skrivet=) tur att du fick dom nån gång iallafall:D du vet att jag tycker om dig och din familj väldigt mycket=)kram på dig

2009-02-16 @ 21:34:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0