Den galna kossan

Hallo igen folk. Sitter nu här i soffan och gosar med kissen min och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, dock så dröjer det nog 1,5 timme till.
Hos doktorn idag då, fick två olika mediciner. Är dock väldigt skeptisk mot att en av de skulle fungera.. Men vi får se. Besöket gick i alla fall väldigt snabbt och kände mig lite missnöjd.. Men men. Fick en remiss till specialist MVC på KS dit jag ska nån dag. Snacka lite.
Så handlade jag lite och var hemma ett tag innan jag begav mig till mamma. Hon vart glad för glöggen jag köpt :) Käkade middag där och kom hem strax innan 21.


Satsumas, min stora passion i livet :) Köpte ett kilo underbara små runda orangea satsumas idag :) Hoppas de räcker hela morgondagen så köper jag nya på torsdag :D

Kollade nyss lite smått på Desperate Housewives, tycker dock det är så konstigt att de plötsligt hoppat över fem år.. Det var typ samma sak som de gjorde i One Tree Hill, och det var ju ingen bra längre.. Men har ju inte följt Desperate Housewives så himla aktivt, mest sett repriser eller bara haft tvn på i bakgrunden.
Efter det var det Christine på tv :) Till det gjorde jag mig några kvällsmackor, och drack förstås mjölk till :D Och eftersom en viss person (Madde) skrev i sin blogg här om dagen att hon hade köpt Den skrattande kon ost så var ju jag tvungen att köpa det idag.. Så blev två bitar sånna också :) Och därav rubriken.. Flera gånger idag har jag tänkt att de heter Galna kossan ost :P


Två rostade runda mörka mackor med hushållsost och pepparsalami på. Mums.

Ska försöka sitta uppe tills älsklingen kommer. Känner jag mig inte allt för uttråkad lyckas jag nog med det. Blir ju både Scrubs och 2½ män på tv snart. Och så kan man ju alltid hitta roliga bloggar att läsa :) Har ju en hel lista med bloggar jag läser dagligen. Men skadar ju inte att kolla runt på bloggens startsida och hitta nya bloggar att snoka i :D

En onödig grej förresten. När jag var hos min mamma läste jag Illustrerad Vetenskap och där läste jag en grej som jag inte visste om (ja, de mesta i de tidningarna har jag nog absolut ingen aning om). Men i alla fall, det stod att det inte är sant att strutsen stoppar ner huvudet i marken när den är rädd. Detta skulle vara väldigt dumt eftersom den då skulle bli ett alldeles för lätt byte för andra vilda djur.. Det har bara blivit ett uttryck att säga så eftersom en struts oftast lägger sig ner på marken och låtsas vara död när den känner sig hotad.. Och då ligger den med huvudet platt mot marken, och på nåt sätt har man då börjat använda uttrycket att stoppa ner huvudet i jorden som strutsen.
Som sagt, visste inte att det var så.. Kanske kollat på för mycket tecknat? Visste ni att det inte var sant? Shit vad jag måste häpna er med intressanta ämnen att skriva om :D

Hoppas ni har en bra kväll och natt! Och ni som ska sitta uppe och kolla på valvakan, ha det så kul :P Jag ska dock försöka sova. Sova = Ligga i sängen och försöka hitta en ställning som känns bra, ha massa ont och bli galen. Hitta en ställning som funkar men som bebisen är missnöjd med och visar detta genom väldigt tydliga protester.. Somna lite smått till slut, men så börjar allt om från början igen eftersom kissblåsan måste tömmas en gång i timmen.

Hej



Kommentarer
Postat av: Madde

Muaha skrattande kon is the shit :D ! Åt det på mackorna till frukost idag hihi :)

2008-11-05 @ 07:32:17
URL: http://normalsaltad.blogg.se/
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Hej!

Haha, jo det är en del bekanta som har hittast min blogg. Hur stor är egentligen oddsen att jag söker arbete på ett ställe där alla de anställda har läst den? Jag fick i alla fall jobbet ;)



Grattis till bebisen i magen. Eftersom föräldrakursen är avklarad måste du ju vara långt gången? När är det dags?

2008-11-07 @ 20:08:35
URL: http://tumadre.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0